O kom píšeme nejvíce
Acer (6)Adobe (3)Asus (8)ATI (4)AVerMedia (18)BenQ (12)Canon (12)Comag (3)
Compro (4)Creative (5)EAGET (4)Evolve (8)Genius (4)Hauppauge (5)Leadtek (8)LG (10)
LifeView (4)MSI (4)Panasonic (15)Philips (6)Pinnacle (12)Samsung (20)Sencor (7)
Raspberry Pi 3: obhájce trůnu?

Raspberry Pi 3: obhájce trůnu?

Miniaturní malinový počítač byl původně určen spíše vývojářům, ale všestrannost druhé generace jej vystřelila na trůn mezi nejlevnějšími multimediálními centry. Udrží žezlo i následovník Raspberry Pi 3?
25.7.2017,  recenze, Jakub Doležal,  6 komentářů
Sony KD-49XD8305: Android TV s HDR za 25 000 Kč?

Sony KD-49XD8305: Android TV s HDR za 25 000 Kč?

Televizor dnes nepořizujeme jen na sledování digitálního vysílání. Máme zde internet, služby, nebo online videopůjčovny. Jak si poradilo Sony s integrací chytrých funkcí a propojení s domácností? Obstojí řada XD83 se svou výbavou v roce 2017?
10.5.2017,  recenze, Jakub Doležal,  5 komentářů
Minix Neo U1: potomek králů?

Minix Neo U1: potomek králů?

Výrobce Minix vstoupil na trh relativně nedávno a hned si získal velmi solidní reputaci napříč celým světem. My jsme proto otestovali jeden z jeho nejnovějších modelů. Naváže na své předchozí úspěchy, nebo výrobce usnul na vavřínech?
14.12.2016,  recenze, Jakub Doležal,  3 komentáře
Xtreamer mxV: plnohodnotné 4K za 1500 Kč?

Xtreamer mxV: plnohodnotné 4K za 1500 Kč?

Výrobce Xtreamer vždy tlačil na co nejnižší cenu svých multimediálních center, bohužel ne vždy se povedlo zároveň dodat i funkční kus hardwaru a softwaru. Podaří se to novince mxV s podporou 4K, která stojí včetně DPH jen 1500 Kč?
6.10.2016,  recenze, Jakub Doležal,  13 komentářů
Samsung UE65KS9002T: nejlepší 4K pro 2016?

Samsung UE65KS9002T: nejlepší 4K pro 2016?

Trendy pro rok 2016 jsou jasné, podpora 4K spolu s HDR, operační systém s aplikacemi a multimediální ovladač. Jak bude tyto parametry splňovat novinka od Samsungu, která patří mezi vlajkové modely výrobce?
3.10.2016,  recenze, Jakub Doležal,  3 komentáře
Virtuální realita: konkurent televizorů a kinosálů?

Virtuální realita: konkurent televizorů a kinosálů?

Letošní rok i ty následující budou ve znamení virtuální reality. Již jednou se snažila prosadit, ale chyběly vhodné technologie. Dnes je ovšem už jiná situace. Mají se výrobci televizorů a majitelé kinosálů začít obávat? Vyzkoušeli jsme Samsung Gear VR.
19.9.2016,  recenze, Jakub Doležal,  1 komentář
Philips 55PFT6510: Android TV ve velkém?

Philips 55PFT6510: Android TV ve velkém?

Zatímco u mobilů dominuje Android na plné čáře, u televizorů se teprve snaží prosadit. Jak si s jeho nasazením poradil Philips u 55“ modelu? Získáte moderní centrum zábavy, nebo to stále není úplně to pravé?
24.3.2016,  recenze, Jakub Doležal,  4 komentáře
Samsung UE48JU7002: revoluční Tizen OS?

Samsung UE48JU7002: revoluční Tizen OS?

Zatímco ovládání mobilu je dnes snadné a intuitivní, u televizorů je to často o nervy. Přepínání kanálů sice funguje na výbornou, ale v oblasti multimédií a internetu je to doslova peklo. Bude pro Samsung řešením Tizen OS?
11.9.2015,  recenze, Jakub Doležal,  9 komentářů
Netflix ve 4K: stojí to za to?

Netflix ve 4K: stojí to za to?

Pokud si dnes domu donesete 4K televizor, velmi rychle zjistíte, že se prakticky nemáte na co dívat. Tradiční televizní vysílání je příšerné, UHD filmů je minimum a jediným světlem na konci tunelu se tak zdá Netflix. Je však výsledek úměrný nákladům?
1.9.2015,  recenze, Jakub Doležal,  5 komentářů
Evolveo WINPC Q4: nastává éra Windows?

Evolveo WINPC Q4: nastává éra Windows?

Miniaturní multimediální centra byla vždy doménou především Linuxu, ale dnes se podíváme na zkušeného hráče, který se této kategorii dlouho vyhýbal. Ano, otestujeme Windows v mini počítači se spotřebou 12 W. Máme tu snad konečně silného protivníka?
28.8.2015,  recenze, Jakub Doležal,  1 komentář
Evolveo Android Box Q4 4K: s Androidem na 4K?

Evolveo Android Box Q4 4K: s Androidem na 4K?

Android na mobilních telefonech zásadně dospěl a díky své popularitě se dostává i na multimediální centra. Jak si poradí s 4jádrovým procesorem, podporou H.265 a především akcelerací videa v rozlišení 4K? To nám prozradí box od Evolveo.
25.8.2015,  recenze, Jakub Doležal,  51 komentářů
Raspberry Pi 2: HTPC za 1500 Kč?

Raspberry Pi 2: HTPC za 1500 Kč?

Stavba vlastního multimediálního centra byla vždy doprovázena vysokou cenou a nutností umět složit komponenty dohromady, stejně tak ovládat instalaci softwaru. Co když se ale situace změnila a dnes si za 1500 Kč složíte vlastní HTPC za pár minut?
1.7.2015,  recenze, Jakub Doležal,  35 komentářů
Rollei Actioncam Skibrille 135: specialista na svahy?

Rollei Actioncam Skibrille 135: specialista na svahy?

Fotografie z dovolené jsou v dnešní době tak trochu přežitkem a prim hraje video doplněné o dynamickou hudbu. Je pro tyto účely lepší koupit univerzální kameru, nebo raději sáhnout po specializovaném řešení? Co třeba kamera zabudovaná v lyžařských brýlích?
22.4.2015,  recenze, Jakub Doležal
Rollei Actioncam 7S Wi-Fi: hodně muziky za málo peněz?

Rollei Actioncam 7S Wi-Fi: hodně muziky za málo peněz?

Kdo dnes tráví dovolenou bez minikamery, jako by nebyl. Ať už jdete na výlet, koupete se u moře, nebo sjíždíte svahy, míjí vás desítky lidí s krabičkami po celém těle. Musíte ale kupovat to nejdražší, nebo lze sehnat podobnou kvalitu za polovinu ceny?
17.4.2015,  recenze, Jakub Doležal,  3 komentáře
Samsung UE65HU8500: zahnutá budoucnost?

Samsung UE65HU8500: zahnutá budoucnost?

Výrobci televizorů neustále zkouší prorazit s novými trendy. Aktuálním lákadlem nejsou OLED televizory, ale staré známé LCD, avšak tentokrát s prohnutou obrazovkou. Chystá se revoluce v obývacích pokojích, nebo zde máme jen další slepou vývojovou větev?
27.3.2015,  recenze, Jakub Doležal,  6 komentářů
Egreat A1: levně a dobře?

Egreat A1: levně a dobře?

Produkty Egreat se vždy těšily dobrému poměru ceny a výkonu. Dokáže na tuto historii navázat model A1 se čtyřjádrovým procesorem a operačním systémem Android, nebo se naopak ocitneme kdesi na půli cesty?
26.11.2014,  recenze, Jakub Doležal,  1 komentář
Xtreamer SideWinder 4: vyladěný k dokonalosti?

Xtreamer SideWinder 4: vyladěný k dokonalosti?

Na trhu je již 4. generace tohoto populárního přehrávače. Poučil se však výrobce z minulých chyb a připravil vyladěné zařízení, nebo budeme opět svědky nedodělku jako v případě SideWinder 2? Na to odpoví naše recenze.
30.9.2014,  recenze, Jakub Doležal,  9 komentářů
MeLE M8: Android se vším všudy

MeLE M8: Android se vším všudy

Máte rádi Android? Rádi si hrajete? Tak přesně pro vás je tu MeLE M8. Toto multimediální centrum nabízí spoustu možností, ovšem je potřeba si s ním trochu pohrát. Co tedy nabízí oproti ostatním? Doplněno o nové testy.
26.8.2014,  recenze, Pavel Kovač, Jakub Doležal,  3 komentáře
BenQ SP2: akční kamera

BenQ SP2: akční kamera

Svět mobilních zařízení v této době zažívá vzestup zájmu o funkce týkající se zdraví a fitness. Do tohoto světa bezpochyby patří dnes testovaný produkt, a sice odolná kamera do terénu, k níž dostaneme i chytré hodinky pro ovládání.
18.8.2014,  recenze, Jan Vítek
Samsung UE65F9000: 4K v plné kráse?

Samsung UE65F9000: 4K v plné kráse?

Fenomén UHD resp. 4K dorazil i do naší kotliny. Přinášíme Vám tak odbornou recenzi 4K televize, a to v podání Samsung UE65F9000. Pozor na to, že po tomto 65" drobečkovi budete toužit nejen letošní Vánoce.
18.12.2013,  recenze, Pavel Kovač,  6 komentářů
WD My Book AV TV: data jako v bavlnce

WD My Book AV TV: data jako v bavlnce

Pokud si pořídíte jakoukoli chytrou televizi, časem začnete řešit problém, kam s nahranými programy. Většina televizí umožňuje nahrávání na USB disky a my vám na jeden takový přinášíme recenzi.
29.11.2013,  recenze, Pavel Kovač,  1 komentář
BenQ MW663: ideální do každé domácnosti?

BenQ MW663: ideální do každé domácnosti?

Chcete si užít kino i doma? LCD televize vám svou velikostí nestačí a LED projektory stále nemají tak velký výkon? V tom případě máte jedinou možnost. Klasický projektor s lampou a DLP technologií.
20.11.2013,  recenze, Pavel Kovač,  3 komentáře
eGreat U1 Android TV: umělá inteligence pro vaši TV

eGreat U1 Android TV: umělá inteligence pro vaši TV

Hledáte jednoduché multimediální centrum za lidovku? Už máte dost chybových zařízení, kterým stále něco nefunguje? Jako ideální kandidát pro vás je právě eGreat U1. Ten se totiž drží hesla: "v jednoduchosti je síla".
16.9.2013,  recenze, Pavel Kovač,  16 komentářů
BenQ GP10: nesmrtelný LED projektor?

BenQ GP10: nesmrtelný LED projektor?

Stále čekáte na LED projektor, který by nahradil z dnešního pohledu zastaralé lampy? Chcete slušný domácí projektor, co vám v obýváku vydrží nějaký ten rok bez údržby? Možná právě takový je BenQ GP10.
9.9.2013,  recenze, Pavel Kovač,  3 komentáře
Panasonic TX-L42ET60E: zlatá střední cesta?

Panasonic TX-L42ET60E: zlatá střední cesta?

V poslední době jsme se zaměřili spíše na dražší modely televizí. Dnes se ovšem podíváme na jednu levnější a přesto velmi zajímavou. 42", technologie IPS a samozřejmě chytré funkce, 600 Hz a Wi-Fi. Co víc si přát?
30.8.2013,  recenze, Pavel Kovač,  12 komentářů
Samsung UE46F7000: televize, co vás vidí

Samsung UE46F7000: televize, co vás vidí

V nedávné době jsme měli v redakci televizi Sony, jež na nás zapůsobila. Tentokrát se podíváme na bratříčka v podobě Samsungu, který je ovšem výrazně levnější a nabízí atraktivní design. Jaký je pod povrchem?
7.8.2013,  recenze, Pavel Kovač,  10 komentářů
Sony KDL-46W905A: prakticky dokonalá!

Sony KDL-46W905A: prakticky dokonalá!

Pokud dnes sháníte novou televizi, je téměř jisté, že sáhnete po LCD s LED podsvícením. Samozřejmě bude chytrá a velká. SONY navíc přidává prakticky dokonalé barvy a opravdu slušný kontrast. Co víc si přát?
16.7.2013,  recenze, Pavel Kovač,  13 komentářů
Xtreamer TV: přímá konkurence Apple TV?

Xtreamer TV: přímá konkurence Apple TV?

Firma Xtreamer si připravila produkt s prostým označením Xtreamer TV. Toto multimediální centrum má šanci stát se letošním hitem díky inovativnímu menu a celkem zajímavému přístupu k médiím. Jaké tedy je?
2.5.2013,  recenze, Pavel Kovač,  3 komentáře
Njoy Digital N7: televize po celém domě

Njoy Digital N7: televize po celém domě

Máte doma jednu přípojku k televizi a chcete si užít vysílání po celém bytě a hlavně na počítači? Tak není nic jednoduššího, než zapojit Njoy Digital N7 k satelitu či anténě a o zbytek se nestarat. Signál se vám dostane do celé domácí sítě.
12.3.2013,  recenze, Pavel Kovač,  11 komentářů
Sencor SMP 9000 Pro: pod stromeček to nejlepší?

Sencor SMP 9000 Pro: pod stromeček to nejlepší?

Na trhu se objevil docela zajímavý produkt Sencor SMP 9000 Pro, který si nás doslova získal. Jde o robustní multimediální centrum, co umí prakticky vše, co potřebujete. Jak si však poradil s našimi testy?
17.12.2012,  recenze, Pavel Kovač,  208 komentářů