Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 220 z 320 PrvníPrvní ... 120170210218219220221222230270 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 3,286 až 3,300 z 4787

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #3286
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    A v správe CI modulov sú bezproblémov viditelné obe karty? Alebo na jednom z dvoch modulov sa karta, prípadne aj modul počas nahrávania a prepnutia na iný program stratí?

    Nebolo to spôsobené upgr. fw-om na posledný???
    Moduly i karty jsou vždy viditelné, pouze ve správě karet je v Cl slotu1 parametr
    Curent MR : undefined a v Cl slotu2 má tento parametr hodnotu 6+. Ale to je pro mě španělská vesnice.
    FW se vždy nahraje automaticky takže nevím datum poslední změny ale možnost, že to je příčina problému je dle mě vysoká. Ale do downgrade nepůjdu, jak už jsem uvedl výše, nepovažuji to za zásadní problém - vše ostatní je ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #3287
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    MR je "maturity rating" a znamená zablokovanie programov pre deti a mladistvých.
    V tvojom prípade máš na karte č.1 zadefinované "not defined" - s týmto by malo ísť úplne všetko, nemáš defonované obmedzenia
    na karte č.2 však máš 6+ čo znamená, že všetky programy ktoré sú určené pre deti staršie ako 6 rokov budú blokované (pokiaľ je takýto príznak vysielaný), mám ale pocit, že tento príznak sa vysiela len u eroxxxxxx programov).
    V každom prípade zmeň MR na najvyšší možný ktorý modul pozná, t.j. 16+ alebo 18+

    Taktiež keď budeš v menu kariet pozri sa na oprávnenia, v angl menu modulu je to napr. Entitlement.
    Opíš si oprávnenia na základnej karte a porovnaj s tým, čo je na karte NEXT, musia byť identické.

    Ak máš oprávnenia, doporučujem:
    1/ nalaď TA3. spusti nahrávanie pomocou REC. Prepni na CT24. spusti nahrávanie pomocou REC. Teraz musíš vidieť v zozname programov (stlačením OK alebo SFI) že bežia dve nahrávania a ty môžeš medzi nimi preskakovať. V každej z nahrávok môžeš pretáčať vzad/vpred, dať ich do PIP.

    2/ ak toto funguje vymeň TA3 za CTHD a skús to isté.

    3/ ak funguje aj 2/ tak CT24 vymeň za NovuHD

    P.S. automatický upgrade FW vypni. Je to podstatne lepšie. Navyše autorizovaný predajca doporučuje vždy urobiť reset do továrnych nastavení po upgrade FW. To si urobil, keď máš automatické OTA a ani netušíš kedy sa ti nový FW nainštaloval?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3288
    Je tu občas Avatar uživatele MastaPCkillah
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    126

    Hezky Novy rok vsem,

    Resim jisty zadrhel, respketive se jedna o TYTO vsechny veci:
    1). jsme tu jiz resil, ale NEVYRESIL a to, ze se me po prepnuti na HD programy a nektere SD po prepnuti programu vzdy nachvili "zcerna" obraz, zvuk jede a pak za par vterin znovu naskoci. JE uplne jedno jeslti nahravam nebo ne, proste to dela porad a zadne z upravy nastaveni to nevyresilo...

    2). to je DIVNE je to, ze na programech kanalu NOVA a PRIMA (tim mylsim vsechny jejich druhy/typy) se nahravky NEDOKONCI presneji receno jsou URIZNUTE pred koncem. Jednalo se o nekolik pohadek a animaku a tez u Mrazika. Zajimave ovsem bylo ze u jednoho animaku jsme to nahraval "online" a v momente, kdy nahravka skoncila DRIVE normalne za behu poradu, vse jsme zastavil, tak ani na ZIVEM vysilani to skoncilo a bezel dalis program. Nejprve jsme si myslel, ze je to proste chyba v GUIDEu a proste to blbe nejak orizly, ale jelikoz se to opakovalo na ruznych nahravkach pozdeji, jedna se oe jinou chybu.
    VSE jsem nahraval pres aktualizoane EPG. Nenahraval jsme to rucne, predem upozornuji.
    Pozn.: Mam/mel jsme zapnutou funkci PerfectRecording, kterou sem nyni vypnul (prozichr), ale i presto ikdyz byla zapnuta tka ostatni VSECHNY programy nahravaly 100% OK. Jen programy kanalů NOVA A PRIMA to usekli... Taxem si rekl, ze to bude zase tema reklamama a ze ten PerfectRecording to asi po prepoctu urizne o ty reklamy, tedy klidne o 30 i vice minut, ale je to jen moje domenka laicka...

    3). by me zajimalo jako je "omezena" RUCNI NAHRAVKA, tedy nikde jsem nenasel omezeni na dobu trvani defaultniho zaznamu... To si mam myslet, ze to bude nahravat tak dlouho dokud nedojde pamet na zaznamovem mediu? Tedy klidne nekolik dni? Anebo je to nekde schovane a malo jsem hledal?

    4). po urcitych upravach anebo prohlizeni v seznamu nahravek na USB HDD se prepnu zpet do ziveho vysilani a prijmac nasledne NEJDE ovladat DO. Nezabira nic ani cekat nekolik minut (zkousel jsme dokonce 60minut pockat!). Ikdyz prijmac reaguje a ukazuje ikonou, ze prijma pozadavky z DO, taxe nic nekona a nejde ani vypnput...NIC. JEdine co funguje je drzet trvale tlacitko ON/OFF dokud se prijmac nerestartuje. Ovsem rad bych tomu prisel nakloub kde je problem? Stava se to tak 3x do tydne.

    Dekuji za pomoc a odpovedi, ted spise jak to vyresit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #3289
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    V každom prípade zmeň MR na najvyšší možný ktorý modul pozná, t.j. 16+ alebo 18+
    Při pokusu o změnu to chce po mě pin kód, zkoušel jsem 0000 a to je špatně 😢.

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    Opíš si oprávnenia na základnej karte a porovnaj s tým, čo je na karte NEXT, musia byť identické.
    Takže oprávnění nejsou identická. Na NEXT kartě nesouhlasí jednak datumy oprávnění a také service labely jsou jinak seřazené. To by asi mělo jít napravit na webu Skylinku a problém by mohl být vyřešen. Zatím díky všem za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #3290
    Je tu občas Avatar uživatele MastaPCkillah
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    126

    Citace Původně odesláno od Hapax Zobrazit příspěvek
    Při pokusu o změnu to chce po mě pin kód, zkoušel jsem 0000 a to je špatně .
    K tomuto jsem mel problem v jinych pristojich, bezne dobre fungovaly Mascomy a Topfieldy s jakymakoliv modulama, kde to fungovalo s pinem 0000 (default jez je nastaven a napsan an samotne karte) v Technisatu me to delalo problemy na vsech modulech krome toho jejich Technicryptu, PIN byl spravne, ale proste to neotevrelo nabidku nebo psalo spatnej pin. Nicmene u jednoho modulu jsem si to po zadani 3xpin byt byl spravne ZABLOKOVAL, tak bacha, radeji bud zkus jiny modul anebo jine zarizeni, idelane Mascoma, tam jsem mel nejmene problemu.
    Jinak nevim jeslti se to lisi u modulu anebo jinak, rozhodne u spojeni Mascom nebo Topfield s moduly AlphaCrypt slo zcela VYPNOUT tuto "ochranu" resp "disabelovat"...

    - - - - doplněno - - - -

    Citace Původně odesláno od Hapax Zobrazit příspěvek
    Takže oprávnění nejsou identická. Na NEXT kartě nesouhlasí jednak datumy oprávnění a také service labely jsou jinak seřazené. To by asi mělo jít napravit na webu Skylinku a problém by mohl být vyřešen. Zatím díky všem za pomoc.
    Tohle vyresi urcite "reset karty" resp jeji novej reload pristupovych kodu, tedy pres webportal uzivatelkseho uctu pres Skylink a udelal bych to rovonu u obou karet Master a Next s tim, ze prvne u Mastera, a nechat zapnute bezici zarizeni, do par minut ot vetsinou je hotove...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #3291
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    Citace Původně odesláno od MastaPCkillah Zobrazit příspěvek
    Hezky Novy rok vsem,

    Resim jisty zadrhel, respketive se jedna o TYTO vsechny veci:
    1). jsme tu jiz resil, ale NEVYRESIL a to, ze se me po prepnuti na HD programy a nektere SD po prepnuti programu vzdy nachvili "zcerna" obraz, zvuk jede a pak za par vterin znovu naskoci. JE uplne jedno jeslti nahravam nebo ne, proste to dela porad a zadne z upravy nastaveni to nevyresilo...
    definuj "nachvili". 2-3sek může být OK, 30sek je vopruz a to nesmí být.
    Vytáhni jednu kartu a zkus pouze s jedním modulem


    Citace Původně odesláno od MastaPCkillah Zobrazit příspěvek
    2). to je DIVNE je to, ze na programech kanalu NOVA a PRIMA (tim mylsim vsechny jejich druhy/typy) se nahravky NEDOKONCI presneji receno jsou URIZNUTE pred koncem. Jednalo se o nekolik pohadek a animaku a tez u Mrazika. Zajimave ovsem bylo ze u jednoho animaku jsme to nahraval "online" a v momente, kdy nahravka skoncila DRIVE normalne za behu poradu, vse jsme zastavil, tak ani na ZIVEM vysilani to skoncilo a bezel dalis program. Nejprve jsme si myslel, ze je to proste chyba v GUIDEu a proste to blbe nejak orizly, ale jelikoz se to opakovalo na ruznych nahravkach pozdeji, jedna se oe jinou chybu.
    VSE jsem nahraval pres aktualizoane EPG. Nenahraval jsme to rucne, predem upozornuji.
    Pozn.: Mam/mel jsme zapnutou funkci PerfectRecording, kterou sem nyni vypnul (prozichr), ale i presto ikdyz byla zapnuta tka ostatni VSECHNY programy nahravaly 100% OK. Jen programy kanalů NOVA A PRIMA to usekli... Taxem si rekl, ze to bude zase tema reklamama a ze ten PerfectRecording to asi po prepoctu urizne o ty reklamy, tedy klidne o 30 i vice minut, ale je to jen moje domenka laicka...
    je to normílní stav v českém a slovenském komerčním světě. Protože tohle soudruzi v NDR znají, máš možnost nastavit si automatický "přidávač času".
    zmáčkni SFI - červené tl ČASOVAČ - NASTAVENÍ ČASOVAČE a tam zadej do druhé položky - myslím se menuje "post off" 30 minut. Tzn., že všechny nahrávky které nastaviš z EPG (jenom z EPG !!!!) budou mít na konci nastavený doběh ještě 30min.
    EPG Televizní noviny 19:00 - 19:45, skutečná nahrávka bude běžet 19:00 - 20:15.
    ale to si dělal srandu že to nevíš, viď?

    Perfect recording můžeš zkoušet na ARD, ZDF a pod., na Nově a Primě asi těžko kdy...

    Citace Původně odesláno od MastaPCkillah Zobrazit příspěvek
    3). by me zajimalo jako je "omezena" RUCNI NAHRAVKA, tedy nikde jsem nenasel omezeni na dobu trvani defaultniho zaznamu... To si mam myslet, ze to bude nahravat tak dlouho dokud nedojde pamet na zaznamovem mediu? Tedy klidne nekolik dni? Anebo je to nekde schovane a malo jsem hledal?
    to jsem nikdy nezkoušel, ale předpokládám, že opravdu až do zaplnění HDD, nebo u ISIO možná pokud je nastavený režim evropské unie, t.j. že se nikdo nedotkne DO více než 4 hodiny tak možná po 4 hodinách.

    4/ musí majitelé ISIO
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #3292
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    Citace Původně odesláno od Hapax Zobrazit příspěvek
    Při pokusu o změnu to chce po mě pin kód, zkoušel jsem 0000 a to je špatně ��.
    tak u mne bez problémů, kód samo že byl 0000. Zkus zresetovat PIN kod přes WEB skylinku.

    Citace Původně odesláno od Hapax Zobrazit příspěvek
    Takže oprávnění nejsou identická. Na NEXT kartě nesouhlasí jednak datumy oprávnění a také service labely jsou jinak seřazené. To by asi mělo jít napravit na webu Skylinku a problém by mohl být vyřešen. Zatím díky všem za pomoc.
    to že nejsou seřazená identicky je OK, posunuté datumy můžou být také. Protože kartu NEXT nepoužíváš pokud nenahráváš nebo nepouštíš PIP její datumy oprávnění můžou být jiné.
    nicméně musí na ní být všechny oprávnění které jsou na základní kartě. Pokud tomu tak není, je problém s průchodem zápisů přes modul.

    Zkus:
    1/ udělej reset CI modulů přes DO
    2/ následně by se měli načíst oprávnění na kartu hlavní, kterou používáš na sledování TV. Skontroluj na kartě zda se obnovili zápisy. bude tam vždy od dnešního datumu na měsíc dopředu. Přecvakej programy pokud to načítá pomalu. Případně udělej reset karty na webu aby najeli všechny nové zápisy
    3/ vyber hlavní kartu a nech v přijímači pouze NEXT - v tom modulu a slotu kde ji normálně máš. Teď bude přijímač pracovat s NEXT kartou - přecvakej programy, musí všechno běžet a zápisy musí dorazit i na tuto kartu.
    4/ pak zastrč zpět hlavní kartu
    5/ zkus PIP na různých programech, musí to fungovat.

    Za 3÷4 dny skontroluj opět zápisy na obou kartách a srovnej zda tam jsou identické zápisy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #3293
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Ohladom beta firmweru mam jeden novy poznatok, ktory by som poprosil vyskusat uzivatelom, ktori si ho tiez nainstalovali... Dam nahrat nejaky program REC tlacitkom, prepnem na iny program, vsjo OK, nahravka bezi a aj sledovany prepnuty program. Ak sa vsak vratim na program, ktory sa nahrava a cez SFI mu nasledne zadam REC tlacitkom, ze do kedy ma nahravat, nenaprogramuje timer prvej nahravky, ale spusti novu uz so zadanym timerom, co v konecnom dosledku sposobi nemoznost prepnut uz na iny program, lebo prijimac nahrava dve nahravky tej istej stanice z oboch tunerov, jednu len z REC prikazu a druhu z timeru z SFI.... Ak chcete pokracovat v prepinani na iny program, jednu z dvoch nahravok je potrebne zrusit, ak prvu, pridete o zaciatok druhej nahravky, ak druhu, o timer nahravaneho programu....

    Ak to mate aj vy rovnako, dajte vediet.....
    Vyskusal som to a je to tak, ako pises...nahravanie je "zatial" nedorobene. Podobne to zblbne, aj ked je nastaveny casovac cez epg a pustis nahravku cez "record" a pridas v epg este dalsi program na "dobeh".
    Dalsia chyba pri nahravani, ze zostava po previnuti casti nahravky lista- nutne zrusit sipkami "naspat".
    Dalsia chyba pri zapnuti - zostava na obrazovke info "inicializacia modulu CI1" sama nezmizne, treba zrusit cez OK.
    To je len par poznatkov s novym "beta fw".
    Tiez sa vratim na posledny fw.

    Dufam, ze to sudruhovia v oficialnej verzii opravia, ale snad preto dali "beta" verziu vykusat.
    Internetovy zoznam mi tiez zmizol, vratil som ho zo zalohy, funkcia "watch me" neviem ci ma pre nas velky vyznam, ked su tam len zahranicne veci. Streaming mozno niekedy vyuzijem....
    Takze je tam dost chyb
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #3294
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Citace Původně odesláno od MastaPCkillah Zobrazit příspěvek
    Hezky Novy rok vsem,
    Skus "flash reset" je to ucinnejsie ako tovarenske nastavenie cez menu. Vypnes prijimac aj zo siete, pridrzis sucasne priamo na prijimaci tlacitko zapnutia a sipku hore na krizovom ovladaci(nie na dialkovom), drzis ich sucasne a zapnes do siete - priblizne 15-20sek, prijimac nabehne do zakladneho natavenia a potom nalad nanovo.

    Co sa tyka dobehu nahravok, nastav v menu casovaca dobeh na 20-30min a vypni prefect recording - na nasich staniciach nepouzitelne, ako pise aj Dagy.
    Nahravka pojde asi az do zaplnenia hdd...

    - - - - doplněno - - - -

    Citace Původně odesláno od Hapax Zobrazit příspěvek
    Asi nemáš pravdu, protože PIP je funkční v základním balíčku v různých kombinacích kromě dvou HD kanálů. Ale mám problém, když při záznamu ČT1 přepnu na NovuHD nebo Primu HD, je záznam od toho okamžiku nečitelný (zmrazený). Takže mě napadlo, zda není problém v NEXT kartě. V SAT mám dekodéry Smith Cryptoworks a problém pozoruji cca 5-6 týdnů. Nahrávek moc nepořizuji a zatím to řeším tak, že při pořizování nahrávky nepřepínám 😊.
    Neda sa v menu modulov urobit tovarenske nastavenie? teda vratit na zaklad? Mozno by to pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #3295
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Tak este poznatok s novym beta fw.
    Pri editacii nahravky po stlaceni stopky a naslednom stlaceni rychleho previjania raz, sa spusti spomaleny zaznam.... jog shutle zase funguje naopak.....pri pretacani zaznamu sa zobrazuje aj cast infolisty....
    Maju co opravovat, teda az to opravia.
    Zlepsil sa trochu prechod pri vystrihnuti reklamy a snad trochu rychlejsi pohyb v nahravkach. Ale neopravili to blbe pretacanie HD nahravky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #3296
    Nováček Avatar uživatele hi.fi.calvus
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    84

    Zdravím chlapi, mám dotaz k tomu novému fw.
    Dnes jsem tam teda natáhnul verzi 2.56.01.(2378) z odkazu, ze zdejšího treadu, tuším momentálně třetí stránka.
    No a pak jsem pochopitelně udělal továrko a všechny kanály znovu hledal a ladil.
    Nechápu ale, proč tam nemám ty složky a ty vzhledné ikony k jednotlivým souborům, kde to mám aktivovat?

    Myslím ten vzhled jaký tu ukazoval golf LC.
    Vůbec nikde to tam tak pěkné nevidím, přitom mám stejnou verzi fw.

    Já jsem fakt debil, to jsou image z I padu.

    Ještě dotaz, formátujete stále do TSD? Nebo už NTFS.
    Jsou nějaké nové poznatky?
    Jo a někdo psal, že tu jede dobře klaveska s myší od silvercrestu (z lidlu), tak se chci zeptat, používá někdo klávesku a myš?
    V minulosti jsem to zkoušel (na starších fw) a pěkné nervy, buď jela jen myš nebo zase jen klávesnice.
    Pak to skákání po odkazech stálo za .....
    Dík za postřehy všem.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 08-01-2013 v 12:36 Důvod: Sloučení tří zpráv (hi.fi: na co je asi tlačítko Upravit?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #3297
    Nováček Avatar uživatele hi.fi.calvus
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    84

    Jo a co je v menu LATE CI DESCRAMBLING a AUTOMATIC DESCRAMBLING ???
    Co se týče UpNP, tak tam vůbec nevím co k čemu je a co znamená.
    Poslední dotaz: V různém jsem vždycky dával CI dual kódování CI1+CI2 a žádný problém jsem neregistroval.
    Můžu to tam nechat dále? Mám dvě karty ICE výměna, nyní už oboje tedy skylink, váhal jsem zda jít do nextky nebo druhé ICE-ky a volil jsem ICE-ku.
    CA moduly jsou prakticky totožné, teda téměř a jsou od technisatu, papričky.
    Uf snad je to vše. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #3298
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od hi.fi.calvus Zobrazit příspěvek
    Jo a co je v menu LATE CI DESCRAMBLING a AUTOMATIC DESCRAMBLING ???
    Co se týče UpNP, tak tam vůbec nevím co k čemu je a co znamená.
    Poslední dotaz: V různém jsem vždycky dával CI dual kódování CI1+CI2 a žádný problém jsem neregistroval.
    Můžu to tam nechat dále? Mám dvě karty ICE výměna, nyní už oboje tedy skylink, váhal jsem zda jít do nextky nebo druhé ICE-ky a volil jsem ICE-ku.
    CA moduly jsou prakticky totožné, teda téměř a jsou od technisatu, papričky.
    Uf snad je to vše. Dík
    No já mám doma klávesu i myš Silvercrest a funguje na Isiu v pohodě aspon co jsem skoušel tak jde i numerická část myš také.Přeji ostrý obraz
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #3299
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Citace Původně odesláno od hi.fi.calvus Zobrazit příspěvek
    Jo a co je v menu LATE CI DESCRAMBLING a AUTOMATIC DESCRAMBLING ???
    Co se týče UpNP, tak tam vůbec nevím co k čemu je a co znamená.
    Poslední dotaz: V různém jsem vždycky dával CI dual kódování CI1+CI2 a žádný problém jsem neregistroval.
    Můžu to tam nechat dále? Mám dvě karty ICE výměna, nyní už oboje tedy skylink, váhal jsem zda jít do nextky nebo druhé ICE-ky a volil jsem ICE-ku.
    CA moduly jsou prakticky totožné, teda téměř a jsou od technisatu, papričky.
    Uf snad je to vše. Dík
    Podme poporiaku...
    LATE CI DESCRAMBLING a AUTOMATIC DESCRAMBLING je v nastaveniach modulov možnosť pre užívateľov, ktorí majú len jeden modul a plne aktívne oba tunery na dodatočné odkódovanie druhej nahrávky pri nahrávaní dvoch programov súčasne.... Ale zdá sa mi, že Hornet to skúšal a nefungovalo to aj tak spoľahlivo..... To je funkcia LATE CI DESCRAMBLING.

    A AUTOMATIC DESCRAMBLING je automatické dekódovanie nahrávky priamo pri nahrávaní dvoch programov s dvomi modulmi.

    CI dual kódovanie je funkcia na duálne - dvojité - súčasné odkódovanie nahrávok pri nahrávaní z rovnakého TP -transpondéru jedným modulom. U nás však v prípade dvoch totožných kariet a modulov zbytočná vec, mám to vypnuté. V tejto kombinácií to nemá opodstatnenie....

    Ohľadom formátu HDD, používam formát TSD v kombinácií s Externí HDD 3.5" WD MyBook AV 1TB USB2.0/ eSATA pripojený cez eSATA.... je to zatiaľ najbezpečnejšie riešenie používať tento formát

    Export nahrávok na PC môžeš robiť aj programom na PC popísaným tu : https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...l=1#post432333
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 08-01-2013 v 16:25 Důvod: doplnený export nahrávok - link
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #3300
    Je tu občas Avatar uživatele MastaPCkillah
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    126

    1) "nachvili" mylsim tim na cca 3vteriny... Jinak pokud zanu ISIO, necham nabehnout program (jakykoliv), vyndam jeden jakykoliv modul, pak ho zandam aby si o nacetl, tak to PRESTANE DELAT. Bohuzel vsak pouze do restartu prijmace ISIO!
    Da se s tim neco delat? Preci nebudu jako idiot vyndavat a zandavat modul/y

    2) EPG alias SFI ... smaozrejme jsem mel nastavene u me na TOPFIELDu overene pred +2minuty a po+5minut coz vzdy stacilo, nicmene PROCT to nefunguje jen u kanalu NOVA a PRIMA ??? CT a smaozrejme vsechny ostatni funguji OK!
    Respektive asi nenahravam tolik jako jini, ale prijde me to tez idiotske. Nevi u TOPFIELDA se mi toto NIKDY NESTALO!!! Chcete me tedy rict, ze TOPFIELD pijma EPG sluzby od jineho dodavatele, to je preci blbost??? Ovsem musim rict, ze jsme prave vyzkousel NAHRAVKU z kanalu PrimaFamily HD porad ANO SEFE a ten jsme nahraval totozne ve stejne lokaci na stejne antene atd na DVOU zarizenich podle EPG resp SFI na Topfiled a na ISIO.
    A VELKY POZOR!!! Na Topfiledu je to CELE a OK, ale na ISIO je to kekonci URIZNUTE!!!
    Muze me tohle nedko "lidsky" vysvetlit???

    3) Casto pouzivam casovac na PREPNUTI poradu dle SFI, nicmene jsme naprosto nepochopil proc je to tak idiotsky reseno na ISIO anebo Technisatu celkove, kde musim pres vyber na EPG zvolit volby a tusim 4xdalism ovladanim, klikanim a kalvesovani jeste s potvrzenim OK navolit tuto sluzbu? Na Topfieldu toto fungovalo pod jedinou klavesou a to VYBEREM, prvniklik=PROGRAM prepnuti, drujeklik=NAHRAVKA ... NEjde to nejak uzivatelsky preprogrmaota na priklad na nejakou vlasni klavesu atp? IDelane pripadne oprtavit primo ve FW... kam bych jeste uzivatelsky doplnil pro me nepochopitelnou nelogicnost a to, ze vyvolani seznamu nahravek delam klavestou STOP RECORDING... To je dosti zmatecne pro mene technicke lidi v rodina jako zeny atp
    Nemohl by se nad tim nekdo zodpovedny logicky zamyslet? Predem diky...

    4) PREHRAVANI ulozne presunutue nahravky?
    Tez jsme moc nepobral, PROC NEJDE vytvaret subfoldery v hlavnim nahravacim folderu a tam suse presunout ci vytridit nahravky bez nutnosti jejich KONVERZE? Navic a to me stve zasadne, jak je mozne, ze kdyz nahrvaku presunu/nebo prekopiruju do vlastniho folderu, kam se musim pokazde proklikabat, a udela me z ni JINEJ SET SOUBORU, tak JAK JE MOZNE, ze kdyz pustim tuto nahravku co drive jela jako po masle a ted ji mam jinak ulozenou na NEKOLIK SOUBORU, ze se automaticky samy dale nespusti v pokrcovani a pokazde musim EXTRE klikat a nove vytbirat dalsi dilci segmenty nahravky, abych ji mohl shlednout celou bez prerusovani???
    Preci nebudu vse pretahovat do pocitace... A kdyz to necham v puvodnim setu (kde to nastesti funguje) tak zase NEMUZU TRIDIT NAHRAVKY???
    Da se s timto neco logickeho udelat?

    5) samotny format nahravek... prijde me, ze po konverzi (jakmile nahravku presunu v ISIO kamokoliv jinam) tak je obraz z HD proste HORSI... JE uvadeno, ze to prej nekonertuje, ale fakt je nahravka v horsi opticke kvalite...
    Prosim o informativni doplneni.

    Zatim jsme z prechodu od Topfielda relativne ROZRUSEN, libi se me sice nekolik veci na Technisatu, ale uzivatelska ovladatelnost je skutecne dosti nepohodlna a misty az neuveritelne zbytecne komplikovana...

    - - - - doplněno - - - -

    Citace Původně odesláno od Hornet F-18 Zobrazit příspěvek
    Skus "flash reset" je to ucinnejsie ako tovarenske nastavenie cez menu. Vypnes prijimac aj zo siete, pridrzis sucasne priamo na prijimaci tlacitko zapnutia a sipku hore na krizovom ovladaci(nie na dialkovom), drzis ich sucasne a zapnes do siete - priblizne 15-20sek, prijimac nabehne do zakladneho natavenia a potom nalad nanovo.
    Tak VYZKOUSENO nejen ze jsme prisel O VSECHNO, ale navic to pomohlo pouze na 24hodin...
    Takze to NEPOMOHLO...

    Nejaky jiny ale radeji FUNKCNI Tip?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07