Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 52 z 320 PrvníPrvní ... 242505152535462102152 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 766 až 780 z 4787

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #766
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od Hornet F-18 Zobrazit příspěvek
    Dagy,
    ak by si mohol prelozit ten navod, urobil by si nam slaboznalcom nemciny super sluzbu
    Myslim ze s tymi autorskymi pravami to nebude az taky problem. Zakon aj tak hovori, ze maju byt vsetky dovazane pristroje s prelozenym navodom, a ten skrateny je tak akurat dobry na zapnutie, nie na dokonale ovladanie celkom zloziteho a narocneho zariadenia....
    A ked k tomu navodu nedas original nazov, ale nazves ho trebars "Navod" bez udania typu, tak snad nikto nebude protestovat.
    Ked to prelozis ty, tak ten navod bude urcite zrozumitelny kazdemu nie ako ten skrateny - je taky kostrbaty....

    Mas u mna potom pivo, co pivo, bednu piva
    Já používám návod na Isio z jiného Technisatu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #767
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od kdojekdo Zobrazit příspěvek
    Já používám návod na Isio z jiného Technisatu.
    a) Můžeš prozradit který? Já jsem trochu prohledal zdroje a nejlíp mi vyšel manuál pro Digit HD8-S v češtině, není to samozřejmě stejné, ale např. popis práce se SFI nebo popis práce s DVR je tam popsán podrobně a asi to bude stejný jako pro Digit ISIO.


    b) Jinak ohledně vzdáleného přístupu, jak tu bylo dříve poznamenáno, tak si asi o tom můžem nechat zdát a byl nahrazen TWONKY UPnP serverem, anebo jsem někde něco přehlédl? Je to celkem škoda, protože vzdálený přístup mi připadá využitelnější.

    Pirda
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #768
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Pre tych, co by chceli manual k technisat HD8-S, na stiahnutie tu
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #769
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    92

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Presne tak, rovnake moduly a cslink cw a skylink ICE no problem
    Dagy si ma predbehol
    Tak bohužel to nepomohlo.
    Mám dva stejné modulu Mascom. V jednom kartu Irdeto od Skylinku, v druhém starou CS Link ještě od Gitalu.
    Bohužel jakmile tam dám oba moduly, tak to sice korektně běží, ale po 10-15 minutách sledování programu se objeví hláška že program je kódován a když zkusím přepnout, tak žádný kódovaný program nevidím. Jen nekódované.
    Po restartu přístroje to zase chvíli jde.
    Když druhou kartu vyndám a jedu jen na jednu, tak je vše OK.
    Musím ještě něco speciálně nastavovat v nastavení? nebo proč to nefunguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #770
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Zatial boli skusane karty skylink ice a cslink s uvedenymi modulmi, ziaden problem..... V hlavnom menu - nastaveni - specialni funkce - ruzne - mas CI dualni kodovani nastavene na aku polozku z vyberu? Pripadne ak sa Ti to stane, nestaci v podminenem pristupe dat resetnut moduly zelenym tlacitkom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #771
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    92

    CI dualni kodovani je nastavene na auto. Mám tam dát něco jiného?
    Ten restart karty zeleným tlačítkem zkusím najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #772
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Citace Původně odesláno od mxpx4 Zobrazit příspěvek
    CI dualni kodovani je nastavene na auto. Mám tam dát něco jiného?
    Ten restart karty zeleným tlačítkem zkusím najít.
    Nastav dualne kodovanie len na modul, kde mas cslink, pripadne ho vypni uplne, na skusku...
    Ked si das menu, podmineny pristup, ukaze Ti vlozene moduly, pripadne karty. Na tejto obrazovke daj reset modulov zelenym tlacitkom na dialkovom...
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 24-08-2011 v 17:58
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #773
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    92

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Nastav dualne kodovanie len na modul, kde mas cslink, pripadne ho vypni uplne, na susku...
    Ked si das menu, podmineny pristup, ukaze Ti vlozene moduly, pripadne karty. Na tejto obrazovke daj reset modulov zelenym tlacitkom na dialkovom...
    Tak bohužel ani to nepomohlo. Zkoušel jsem dualni kodovani nastavit jen na druhy modul kde mam cslink, i ho vypnout, ale nefunguje to. Jakmile začnu nahrávat tak po přepnutí na jiný kanál mám neoblíbenou hlášku "Sie haben keine ....".
    Nemůže být problém ve staré kartě Gitalu? Píše to stále problém na modulu 2. Restart modulu pomáhá, ale to přeci nemůžu dělat stále.
    Nebo mám blbě nastavení satelitu. Co znamená A / A, A / B atd... že bych měl špatně nastavené tunery?

    Na přístrojích Vantage se ladí jeden seznam kanálů pro tuner 1 a druhý seznam kanálů pro tuner 2. Pak je jasné co nahrávám a na co se koukám. Tady to tak není, je jen jeden seznam. Jsem tedy nějak schopen ovlivnit z kterého tuneru a modulu se nahrává kanál, pokud ho mají oba signály? Chci např. abych nahrával Nova HD, který má jak cs link tak skylink, ale chci se dívat na HBO, který mám jen na skylinku.
    Naposledy upraveno uživatelem mxpx4: 21-08-2011 v 18:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #774
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    Citace Původně odesláno od mxpx4 Zobrazit příspěvek
    Tak bohužel ani to nepomohlo. Zkoušel jsem dualni kodovani nastavit jen na druhy modul kde mam cslink, i ho vypnout, ale nefunguje to. Jakmile začnu nahrávat tak po přepnutí na jiný kanál mám neoblíbenou hlášku "Sie haben keine ....".
    Nemůže být problém ve staré kartě Gitalu? Píše to stále problém na modulu 2. Restart modulu pomáhá, ale to přeci nemůžu dělat stále.
    Nebo mám blbě nastavení satelitu. Co znamená A / A, A / B atd... že bych měl špatně nastavené tunery?

    Na přístrojích Vantage se ladí jeden seznam kanálů pro tuner 1 a druhý seznam kanálů pro tuner 2. Pak je jasné co nahrávám a na co se koukám. Tady to tak není, je jen jeden seznam. Jsem tedy nějak schopen ovlivnit z kterého tuneru a modulu se nahrává kanál, pokud ho mají oba signály? Chci např. abych nahrával Nova HD, který má jak cs link tak skylink, ale chci se dívat na HBO, který mám jen na skylinku.
    neviem ci to pomoze, ale Dagy tu uz daval info, ze MASTER slot u ISIO je slot c.2. skus zasunut CAM so SkyLink kartou do slotu c.2 a CAM s CSLink kartou do slotu c.1...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #775
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    92

    Citace Původně odesláno od sirdo Zobrazit příspěvek
    neviem ci to pomoze, ale Dagy tu uz daval info, ze MASTER slot u ISIO je slot c.2. skus zasunut CAM so SkyLink kartou do slotu c.2 a CAM s CSLink kartou do slotu c.1...
    Tak to taky nepomohlo. To je pak ještě horší. Jsem zaseknutej Nevím zda-li je chyba v nastavení satelitů, nebo v kartě gital
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #776
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Ked Ti to robi aj pri sledovani, nie len pri nahravani, skus chvilu fungovat len s jednou kartou a jednym modulom, potom, ak to nebude robit, skus druhu kartu tiez solo, len vyradovacou metodou prides na to, ktora karta to robi....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #777
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Pokud to je samozřejmě konkrétní kartou a ne jenom tím, že se prostě souběžný provoz obou karet nesnese...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #778
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    92

    Každá karta samostatně funguje. Ale když jsou tam obě, tak blbne vždy jen jedna ta Gitalová. Zkusím se někde půjčit něco novějšího a otestovat to.

    Ještě se zeptám jak na tomto stroji funguje timeshift? To musím skutečně ručně zapnout nahrávání? Nelze to jako na vantage mít automaticky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #779
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Preto som aj napisal v mojom predchadzajucom prispevku, ze tuto kombinaciu sme este neskusali, tak je to nakoniec tak, ako napisal pitomec Ach zlaty CW A este nam vysvetli, co si predstavujes pod vyrazom timeshift? To predsa nie je naprogramovane nahravanie....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #780
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    92

    Tak jsem obdržel odpověď od podpory Omko:
    Bohuzel nelze to provozovat s takto nastavenymi parabolami/LNB. Musite mit vse stejne. Tedy jednu parabolu a z ni dva vystupy, max 4 druzice/pozice pres diseqc 4/2.
    Takže vyzkouším a dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07