O kom píšeme nejvíce
Acer (6)Adobe (3)Asus (8)ATI (4)AVerMedia (18)BenQ (12)Canon (12)Comag (3)
Compro (4)Creative (5)EAGET (4)Evolve (8)Genius (4)Hauppauge (5)Leadtek (8)LG (10)
LifeView (4)MSI (4)Panasonic (15)Philips (7)Pinnacle (12)Samsung (21)Sencor (7)
Zoner Photo Studio X: obstojí i jako střihový software?

Zoner Photo Studio X: obstojí i jako střihový software?

Zoner Photo Studio X je sice už dle svého názvu software určený pro správu a editaci fotografií, v posledních verzích se ale začaly rozšiřovat i schopnosti editace videa a podporuje dokonce i H.265. Obstojí jako střihový software?
15.7.2019, recenze, Milan Šurkala
Spider-Man: Daleko od domova - marvelovka, jak má být

Spider-Man: Daleko od domova - marvelovka, jak má být

V těchto dnech do kin vlétl nový díl Spider-Mana s podtitulem Daleko od domova (Far From Home) a my přinášíme jeho recenzi. Peter Parker se vydá na školní výlet po Evropě, jenže elementálové mu zhatí klidnou dovolenou. Nebudou však jediní.
5.7.2019, recenze, Milan Šurkala1 komentář
Rim of the World: když se Netflix zblázní

Rim of the World: když se Netflix zblázní

Netflix vypustil do světa další sci-fi snímek. Tentokrát se o záchranu celého světa před invazí mimozemšťanů postarají čtyři děti na letním táboře. Bude film natočen stejně uhozeně, jako zní jeho zápletka?
2.7.2019, recenze, Milan Šurkala2 komentáře
Men in Black: International - nevýrazné pokračování

Men in Black: International - nevýrazné pokračování

V kinech právě běží čtvrtý díl Mužů v černém s podtitulem Globální hrozba (Men in Black: International). Poprvé však máme v týmu agentů v terénu ženu. Dokáže nový díl překonat své předchůdce, nebo zapadne?
26.6.2019, recenze, Milan Šurkala
Russian Doll: povedená seriálová časová smyčka

Russian Doll: povedená seriálová časová smyčka

Produkce Netflixu má na svědomí mnoho vlastního filmů i seriálů a jedním z nich je i seriál Russian Doll. Nadia v podání Natashy Lyonne zde umírá a opět se probouzí do stejného okamžiku. Podaří se jí reinkarnaci někdy ukončit?
18.6.2019, recenze, Milan Šurkala
You vs Wild na Netflixu: splníte Bearovu misi v divočině?

You vs Wild na Netflixu: splníte Bearovu misi v divočině?

Známý dobrodruh Bear Grylls po velmi úspěšném seriálu Man vs. Wild přichází s dalším seriálem. Tentokrát to ale v seriálu You vs. Wild budete vy, kdo bude muset splnit misi a přežít. Jaký je nový interaktivní seriál na Netflixu?
5.6.2019, recenze, Milan Šurkala
Avengers: Endgame - konec velké komiksové ságy

Avengers: Endgame - konec velké komiksové ságy

Marvel Studios završilo více než 10letou ságu Avengers posledním 22. filmem Avengers: Endgame. V něm se zbývající polovina hrdinů pokusí zvrátit osud a přinést druhou polovinu zpět k životu. Naše recenze se podívá, jak se tvůrci s tímto úkolem poprali.
29.4.2019, recenze, Milan Šurkala
Trabantem tam a zase zpátky: poslední cesta Přibáně?

Trabantem tam a zase zpátky: poslední cesta Přibáně?

Cesta žlutého cirkusu Dana Přibáně skončila. Do kin zamířil poslední díl série, který ukončil putování žlutých Trabantů příjezdem do Prahy, kde je uvítala kvanta fanoušků. Jaký je však tento poslední film, na to se podívá naše recenze.
18.4.2019, recenze, Milan Šurkala
Captain Marvel: další marvelovka a přeci trochu jiná

Captain Marvel: další marvelovka a přeci trochu jiná

Pokud jste fanoušci Marvela, pak jste už patrně 21. film z dílen tohoto studia už viděli. Jde o Captain Marvel, který představuje novou ženskou hrdinku. Stojí ale za to jít do kina i tehdy, když vám marvelovky nic neříkají?
29.3.2019, recenze, Milan Šurkala3 komentáře
Samsung QE65Q8DN: to nejlepší za rozumný peníz?

Samsung QE65Q8DN: to nejlepší za rozumný peníz?

Úkol zněl jasně. Vybrat tu nejlépe vybavenou televizi na trhu s podporou posledních technologií, avšak za cenu, která se nebude blížit rozpočtu běžné domácnosti na několik měsíců. Zvládne to Samsung s řadou Q8D?
26.3.2019, recenze, Jakub Doležal9 komentářů
Philips 55POS9002/12: je OLED to nejlepší na trhu TV?

Philips 55POS9002/12: je OLED to nejlepší na trhu TV?

OLED není žádnou novinkou, ale pozvolna se začíná prodávat za rozumnější ceny. Do redakce jsme proto pozvali zástupce od společnosti Philips. Je barevné podání opravdu tak úchvatné, jak si všichni slibovali? Je OLED tím nejlepším na trhu? 
24.1.2018, recenze, Jakub Doležal19 komentářů
Raspberry Pi 3: obhájce trůnu?

Raspberry Pi 3: obhájce trůnu?

Miniaturní malinový počítač byl původně určen spíše vývojářům, ale všestrannost druhé generace jej vystřelila na trůn mezi nejlevnějšími multimediálními centry. Udrží žezlo i následovník Raspberry Pi 3?
25.7.2017, recenze, Jakub Doležal10 komentářů
Sony KD-49XD8305: Android TV s HDR za 25 000 Kč?

Sony KD-49XD8305: Android TV s HDR za 25 000 Kč?

Televizor dnes nepořizujeme jen na sledování digitálního vysílání. Máme zde internet, služby, nebo online videopůjčovny. Jak si poradilo Sony s integrací chytrých funkcí a propojení s domácností? Obstojí řada XD83 se svou výbavou v roce 2017?
10.5.2017, recenze, Jakub Doležal5 komentářů
Minix Neo U1: potomek králů?

Minix Neo U1: potomek králů?

Výrobce Minix vstoupil na trh relativně nedávno a hned si získal velmi solidní reputaci napříč celým světem. My jsme proto otestovali jeden z jeho nejnovějších modelů. Naváže na své předchozí úspěchy, nebo výrobce usnul na vavřínech?
14.12.2016, recenze, Jakub Doležal3 komentáře
Xtreamer mxV: plnohodnotné 4K za 1500 Kč?

Xtreamer mxV: plnohodnotné 4K za 1500 Kč?

Výrobce Xtreamer vždy tlačil na co nejnižší cenu svých multimediálních center, bohužel ne vždy se povedlo zároveň dodat i funkční kus hardwaru a softwaru. Podaří se to novince mxV s podporou 4K, která stojí včetně DPH jen 1500 Kč?
6.10.2016, recenze, Jakub Doležal13 komentářů
Samsung UE65KS9002T: nejlepší 4K pro 2016?

Samsung UE65KS9002T: nejlepší 4K pro 2016?

Trendy pro rok 2016 jsou jasné, podpora 4K spolu s HDR, operační systém s aplikacemi a multimediální ovladač. Jak bude tyto parametry splňovat novinka od Samsungu, která patří mezi vlajkové modely výrobce?
3.10.2016, recenze, Jakub Doležal3 komentáře
Virtuální realita: konkurent televizorů a kinosálů?

Virtuální realita: konkurent televizorů a kinosálů?

Letošní rok i ty následující budou ve znamení virtuální reality. Již jednou se snažila prosadit, ale chyběly vhodné technologie. Dnes je ovšem už jiná situace. Mají se výrobci televizorů a majitelé kinosálů začít obávat? Vyzkoušeli jsme Samsung Gear VR.
19.9.2016, recenze, Jakub Doležal1 komentář
Philips 55PFT6510: Android TV ve velkém?

Philips 55PFT6510: Android TV ve velkém?

Zatímco u mobilů dominuje Android na plné čáře, u televizorů se teprve snaží prosadit. Jak si s jeho nasazením poradil Philips u 55“ modelu? Získáte moderní centrum zábavy, nebo to stále není úplně to pravé?
24.3.2016, recenze, Jakub Doležal4 komentáře
Samsung UE48JU7002: revoluční Tizen OS?

Samsung UE48JU7002: revoluční Tizen OS?

Zatímco ovládání mobilu je dnes snadné a intuitivní, u televizorů je to často o nervy. Přepínání kanálů sice funguje na výbornou, ale v oblasti multimédií a internetu je to doslova peklo. Bude pro Samsung řešením Tizen OS?
11.9.2015, recenze, Jakub Doležal9 komentářů
Netflix ve 4K: stojí to za to?

Netflix ve 4K: stojí to za to?

Pokud si dnes domu donesete 4K televizor, velmi rychle zjistíte, že se prakticky nemáte na co dívat. Tradiční televizní vysílání je příšerné, UHD filmů je minimum a jediným světlem na konci tunelu se tak zdá Netflix. Je však výsledek úměrný nákladům?
1.9.2015, recenze, Jakub Doležal5 komentářů
Evolveo WINPC Q4: nastává éra Windows?

Evolveo WINPC Q4: nastává éra Windows?

Miniaturní multimediální centra byla vždy doménou především Linuxu, ale dnes se podíváme na zkušeného hráče, který se této kategorii dlouho vyhýbal. Ano, otestujeme Windows v mini počítači se spotřebou 12 W. Máme tu snad konečně silného protivníka?
28.8.2015, recenze, Jakub Doležal1 komentář
Evolveo Android Box Q4 4K: s Androidem na 4K?

Evolveo Android Box Q4 4K: s Androidem na 4K?

Android na mobilních telefonech zásadně dospěl a díky své popularitě se dostává i na multimediální centra. Jak si poradí s 4jádrovým procesorem, podporou H.265 a především akcelerací videa v rozlišení 4K? To nám prozradí box od Evolveo.
25.8.2015, recenze, Jakub Doležal51 komentářů
Raspberry Pi 2: HTPC za 1500 Kč?

Raspberry Pi 2: HTPC za 1500 Kč?

Stavba vlastního multimediálního centra byla vždy doprovázena vysokou cenou a nutností umět složit komponenty dohromady, stejně tak ovládat instalaci softwaru. Co když se ale situace změnila a dnes si za 1500 Kč složíte vlastní HTPC za pár minut?
1.7.2015, recenze, Jakub Doležal35 komentářů
Rollei Actioncam Skibrille 135: specialista na svahy?

Rollei Actioncam Skibrille 135: specialista na svahy?

Fotografie z dovolené jsou v dnešní době tak trochu přežitkem a prim hraje video doplněné o dynamickou hudbu. Je pro tyto účely lepší koupit univerzální kameru, nebo raději sáhnout po specializovaném řešení? Co třeba kamera zabudovaná v lyžařských brýlích?
22.4.2015, recenze, Jakub Doležal
Rollei Actioncam 7S Wi-Fi: hodně muziky za málo peněz?

Rollei Actioncam 7S Wi-Fi: hodně muziky za málo peněz?

Kdo dnes tráví dovolenou bez minikamery, jako by nebyl. Ať už jdete na výlet, koupete se u moře, nebo sjíždíte svahy, míjí vás desítky lidí s krabičkami po celém těle. Musíte ale kupovat to nejdražší, nebo lze sehnat podobnou kvalitu za polovinu ceny?
17.4.2015, recenze, Jakub Doležal3 komentáře
Samsung UE65HU8500: zahnutá budoucnost?

Samsung UE65HU8500: zahnutá budoucnost?

Výrobci televizorů neustále zkouší prorazit s novými trendy. Aktuálním lákadlem nejsou OLED televizory, ale staré známé LCD, avšak tentokrát s prohnutou obrazovkou. Chystá se revoluce v obývacích pokojích, nebo zde máme jen další slepou vývojovou větev?
27.3.2015, recenze, Jakub Doležal6 komentářů
Egreat A1: levně a dobře?

Egreat A1: levně a dobře?

Produkty Egreat se vždy těšily dobrému poměru ceny a výkonu. Dokáže na tuto historii navázat model A1 se čtyřjádrovým procesorem a operačním systémem Android, nebo se naopak ocitneme kdesi na půli cesty?
26.11.2014, recenze, Jakub Doležal1 komentář
Xtreamer SideWinder 4: vyladěný k dokonalosti?

Xtreamer SideWinder 4: vyladěný k dokonalosti?

Na trhu je již 4. generace tohoto populárního přehrávače. Poučil se však výrobce z minulých chyb a připravil vyladěné zařízení, nebo budeme opět svědky nedodělku jako v případě SideWinder 2? Na to odpoví naše recenze.
30.9.2014, recenze, Jakub Doležal9 komentářů
MeLE M8: Android se vším všudy

MeLE M8: Android se vším všudy

Máte rádi Android? Rádi si hrajete? Tak přesně pro vás je tu MeLE M8. Toto multimediální centrum nabízí spoustu možností, ovšem je potřeba si s ním trochu pohrát. Co tedy nabízí oproti ostatním? Doplněno o nové testy.
26.8.2014, recenze, Pavel Kovač, Jakub Doležal3 komentáře
BenQ SP2: akční kamera

BenQ SP2: akční kamera

Svět mobilních zařízení v této době zažívá vzestup zájmu o funkce týkající se zdraví a fitness. Do tohoto světa bezpochyby patří dnes testovaný produkt, a sice odolná kamera do terénu, k níž dostaneme i chytré hodinky pro ovládání.
18.8.2014, recenze, Jan Vítek