Tak z řady názorů tady vyplynulo, že to pracuje lépe s videem než Android. Samozřejmě mohu jet dual boot a použít i Android. Každopádně tohle je vlákno o LibreELEC a proto se tady ptám.
Tak z řady názorů tady vyplynulo, že to pracuje lépe s videem než Android. Samozřejmě mohu jet dual boot a použít i Android. Každopádně tohle je vlákno o LibreELEC a proto se tady ptám.
Já to nehaním,má doma 2 Maliny s Libreelec.
Ale také TV s Androidem a žádné problémy s Kodi nemám, včetně hodně náročných videí.
@pnovak: Ano DVB-T2 tuner používám již dlouho (pár let) a to jak na Malině (LibreELEC) tak na S905X TV boxu (CoreELEC). Já Používám starou Astrometu s čipen Panasonic a TV Headend, funguje bez problémů. Astrometa se již dnes asi nedá koupit. Další odzkoušený tuner byl DVBSky T330. Viz příspěvek v tomto vláknu: https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...l=1#post535424
Já na malině RPi2B (Libreelec) provozuju TVheadend aktuálně s USB tunerem Avermedia TD310, dříve jsem jel taky s Astrometou.
Tak mi konečně dorazila domů Odroid C4 a začal jsem laborovat s instalací. Protože jsem chtěl, podle doporučení zde, zachovat Android, začal jsem řešit ten dual boot, ale protože nejsem linuxák, tak jsem s tím měl hodně problémů, které nakonec vyústily v jednoduchou instalaci CoreELEC na kartu a vyjmutí eMMC. Tj.žádný dual boot. Upřímně, ten původní Android je tak příšerný, že nevidím důvod ho nechávat (je nějaký???). Kdo ho nepotřebuje na něco konkrétního, vypalte CE/LE rovnou na tu eMMC.
První dojem z přehrání filmu (konkrétně: Das Boot - 1981) je fantastický. Nevím co moje TV dělá při přehrávání filmů přímo z flash přes USB, ale přehrání přes MMC vypadá viditelně lépe.