Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 61 z 61 PrvníPrvní ... 1151596061
Zobrazené výsledky: 901 až 912 z 912

Téma: VU+ Solo2 a Duo2

  1. #901
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    22

    Na tabletu (android) mi chodí UPC Horizon Go. Umí ho někdo rozchodit na VU+DUO2? Díky za radu.
    Pepana
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #902
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    34

    Dobry vecer panove,

    Mel bych na vas dotaz. Po delsi dobe jsem aktualizoval VTI na verzi 11 a zjistil jsem, ze kdyz prepnu na Nova Sport HD nebo Eurosport HD, tak mi zcerna obrazovka a nezmeni se to ani po prepnuti na jiny kanal. Pomuze az restart systemu. Nicmene kdykoli na zminovany kanal najedu, opet cerno. Kdysi jsem na podobny problem narazil i ve verzi 6.xx, ale byl to nejaky podradny program, tak jsem to neresil. Nicmene ted je to celkem neprijemne. Nesetkal se s tim nekdo ? Nevite co tuto chybu zpusobuje, pripadne jak ji opravit ?

    Moc dekuji za jakekoli rady.

    edit: vu plus duo dva a cccam 2.3.0
    Naposledy upraveno uživatelem xravlinx: 18-03-2017 v 21:29
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #903
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,221

    Proč se tedy nevrátíš k předchozí verzi?
    Já mám nějakou verzi 8.2.3, která mně funguje, jak má a netuším, co by mně přinesla nějaká další verze. Starosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #904
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    34

    Ahoj Bastliri,

    Dekuji za reakci. Zrejme jsem narazil na duvod problemu. Jen musim overit. Nekde na webu se pise, ze kdyz najedu na kodovany (placeny) kanal, tak se cccam 2.3.0 "sekne" a ted koukam, predplatne pro Eurosport HD mi minuly tyden vyprselo. Prodlouzim platnost a jeste otestuji. Kdyz nepomuze, vratim predchozi verzi VTI, kdyz pomuze, napisu to sem, kdyby nekdo nekdy take resil.


    edit: Potvrzuji vyse zminenou domenku. Po prodlouzeni balicku u SKYLINKu problem zmizel. Vubec me nenapadlo, hledat problem v tomto . Ale jak se rika, chybami se clovek uci.
    Naposledy upraveno uživatelem xravlinx: 18-03-2017 v 22:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #905
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    20

    v systémových modulech vypnout FCC nebo odinstalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #906
    Nováček
    Registrace
    Mar 2017
    Příspěvků
    2

    Prosím o pomoc,
    včera mně montér vyměnil LNB za Mascom monoblok Quad LNB MCM4QS01HD, jehož funkčnost mně ukázal i na svém přístroji. Už si nepamatuji, co přesně říkal, ale mám dojem, že to prý běží na jedničce a trojce. Je to možné? Nicméně když odešel, chtěl jsem si to nastavit na svém VU+ Duo2, ale nedaří se a nedaří. Buď mi běží Astra 1, nebo Astra 3, ale nikdy nemohu plynule přepínat kanály obou Aster. Při nastavení na obrázku běží jen Astra 3. Kde dělám chybu?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 20170329_015309.jpg 
Zobrazení: 89 
Velikost: 197.3 KB 
ID: 34153   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Monoblok.jpg 
Zobrazení: 70 
Velikost: 87.7 KB 
ID: 34152  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #907
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    199

    Davas malo informacii ake druzice prijimac, okrem astra 1+3.
    Ak len tie dve tak diseqc mod zmen na 1.0, diseqc prikaz pre astru 1 by mal byt AA a pre astru 3 AB.
    Ak mas len ten monoblok a prijimas tieto dve druzice tak konfiguracny mod mozes nastavit na jednoduchy a rezim na diseqc A/B, pricom na porte A budes mat astru1 a na porte B astru 3. Po zmenach nezabudni zmeny ulozit a radsej skontrolovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #908
    Nováček
    Registrace
    Mar 2017
    Příspěvků
    2

    Sem blázen! Mám pocit, že jsem to už takto nastavoval a nefungovalo to. Každopádně teď už ano. Moc díky za rychlou a dobrou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #909
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    192

    Nevíte někdo jestli lze intalovat USB zálohu image VTI 14 z příjímače Vu+ Duo 2 do modelu Duo 4K?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #910
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    371

    Určitě ne, je to jiná architektura procesoru ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #911
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Celý image ne, ale nastavení by jít přenést mělo. Ale ono občas není marné to vzít z gruntu, aby se netahal starý balast a pročistilo se to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #912
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,221

    Pokusil jsem se z Duo2 do Ultimo 4k přenést jen zálohu kanálů, což se nakonec bez problémů povedlo, ale je zajímavé, že Ultimo 4k úplně všechny kanály nedekódovalo. Když jsem kanály vymazal a naladil znovu, problémy samozřejmě zmizely.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 61 z 61 PrvníPrvní ... 1151596061