Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 157 z 200 PrvníPrvní ... 57107147155156157158159167 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,341 až 2,355 z 2996

Téma: SAMSUNG LE40C650 - zkušenosti a vše okolo

  1. #2341
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Tak tak. TV je ako ftp server nepoužiteľný
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2342

    nin nin je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    388

    Citace Původně odesláno od dogs Zobrazit příspěvek
    ad reklamace @ pixmania
    Ja se samozrejme nepru, nebot nemam nic podlozeno nicim. Nicmene vetu:
    Ak je však v záručnom liste uvedený iný podnikateľ určený na opravu, ktorý je v mieste predávajúceho alebo v mieste pre kupujúceho bližšom, uplatní kupujúci právo na opravu u podnikateľa určeného na vykonanie záručnej opravy.
    si vysvetluji spise tak, ze je v zarucnim liste vyplnena adresa smluvni servisni firmy prodejce (schvalena vyrobcem - napr. Pixmania service company), coz muze byt klidne ve Francii. Rozhodne by takovy postup nebyl u takoveho molochu neobvykly.
    V kazdem pripade, zakony obvykle stoji na strane zakaznika pouze tehdy, ze zakaznik sam nesvoli k vlastnim restrikcim. Nizsi cena muze zdanlive mensi prava vynahradit a je na kazdem zda toto riziko podstoupi.
    Osobne si myslim, ze ma pixmania vse pravne osetreno ve svuj prospech.

    Zaverem pridam do jiste miry neobjektivni pribeh z me rodiny: Slecna po uspesnem absolvovani VSE se hlasila na misto na brnenskou pobocku Pixmanie, kde jiz vstupni pohovor (otazky a odpovedi) byl cilen na velmi silne asertivni jednani vuci zakaznikum.

    Napr. prvni googleny odkaz na vyraz "Pixmania zkusenosti"
    Naposledy upraveno uživatelem nin: 11-04-2011 v 22:36
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #2343

    nin nin je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    388

    Citace Původně odesláno od JUCE Zobrazit příspěvek
    Tak tak. TV je ako ftp server nepoužiteľný
    Vsim jsem si, ze v sousednim foru svethardware jste hledali nejaky externi disk/NAS s klientem USB (pro TV) a LAN portem (pro dohravani medii). Podarilo se vam (nebo nekomu jinemu jinde) najit neco funkcniho mimo zminene Welland a AirLive MU-7000AVS, kde se da na disk zapisovat pres LAN a cist z TV pres USB (avsak nikoliv soucasne)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #2344
    Je tu pravidelně Avatar uživatele greedyyy
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    315

    mam pripojeny disk na roteri asus N16 - 1TB
    bezi mi tam webserver, torrent.
    tam mam sambu na konkretny folder s filmamy
    a disk nacitany v TV cez hack v !network
    a bezi to.
    na sambu viem zapisovat ci uz priamo cez siet do public zlozky, alebo cez FTP (jffs)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #2345

    nin nin je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    388

    Citace Původně odesláno od greedyyy Zobrazit příspěvek
    mam pripojeny disk na roteri...
    To co popisujes je ale standardni (funkcni) schema. Router nahrazuje (funguje jako) NAS, nebo pocitac s nasdilenym diskem. Mel jsem na mysli standalone zarizeni s USB klientem (nejedna se o USB host) a LAN portem. Pres USB je mozne (bez jakehokoliv hacku TV) posilat media do TV jako pres klasicky USB disk a LAN portem na tomtez zarizeni je mozne na disku tyto media spravovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #2346
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od dogs Zobrazit příspěvek
    Nevím jak budeš spokojen s rychlostí přenosu, 100 Mb se přenáší cca 12 minut
    Pokud je ftp takto pomalý, lze nějak nasdílet HD připojený k TV do USB, aby byl viditelný v síti a šlo na něj kopírovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #2347
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od greedyyy Zobrazit příspěvek
    mam pripojeny disk na roteri asus N16 - 1TB
    bezi mi tam webserver, torrent.
    tam mam sambu na konkretny folder s filmamy
    a disk nacitany v TV cez hack v !network
    a bezi to.
    na sambu viem zapisovat ci uz priamo cez siet do public zlozky, alebo cez FTP (jffs)
    Ahoj mám dotaz mám stejný router a TV jak si rozjel webserver na routru napr kinotip bez hacku tv
    Dík za kazdou radu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #2348
    Je tu pravidelně Avatar uživatele greedyyy
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    315
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #2349

    nin nin je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    388

    Citace Původně odesláno od petr.kejval Zobrazit příspěvek
    Pokud je ftp takto pomalý, lze nějak nasdílet HD připojený k TV do USB, aby byl viditelný v síti a šlo na něj kopírovat?
    Par postu nad tebou se to zminuje!

    Citace Původně odesláno od marcel79 Zobrazit příspěvek
    Ahoj mám dotaz mám stejný router a TV jak si rozjel webserver na routru napr kinotip bez hacku tv
    Dík za kazdou radu
    Krom klasickeho DD-WRT muzes k tvemu routeru vyuzit ke stejnemu ucelu Oleguv patch na originalni firmware asusu - rt-n alpha firmware + popis zmen , (subjektivne se mi zdalo, ze nabizi snadnou spravu vcetne rozsiritelnosti a vetsi vykon na sambe), nebo OpenWRT (trosku krkolomnejsi na nastaveni).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #2350
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Citace Původně odesláno od nin Zobrazit příspěvek
    Vsim jsem si, ze v sousednim foru svethardware jste hledali nejaky externi disk/NAS s klientem USB (pro TV) a LAN portem (pro dohravani medii). Podarilo se vam (nebo nekomu jinemu jinde) najit neco funkcniho mimo zminene Welland a AirLive MU-7000AVS, kde se da na disk zapisovat pres LAN a cist z TV pres USB (avsak nikoliv soucasne)?
    Áno, hľadal som, ale nič iné som nenašiel. Zatiaľ som to nechal tak, pretože to nejak extra nepotrebujem. Totiž pôvodne som to chcel k STB Ferguson Ariva pre rodičov, ale ten mám momentálne pripojený k tomuto TV (kvôli zdieľaniu karty), takže by som taký disk/NAS nevyužil. Možno až sa zbavím STB, tak budem tento problém riešiť a určite dám vedieť ak niečo použiteľné nájdem

    Ja som taktiež na mojom ASUS WL-500gP používal DD-WRT FW a aj Olegov patch, príp. som skúšal aj Tomato FW (a mám pocit že ešte nejaký iný), ale na koniec som sa vrátil k pôvodnému upravenému FW, ktorý mi úplne postačoval (myslím, že Olegov je taký upravený). Už si veru nespomínam. Len dôvod výmeny za NAS bol ten, že mi to nestíhalo prehrávať-zdieľať HD filmy po sieti a tak som musel upgrade-ovať A ešte mi aj ten ASUS prestal rozpoznávať pripojený USB HDD, takže to bolo jasné... Ale to už je ozaj OT a hlavne som tu asi nikomu nič neporadil
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #2351
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    354

    Citace Původně odesláno od nin Zobrazit příspěvek
    Ja se samozrejme nepru,

    Napr. prvni googleny odkaz na vyraz "Pixmania zkusenosti"
    Já taky ne, a samozřejmě bych si tam nic nekoupil , jen jsem poukazoval jak by to mělo fungovat a nějaké vyjádření k reklamacím od pixmanie co jsem našel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #2352
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    48

    Ahoj Kluci diky za radu greedyyy,nin a prispěji take trochou do mlyna v netplayeru jsem přidal nejake tv napřiklad
    Prima HD,Sport1cz,Prima Cool a dalsi
    Jsou dělané pro Xreamer ale funguji i Samsung tv!!!

    [url]http://goo.gl/aSpFj[/url]
    1)Podcast
    2)On-line TV
    3)Ct zive vysilaní
    pěkné pokoukáni zdar marcel79
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #2353
    Je tu pravidelně Avatar uživatele MILOSHKO
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    590

    new skin for netplayer
    velmi pekny
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #2354
    Je tu pravidelně Avatar uživatele MILOSHKO
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    590

    [quote=marcel79;339518]Ahoj Kluci diky za radu greedyyy,nin a prispěji take trochou do mlyna v netplayeru jsem přidal nejake tv napřiklad
    Prima HD,Sport1cz,Prima Cool a dalsi
    Jsou dělané pro Xreamer ale funguji i Samsung tv!!!

    [url]http://goo.gl/aSpFj[/url]
    1)Podcast
    2)On-line TV
    3)Ct zive vysilaní
    pěkné pokoukáni zdar marcel79[/quote]
    na samsung TV nefunguje :( obraz mi seka a za caa2-3 sekundy ma vrati spat do menu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #2355
    Je tu pravidelně Avatar uživatele greedyyy
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    315

    marcel79
    kde presne tam najdem Prima HD,Sport1cz,Prima Cool a dalsi ?
    co som na to pozeral vyzera to ako moje skripty ktore niekto bez rozmyslu okopiroval vratane odkazu na cesty do fantazie ktoru som si tam dal pre dcerenku aby som ju nemusel stale hladat. ci divx filmamy ktore nikto neprehraje lebo su viazane na IP servera a musia bezat na lokale.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Samsung UE40D6000 - zkušenosti a všechno okolo!!
    Od Hurikan v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 06-01-2014, 21:56
  2. LCD: Samsung LE40C650 a DLNA
    Od suldaX v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2011, 20:48
  3. Samsung LE40C650 X LG 42LE5300
    Od BOB905 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-02-2011, 20:25
  4. Alternativa k Samsung LE40C650
    Od Bobby v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 15-01-2011, 20:45
  5. LCD: Samsung LE40C750 nebo Samsung LE40C650 ?
    Od dino78 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-01-2011, 10:55