Dagy,
body1,2,3, ano -
tzn., že tunery aj vstupy máš v poriadku
bod4 - teplomery na antena2 ukazovali naplno, slabucko ukazovali na antena1(podla mna nemali ukazovat nic), ale obraz zodpovedal prave tomu co ukazovali teplomery na ant1 - teda uplne mizerny.
aj toto je správne!!! Tuner2 ti ukazoval plné teplomery. Ale obraz ktorý si pozeral bol z tunera 1, preto bol zlý. To, že si vôbec niečo videl je dané nejakým "presluchom" medzi vstupmi.
Ak by si chcel pozerať cez tuner2, musíš spustiť nahrávanie a potom pozerať na timeshift nahrávaného programu. Pre kontrolu, ktorý tuner je aktívny môžeš stlačiť žlté tlačítko a skontrolovať dáta naladeného programu - viď niekoľko príspevkov dozadu
Tejto casti mam rozumiet tak, ze na Isiu je vstup2 zavisly na vstupe1? Cize ked na 1ke nie je nic, 2ka nefunguje? A vstup1 je uplne samostatny? Podla toho co som skusil to tak vyzera.
závisloť vstupov závisí na nastavení menu "SIGNAL ANTENY"
Ak je nastavený na 2, vstupy sú úplne nezávislé a tuner1 berie signál zo vstupu1, tuner2 zo vstupu 2
Ak je nastavený signal anteny na 1, vtedy sú vo vnútri prístroja pripojené vstupy oboch tunerov pripojené na vstup koaxu1. Vstup 2 by mal byť odpojený
1 a 2 znamená počet koaxov pripojených do prístroja a nie či je koax pripojený na vstup 1 alebo vstup 2
bod5 - ano, po pripojeni aj 1ky napriamo, vsetko zacalo fungovat spravne
bod6 - nemci nejdu, ale som to nejako neskumal co ide dalej, Necham to teraz napriamo.
jasne nemaš diseq, tak beží len 23.5E
diseqc mam dva samostatne 4/1
A, skusim poodpajat
B, mam to vsetko zapojene na "bezpecnostnu prepatovu" 8-zasuvku(Belkin), tak tam snad problem nebude(alobo jo?)
ja som k týmto prístrojom veľmi skeptický, pre skúšky by som to určite vyhodil von
C, presne to som chcel urobit a teda som to aj tak nechal a davam nahravat
D, a potom to vyskusam zapojit znova
No a ta posledna moznost - Curryho pas

snad nie, psa nemame, len macku - dufam ze nezdochne a zena k susedovi?

ved aj ten ide kupovat Isio...
a to co si odporucal pohnut Opatrne F-konektorom na vstupe, tak to ani nahodou, to je tak pevne, ze by si ani hasakom nepohol

poctivi nemci