a) Můžeš prozradit který? Já jsem trochu prohledal zdroje a nejlíp mi vyšel manuál pro Digit HD8-S v češtině, není to samozřejmě stejné, ale např. popis práce se SFI nebo popis práce s DVR je tam popsán podrobně a asi to bude stejný jako pro Digit ISIO.
b) Jinak ohledně vzdáleného přístupu, jak tu bylo dříve poznamenáno, tak si asi o tom můžem nechat zdát a byl nahrazen TWONKY UPnP serverem, anebo jsem někde něco přehlédl? Je to celkem škoda, protože vzdálený přístup mi připadá využitelnější.
Pirda
Pre tych, co by chceli manual k technisat HD8-S, na stiahnutie tu![]()
Tak bohužel to nepomohlo.
Mám dva stejné modulu Mascom. V jednom kartu Irdeto od Skylinku, v druhém starou CS Link ještě od Gitalu.
Bohužel jakmile tam dám oba moduly, tak to sice korektně běží, ale po 10-15 minutách sledování programu se objeví hláška že program je kódován a když zkusím přepnout, tak žádný kódovaný program nevidím. Jen nekódované.
Po restartu přístroje to zase chvíli jde.
Když druhou kartu vyndám a jedu jen na jednu, tak je vše OK.
Musím ještě něco speciálně nastavovat v nastavení? nebo proč to nefunguje?
Zatial boli skusane karty skylink ice a cslink s uvedenymi modulmi, ziaden problem..... V hlavnom menu - nastaveni - specialni funkce - ruzne - mas CI dualni kodovani nastavene na aku polozku z vyberu? Pripadne ak sa Ti to stane, nestaci v podminenem pristupe dat resetnut moduly zelenym tlacitkom?
CI dualni kodovani je nastavene na auto. Mám tam dát něco jiného?
Ten restart karty zeleným tlačítkem zkusím najít.
Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 24-08-2011 v 17:58
Tak bohužel ani to nepomohlo. Zkoušel jsem dualni kodovani nastavit jen na druhy modul kde mam cslink, i ho vypnout, ale nefunguje to. Jakmile začnu nahrávat tak po přepnutí na jiný kanál mám neoblíbenou hlášku "Sie haben keine ....".
Nemůže být problém ve staré kartě Gitalu? Píše to stále problém na modulu 2. Restart modulu pomáhá, ale to přeci nemůžu dělat stále.
Nebo mám blbě nastavení satelitu. Co znamená A / A, A / B atd... že bych měl špatně nastavené tunery?
Na přístrojích Vantage se ladí jeden seznam kanálů pro tuner 1 a druhý seznam kanálů pro tuner 2. Pak je jasné co nahrávám a na co se koukám. Tady to tak není, je jen jeden seznam. Jsem tedy nějak schopen ovlivnit z kterého tuneru a modulu se nahrává kanál, pokud ho mají oba signály? Chci např. abych nahrával Nova HD, který má jak cs link tak skylink, ale chci se dívat na HBO, který mám jen na skylinku.
Naposledy upraveno uživatelem mxpx4: 21-08-2011 v 18:50
Ked Ti to robi aj pri sledovani, nie len pri nahravani, skus chvilu fungovat len s jednou kartou a jednym modulom, potom, ak to nebude robit, skus druhu kartu tiez solo, len vyradovacou metodou prides na to, ktora karta to robi....
Pokud to je samozřejmě konkrétní kartou a ne jenom tím, že se prostě souběžný provoz obou karet nesnese...
Každá karta samostatně funguje. Ale když jsou tam obě, tak blbne vždy jen jedna ta Gitalová. Zkusím se někde půjčit něco novějšího a otestovat to.
Ještě se zeptám jak na tomto stroji funguje timeshift? To musím skutečně ručně zapnout nahrávání? Nelze to jako na vantage mít automaticky?
Preto som aj napisal v mojom predchadzajucom prispevku, ze tuto kombinaciu sme este neskusali, tak je to nakoniec tak, ako napisal pitomecAch zlaty CW
A este nam vysvetli, co si predstavujes pod vyrazom timeshift? To predsa nie je naprogramovane nahravanie....
Tak jsem obdržel odpověď od podpory Omko:
Bohuzel nelze to provozovat s takto nastavenymi parabolami/LNB. Musite mit vse stejne. Tedy jednu parabolu a z ni dva vystupy, max 4 druzice/pozice pres diseqc 4/2.
Takže vyzkouším a dám vědět.