Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 160 z 200 PrvníPrvní ... 60110150158159160161162170 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,386 až 2,400 z 2996

Téma: SAMSUNG LE40C650 - zkušenosti a vše okolo

  1. #2386
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Dorkac Zobrazit příspěvek
    add 1) A v jakém programu zjistim ten "Format profile"? A muzu ho zmenit? O co potom prijdu? Horsi kvalita?

    add2) To prepinani pres tools mi proste nejde, nemam tam zadnou volbu, nejde to ani u *.mkv ani u *.avi. Nemuzes mi to prosim nejak vice priblizit? Jeste bych upozornil ze filmy poustim pomoci PCSM a LAN. Zmeni se neco, kdyz k TV pripojim primo prenosny HDD do USB? Nebo to na to nema vliv?

    Dekuji.

    Doplnění:
    Našel jsem ted toto, ale tyka se to Samsung BD prehravace, ale myslim, ze to bude platit i pro TV, muze mi to nekdo potvrdit? TIm bych vyresil bod 2)

    - Titulky v MKV nejedou. Musíte je z MKV vyjmout třeba programem "MKVextractGUI" název souboru titulků musí mít stejný nazev jako film.
    - Ze síťového připojení nelze u MKV přepínat audio stopy. Buď si jednoduše změníte pořadí stop aby Vámi požadovaná stopa byla jako první třeba programem "mkvmerge GUI" nebo si můžete soubor MKV uložit na fleshku či externí disk a připojit ho do USB vstupu přehrávače a tam už zvukové stopy lze volit bez problémů.

    Format profile asi změnit nejde, já teda tomu nerozumím, ale myslím si že je to profil nastavení grabování BD disků a asi je to horší kvalita, ale už nepozorovatelná okem.

    Nepsal jsi že to pouštíš přes LAN, to samozdřejmě zvuková stopa měnit nejde (ano platí to stejné i pro TV)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2387
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od dogs Zobrazit příspěvek
    Pokud je disk připojen přes usb, neni problém s přepínáním titulků a zvukových stop.
    Přes lan nemám zkušenosti, asi někdo kdo má NAS upřesní odpověď, docela by me to zajimalo, chystám se koupit NAS, ale pokud to přes lan nebude fungovat je zbytecny.
    A pokud je pripojen disk pres USB, tak ti funguje prepinani titulku i u mkv?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #2388
    Je tu pravidelně Avatar uživatele greedyyy
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    315

    pri mkv s disku/flesky ide prepinat zvuk, titulky nie, len ak su externe.
    pri dlna nejde prepinat ani zvuk ani titulky
    plati aj pre avi.
    NAS ide pripojit cez hack TV. sprava sa ako pripojeny disk pristup cez !network
    bez hakcku jedine dlna a ta je to osekane, viz vyssie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #2389
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    351

    Citace Původně odesláno od greedyyy Zobrazit příspěvek
    NAS ide pripojit cez hack TV. sprava sa ako pripojeny disk pristup cez !network
    bez hakcku jedine dlna a ta je to osekane, viz vyssie.
    Diky za radu k NAS
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #2390
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    8

    Bol vydany novy firmware:
    T-VALDEUC_3008.3

    edit:
    ospravedlnenie-nevsimol som si toho isteho prispevku
    Naposledy upraveno uživatelem orefmi: 20-04-2011 v 21:27 Důvod: duplicitny prispevok
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #2391
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Tak ako píšete. Ja mám NAS Synology DS211j (s najnovším softvérom DSM 3.1-1613) a ten taktiež cez DLNA (Mediálny server) nedokáže prepínať zvukové stopy. Možno by stačilo nainštalovať taký server čo to dokáže, ale taký zatiaľ pre Linux nepoznám (nehľadal som zatiaľ).
    Z pripojeného USB HDD alebo z pripojeného NASu (pomocou mount HACKu) to prepínanie zvukových stôp funguje bez problémov.
    Naposledy upraveno uživatelem JUCE: 20-04-2011 v 18:57 Důvod: doplnenie
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #2392
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od orefmi Zobrazit příspěvek
    Bol vydany novy firmware:
    T-VALDEUC_3008.3
    https://www.tvfreak.cz/forum/showpos...postcount=2379
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #2393
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    351

    Citace Původně odesláno od JUCE Zobrazit příspěvek
    Tak ako píšete. Ja mám NAS Synology DS211j (s najnovším softvérom DSM 3.1-1613) a ten taktiež cez DLNA (Mediálny server) nedokáže prepínať zvukové stopy. Možno by stačilo nainštalovať taký server čo to dokáže, ale taký zatiaľ pre Linux nepoznám (nehľadal som zatiaľ).
    Z pripojeného USB HDD alebo z pripojeného NASu (pomocou mount HACKu) to prepínanie zvukových stôp funguje bez problémov.
    Otázka trochu mimo, jak jsi spokojen s tímto NAS ?? , uvažuji o jeho koupi, nebo o DS111 sice je jen jednošachtový ale má větší výkon (procesor a dvojnásobná paměť)

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #2394
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    377

    Citace Původně odesláno od dogs Zobrazit příspěvek
    Otázka trochu mimo, jak jsi spokojen s tímto NAS ?? , uvažuji o jeho koupi, nebo o DS111 sice je jen jednošachtový ale má větší výkon (procesor a dvojnásobná paměť)

    Pripajam sa k otazke pre JUCE, s tym, ze zvazujem Synology DS211j a Dlink DNS 320.

    Ako tvoj Synology spolupracuje zo Samsungom? Bolo potrebne "upravovat" oficialny FW (podobne ako sa to tykalo tv) alebo bezis cisto na oficialnom?

    Vdaka za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #2395

    nin nin je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    388

    Synology spolupracuje se Samsungem naprosto normalne, jeho DLNA server je celkem na pokrocile urovni, nicmene uzivatele Synology maji oproti konkurenci silnou zbran v podobe modifikaci firmwaru. Takto je mozne na Synology instalovat take dalsi (a samozrejme lepsi) DLNA servery, nez je puvodni (napr. Serviio nebo dalsi). Ohledne vyuzivani DLNA je dulezity vykon NASky, z cehoz tezi prave Synology. Vykon je podstatny kvuli reindexaci databaze, ale take napr k vyuziti ffmpeg pro vyrobu nahledu. Bohuzel NAS od Synology s trosku silnejsim procesorem je take trosku drazsi nez konkurence.

    Co se tyce DLNA obecne, jak znamo, jeho specifikace neumoznuje vyber audiostreamu nebo titulku z kontejneru (napr. mkv). Proto vznikaji ruzna proprietarni reseni ruznych vyrobcu DLNA playeru i serveru (vice informaci najdete v mem postu v podpisu).

    Co se tyce SMB/NFS pripojeni nemely by byt s (jakoukoliv) NAS zadne potize.

    Pokud uvazujete o 2-diskove NASce jako o zdroji medii pro TV, muzete se (pro zvyseni vykonu na CPU (nikoliv na HDD)) pri konfiguraci vyhnout RAID0 (strip, soucasne cteni i zapis na oba disky (rychlejsi)) a zvolit radeji JBOD (pouhe logicke spojeni disku (pomalejsi)). Pomalejsi cteni i zapis pri bezne domaci konfiguraci nebudete mit prilezitost rozeznat, ale usetrite trochu potrebneho vykonu na CPU, ktery jinak RAID potrebuje pro sebe.
    Naposledy upraveno uživatelem nin: 21-04-2011 v 10:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #2396
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    351

    Citace Původně odesláno od nin Zobrazit příspěvek
    Synology spolupracuje se Samsungem naprosto normalne, jeho DLNA server je celkem na pokrocile urovni, nicmene uzivatele Synology maji oproti konkurenci silnou zbran v podobe modifikaci firmwaru. Takto je mozne na Synology instalovat take dalsi (a samozrejme lepsi) DLNA servery, nez je puvodni (napr. Serviio nebo dalsi). Ohledne vyuzivani DLNA je dulezity vykon NASky, z cehoz tezi prave Synology. Vykon je podstatny kvuli reindexaci databaze, ale take napr k vyuziti ffmpeg pro vyrobu nahledu. Bohuzel NAS od Synology s trosku silnejsim procesorem .......................

    Pokud uvazujete o 2-diskove NASce jako o zdroji medii pro TV, muzete se (pro zvyseni vykonu na CPU (nikoliv na HDD)) pri konfiguraci vyhnout RAID0 (strip, soucasne cteni i zapis na oba disky (rychlejsi)) a zvolit radeji JBOD (pouhe logicke spojeni disku (pomalejsi)). Pomalejsi cteni i zapis pri bezne domaci konfiguraci nebudete mit prilezitost rozeznat, ale usetrite trochu potrebneho vykonu na CPU, ktery jinak RAID potrebuje pro sebe.

    Díky za vyčerpávající odpověď, takže buď jednošachtový DS111 nebo dvoj DS211 bez "j" procesor 1,6 a paměť 256 MB.................
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #2397

    nin nin je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    388

    Citace Původně odesláno od dogs Zobrazit příspěvek
    Díky za vyčerpávající odpověď, takže buď jednošachtový DS111 nebo dvoj DS211 bez "j" procesor 1,6 a paměť 256 MB.................
    Dalsi vyhodou vetsiny malych NAS serveru je, ze jsou postaveny na malych linuxovych distribucich pro usporne procesory (od IT3107 pres Marvell az treba po Intel Atom) coz s sebou prinasi dalsi vyhody, jako moznost vyuzivani dalsich linuxovych sluzeb (php web server, mail server, databazovy server, stahovani torrentu, maly CCTV (kamerovy) system, iSCSI (vzdalene pripojeni logicke jednotky k lokalnimu systemu), prehravani audia na usb reproduktory primo z NAS nebo podporu mobilnich zarizeni, vice treba zde) obdobne jako je tomu u podobne zalozenych routeru (avsak s mnohem vetsi pameti a vykonem na CPU).

    Subjektivne mohu rict, ze v teto kategorii je pro mne vitezem prave synology pred netgearem, qnapem a dlinkem pro jeho skalovatelnost, vykon, podporu ze strany vyrobce a uzivatelskou komunitu.
    Naposledy upraveno uživatelem nin: 22-04-2011 v 15:08
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #2398
    Je tu občas Avatar uživatele ritchi
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    226

    Nejake zmeny po aktualizacii FW 3008.3,PVR a timeshift sa da aj nadalej pouzivat?Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #2399

    Lom Lom je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od ritchi Zobrazit příspěvek
    Nejake zmeny po aktualizacii FW 3008.3,PVR a timeshift sa da aj nadalej pouzivat?Dik.
    Žádné změny jsem nepostřehl,vše (nahrávání,timeshift..)zůstalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #2400
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    5

    Nazdar,
    Pri skusani a hladani nových Widgetov sa mi obajvil problem .Vie mi prosím, niekto poradit s odstraneniu??
    Moj popis :Ako nainštalovať nové widget do SAMSUNG TV :Chel som odskusat ako Develop aj IP:91.67.49.73 kde je na http://internet-tv.webnode.sk/ napisana aj aplikacia SKYPE .Ale po zadani IP a synchronizacie mi internet v LCD zamrzol a uz sa neveim do Internetu nijako dostat (Aj po restarte LCD a spustani internetu spustenie len ukaze a nic sa nedeje do restartu).Dalsi problem je ze za mi velmi casto resetuje LCD, takze by som bol rad aby som odstranil z LCD nejako IP 91.67 a dal tam radsej IP 91.121.xx .Verim ze tym by sa pravdepodobne problem odstranil.

    Alebo vyriesila by to nova instalacia FW??
    Dík za info.
    Naposledy upraveno uživatelem igorgi: 26-04-2011 v 13:26
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Samsung UE40D6000 - zkušenosti a všechno okolo!!
    Od Hurikan v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 06-01-2014, 20:56
  2. LCD: Samsung LE40C650 a DLNA
    Od suldaX v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2011, 19:48
  3. Samsung LE40C650 X LG 42LE5300
    Od BOB905 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-02-2011, 19:25
  4. Alternativa k Samsung LE40C650
    Od Bobby v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 15-01-2011, 19:45
  5. LCD: Samsung LE40C750 nebo Samsung LE40C650 ?
    Od dino78 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-01-2011, 09:55