Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 64 z 68 PrvníPrvní ... 14546263646566 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 946 až 960 z 1010

Téma: Panasonic 2013 preview plazma - ZT60, VT60, GT60, ST60, X60

  1. #946
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    72

    Ono by možná bylo dobré vidět, co přesně za šum máš namysli, třeba mi to vidíme stejně jen ty to považuješ za velký šum.

    Možná blbost, ale šlo by to nějak vyfotit?
    Jestli by to tedy z té fotky bylo vidět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #947
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Tady jsou fotky.Na fotkách to vypadá o něco hůř než ve skutečnosti.V každém případě je zrnění nebo šum hodně výrazný .
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 20140529_202656.jpg 
Zobrazení: 127 
Velikost: 1,007.1 KB 
ID: 27537   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 20140529_202629.jpg 
Zobrazení: 116 
Velikost: 912.3 KB 
ID: 27538  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #948
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    1,569

    Velice podobný šum jsem na GT60 při tmavém obraze měl také. Co jsem tak zkoumal po webu, tak je to normální. Pravdou je, že ze sledovací (filmové) vzdálenosti to člověk nemá šanci vidět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #949
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od teeedy Zobrazit příspěvek
    Tady jsou fotky.Na fotkách to vypadá o něco hůř než ve skutečnosti.V každém případě je zrnění nebo šum hodně výrazný .
    To máš fakt hodně, ale problém podle mě bude v nastavení u PS3.

    Jdi v PS3 do menu: Setting - Displej setting - RGB full range (HDMI)

    Tam to podle mě máš nastavené na Limited.

    Dej tam FULL.

    Ted jsem to zkoušel prepinat a pri limited je šum už viditelný i u mě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #950
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    To nevim jaká je sledovací filmová vzdálenost, ale focený ten vzdálenější obrázek je cca ze dvou metrů. Televizy sleduji běžně ze vzdálenosti 3,5 metru a to zrnění je viditelné docela výrazně.

    ---------- Doplněno v 21:15 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:14 ----------

    Vyzkouším
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #951
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Tak mám nastavení full. Ono to zrnění mám i když sleduji hd vysílání ze satelitu při každé tmavší scéně. Musím mít hodně stažený jas na -6, Potom to neni tolik vidět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #952
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    1,569

    Já to na 50" viděl až tak z půl metru. Podle samotných fotek těžko hodnotit - zachytí zrnění v jednom konkrétním stavu, kdežto v reálu se to hýbe, takže to člověku nepřijde tak výrazné.

    Každopádně pokud to jsi schopen vidět ze 3.5 metru, tak je rozhodně něco špatně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #953
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    791

    jako zoufalej pokus zkus dát v menu zpět do továrního nastavení-jestli sis třeba něco omylem nerozjebal, těch nastavení tam je fůra...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #954
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    73

    Toto je extremny sum. To urcite nie je normalne. Nemozes mat v blizkosti nejake rusenie? Len tak pre istotu mas tie "valceky" na kabloch? Nemas nejaky router alebo nieco s bezdrotovym prenosom v blizkosti tv?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #955
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od lafore Zobrazit příspěvek
    Toto je extremny sum. To urcite nie je normalne. Nemozes mat v blizkosti nejake rusenie? Len tak pre istotu mas tie "valceky" na kabloch? Nemas nejaky router alebo nieco s bezdrotovym prenosom v blizkosti tv?
    Tak jsem umístil ty "valčeky" na káble a šum je viditelný tak z půl metru.Vůbec jsem netušil že to může mít takový vliv na kvalitu obrazu.Moc dík Všem za pomoci při řešení problému. .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #956
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    9

    Zdravím pánové,
    koupil jsem si model P50VT60 a narazil na jeden problém. Když si pustím seriál z USB, obyč rip 180mb díl, tak se mi posouvá zvuk vůči obrazu. Konkrétně je zvuk rychlejší než obraz. Zajímavé je, že na začátku dílu je to ok, ale čim déle ho pouštím tím víc je v tom rozdíl a stačí zmáčknou pauzu a zase hned pustit a zase se to na chvilku srovná. Zapojený to mám optikou z tv do receiveru. Kabel obyč PremiumCord optický audio, Toslink M/M - 5m, receiver Yamaha RX-V430RDS, ale zvuk je posunut i v integrovaným repru v tv.
    Pár stránek zpět v tomhle topiku měl někdo stejný problém, ale nevím zda to vyřešil ? Nastavení v tv , jsem už prolez několikrát a na nic nepřišel V pc mi to jede normálně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #957
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,958

    To bych videl na spatne provedeny rip. Resp. vlozeni audio stopy z jineho zdroje s jinym casovanim.

    To posunuti se deje na jake audiostope (cz/eng/...)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #958
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    9

    Je tam jedna jediná CZ audio stopa. Je to serial Jak jsem poznal vaši matku, určitě znáte ) Zkusím jiný serial .avi taky kolem 200mb a ještě .MKV 1,7gb díl. Je divný, že se to děje jen když to přehrávám přes tv. V pc nebo tabletu ten samý díl jede zvuk i obraz ok.

    Edit : Tak je to, asi opravdu špatným ripem. Teď jsem zkouknul jeden díl The big bang theory a ten běží jak má. Ještě jsem se chtěl zeptat na ten twin DVB-S tuner. Provozujete to někdo jako, že oba ? Stačí od twin LNB přivést dva coaxi do tv a poběží to na jednu kartu (skylink) nebo musím mít i dvě karty, abych mohl jeden program nahrávat a na druhý koukat ? Děkuji za rady.
    Naposledy upraveno uživatelem Powa: 15-06-2014 v 20:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #959
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    218

    Citace Původně odesláno od Powa Zobrazit příspěvek
    Stačí od twin LNB přivést dva coaxi do tv a poběží to na jednu kartu (skylink) nebo musím mít i dvě karty, abych mohl jeden program nahrávat a na druhý koukat ? Děkuji za rady.
    Tohle by mě také zajímalo. Ale řekl bych, že musí být dvě karty. Budu zkoušet tak za 3 týdny až nám dozateplí barák a já dám nové LNB TWIN
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #960
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,958

    CAM modul musí umět tzv. Dual Derypt, aby z jedné karty dokázal dekryptovat dva kódované streamy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 64 z 68 PrvníPrvní ... 14546263646566 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic 2012 preview - VT50, GT50, ST50
    Od patriot v sekci Panasonic
    Reakcí: 2448
    Poslední příspěvek: 01-04-2020, 21:00
  2. Reakcí: 84
    Poslední příspěvek: 03-07-2014, 09:36
  3. Novinky 2013 - Panasonic
    Od Fricoolinek2 v sekci Videokamery
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 10-06-2013, 19:56