Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 9 z 320 PrvníPrvní ... 78910111959109 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 4787

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #121
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Este citat priamo zo stranky technisat na ISIO ohladom nahravania na sietove ulozisko - disk:
    otazka: Môžem nahravať na disky, ktoré sú zdieľané na sieti?
    odpoved od technisatu: Priame nahrávanie na zdieľané disky nie je možné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Tak tak, ci sa mam trepat z Lc do Brna, alebo do Viedne, to uz radsej tu Vieden navstivim, a s cenovym rozdielom mam prvu reklamaciu aj gratis
    tak ja to z VT do Viedne "na skok" velmi nemam, ale mam sestru zijucu v Nemecku, takze nakup by som riesil cez nu ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Este citat priamo zo stranky technisat na ISIO ohladom nahravania na sietove ulozisko - disk:
    otazka: Môžem nahravať na disky, ktoré sú zdieľané na sieti?
    odpoved od technisatu: Priame nahrávanie na zdieľané disky nie je možné.
    Ale jednoduše překopírovat nahrávku na NAS snad půjde. Jen doufám, že toto kopírování bude výrazně rychlejší než u Digicorderu a také se mi pak konečně podaří přehrát záznam ve formátu TS na Xtreameru PRO (záznam z Digicorderu mi bohužel Xtreamer nepřehraje). Nebo lze nahrávat na ISIO i jiném formátu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Marfy:
    1/ prekopírovať na NAS to určite pôjde tak ako doteraz z HDS2/HD8S
    2/ rýchlosť je daná dvomi faktormi:
    - rýchlosť siete -> čím dlhší LAN kábel medzi digocorderom a routrom tým nižšia rýchlosť. Ak používaš navyše napr. ProLine spojenie (mám ja) tak je rýchlosť ešte nižšia.
    - je zásadný rozdiel medzi kopírovaním z menu prístroja a s použitím Mediaportu. Kopírovanie filmu z menu trvá u mňa cca 1÷1.5 hodiny. S použitím PC a Mediaport je prenesenie nahrávky do 10-15 minút. Navyše A/ môžeš pritom pozerať telku a B/ môžeš označiť viacero súborov ktoré má mediaport skopírovať.

    3/ nie, formát .ts a .ts4 sa určite nezmenil.
    Priamo prehráva tieto súbory WDTV, niektoré Samsungy, PC s GOMplayerom.
    ts súbory ešte DuneHD
    Xtreamer je teda v tomto na tom zle, rovnako popcorn.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Dagy2: já nepřehraju ten záznam ani v mém TV ani v PC s GOM.
    Má s tím přehráváním někdo konkrétní zkušenost - jak to přehrát v PC ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    VLC media player, ziadny problem, program free, aktualizacie automaticke
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Zdravim! Isio ma upozornil na novu verziu fw 2.49.0.3(1837) Na oficialnej webstranke zatial nie je, tak ho taham cez satelit uz 90 minut a 93% uz mam, som zvedavy, co sa opravilo..... Hned ako otestujem, dam info... Zaujimave, ze ho pustili skor na sat, ako na web.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Takze som nazad

    Novy fw aktualizovany, cez satelit to trvalo okolo 100 minut.
    - Systemovy cas uz nabieha spravne, podla nastaveneho regionu.
    - PIP bez problemov
    - nahravanie tiez ziaden problem, ani pri sucasnom nahravani dvoch kodovanych programov s pouzitim PIP
    - zda sa mi trochu rychlejsie prepinanie medzi SD kodovanymi programami
    - zalohu ani starsiu, ani poslednu mi po tovarku prijimac odmietol, zaseklo ho, takze som vsetko ladil nanovo

    ---------------------------------------------------------------------------------------

    pre Dagy: Ale prisiel som na zaujimavost s tym prepinanim jazyka menu po vypnuti a zapnuti prijimaca, co Hapaxovi nerobilo. Po tovarku su vsetky nastavenia dane do vyrobneho stavu. Aj po troch restartoch mi čeština ostala, ziadna anglictina ju nepreplacla. Tak som si zapol este funkciu HDMI technilink, aby sa mi telka automaticky zapinala a vypinala sucasne s STB. No na moje prekvapenie, po potvrdeni a ulozeni uz mam zase menu england.... Takze Hapaxovi to preto nerobilo, lebo asi tuto funkciu nevyuziva. Takze tato funkcia bije vlastne to menu. Samozrejme, madarcina sa drzi
    pre Hapax: Bolo by dobre, keby si to s tym technilinkom vyskusal, je to v menu/nastaveni/specialni funkce/HDMI TechniLink, ci to nahodou neprebija nejaka komunikacia len s mojou telkou, alebo v globale pri HDMI komunikacii

    Tato chyba ostava, ked Hapax odpise, skusim to nejako zrozumitelne napisat do technisatu
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 09-05-2011 v 21:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Také se mi v noci aktualizoval FW, HDMI technilink mám zapnutý ale funkční je jenom zapínání TV. Pokud nastavím v menu TV automatické vypnutí na ANO, tak se jednou TV automaticky vypne ale další aut. vypnutí již nefunguje - výše uvedená položka v menu TV se sama přepne na NE. Čeština po upgrade OK, dokonce jsou nyní v češtině i úvodní hlášky při zapnutí STB.
    Nemohu však najednou přehrát žádný záznam pořízený na USB flash nebo USB HDD. Vidím pouze info o pořadu, velikost záznamu, ale jinak černá obrazovka. Má ještě někdo podobnou zkušenost ? Zkusím ještě něco nahrát - je-li to funkční.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    tak čo viac už len chcieť?

    prípad s HDMI a češtinou len dokazuje teóriu, že SW v prístroji je slušne "poprepletaný" a preto odstránenie jednej chyby a tvorba neoficiálneho sw väčšinou zanesie ďalšie dve chyby tam, kde to nikto neočakáva.

    ešte by si mohol dať skúsenosti z webového prehliadača - napríklad stránky ktoré pre zobrazenie využívajú flash - čo z nich zostane. Resp. všeobecne ako sa stránky správajú, či je to použiteľné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    No tak s tym menu to vypada skor na nejaku blbu komunikaciu s ostatnymi TV, na HD8-S som s touto istou telkou vyuzival vsetko k spokojnosti..... A za nahravky, neviem, mne to nerobilo, vcera som skusal nahravat aj dva programy naraz a islo to, aj predchadzajuce nahravky prezerat. Ale s HD-8S kou sa mi stavalo podobne, ako pise Hapax, ked sa nejako poblbol info subor o nahravke s infom z SFI, tak mi to tiez robilo sarapatu, v PC prehratelne, na prijimaci len cierna obrazovka.... Ale museli nejako poprerabat strukturu aj programov, nakolko ako som pisal, ani zalohu database mi nezobral, tzacal natahovat a zatuhol...

    Hapax, tovarko si robil?
    Ja som bol prekvapeny, ze po tovarku a nastaveni regionu na CZ, alebo SK mi uz neponuklo preddefinovanu 19,2 a 13,0, ale 23,5 a 19, obe Astry, len som im zmeniul poradie podla diseq-u
    Ked dojdem domov, preskusam este ten internet....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Tak keď regiony menia defaultne nastavenie družíc sa možno dočkáme aj ISIPRO na 23.5E?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    No to je mozne
    Ale pri scanovani celej astry 23,5 mi nenaslo STV HD, musel som ho ladit rucne, je vidiet, ze to tam maju nahodene len docasne a chyba to v celkovych tabulkach TP....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Nastavení jsem neresetoval, internet chodí v pohodě, flash aplikace samozřejmě ne ale na běžný přečtení zpráv z idnes nebo seznamu to stačí. Zkoušel jsem ted i jízdní řády na idnes - zadávání dálkovým ovládáním hrozný - ale jinak funkční.
    Jinak to vypínání TV pomocí HDMI technilink mě nefungonalo ani se starým FW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Citace Původně odesláno od Hapax Zobrazit příspěvek
    ....Jinak to vypínání TV pomocí HDMI technilink mě nefungonalo ani se starým FW.
    Mne prepinanie na Sony TV fungovalo v poriadku, len ked mam zapnuty HDMI TechniLink aj na zap, aj vyp. prijimaca, preplacne mi to menu do anglictiny pri zapinani TV, to som bol prekvapeny, preco to tebe nerobi a mne ano, bolo to uz aj na predchadzajucom fw.....


    No neviem, ci uspejem, ked napisem do technisatu, ze to prebijanie jazyka menu robi prave pri zapnuti tejto funkcie, nakolko nemame TV Technisaty, tym padom tato funkcia nemusi byt plne funkcna na nasich TV... Ale do stavu, ako to islo na HD8-S-ke by to mohli dotiahnut. Vidis, aj tebe to robi problemy, raz ide, nasledne uz nie.....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 320 PrvníPrvní ... 78910111959109 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07