Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 163 z 164 PrvníPrvní ... 63113153161162163164 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,431 až 2,445 z 2450

Téma: Panasonic 2012 preview - VT50, GT50, ST50

  1. #2431
    Nováček
    Registrace
    Nov 2015
    Příspěvků
    3

    Zdravím Vás, vedeli by ste mi poradiť rodičom po údere blesku nejdú HDMI vstupy. AV vstup je funkčný. Tv Panasonic TX p50 st 60. Vopred ďakujem za odpoveď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2432
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Zkusit vše odpojit, reset TV a pak připojit. Pravděpodobnost, že to zabere, je tak 1%. Jinak servis, ale oficiální asi moc levný nebude a nechal bych si to první nacenit, zda se to vyplatí. Můžeš zkusit pohledat HDMI desku a vyměnit sám, nebo za pomocí nějakého místního opraváře: http://www.ebay.com/bhp/panasonic-hdmi-board
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 24-06-2017 v 04:55
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #2433
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    392

    Nazdar. Mal by som par dotazov.

    1. Pouzivate niekto na ST50 (mam 50" ale to je asi jedno) aplikaciu youtube? Niektore videa mi neprehra vobec, zrejme novsi format, comu rozumiem, telka uz ma par rokov. Niektore videa prehra uplne OK. Ale pri niektorych po par sekundach prehravania vyskoci uplne z youtube aplikacie aj z funkcie Internet, tak by zaujimalo ci je to vseobecne alebo len u mna.

    2. Po zapnuti a nasledne po dopozerani par sekund po vypnuti TV dialkovym ovladacom zvykol byt pocut taky "elektro" zvuk, nieco v zmysle hlbsieho vypnutia, neviem to blizsie opisat. V poslednom case sa tento zvuk "dostavi" niekedy az hodinu po vypnuti. Pokial TV zapnem skor nez pocujem ten zvuk po vypnuti, tak sa pri zapnuti neprejavi. Nemali ste niekto taketo symptomy? Nie je to nejaky umieracik?

    3. Predpokladam, ze oficialna podpora uz davno skoncila. Robili ste niekto na tomto TV nejake zasahy s alternativym/modifikovanym firmware, napr. pre sirsiu podporu multimedii, novsie aplikacie (youtube) apod.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #2434
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,460

    2) Niekolko sekund po vypnuti TV s DO vypne rele nejake dalsie interne obvody. Je to bezny (t.j. standardny) jav pri tychto PDP. Skus pozriet, ako mas nastavenu kontrolu aktulizacii.

    3) Tieto veci je lepsie riesit externe. Skor ci neskor skonci podpora SMART aplikacii v TV uplne, je nutne tento fakt akceptovat a pripravit sa na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #2435
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    392

    2. Kontrolu aktualizacii mam nastavenu na automatiku ale mam to tak od zaciatku, tak som necakal zmenu vo vypinani. Ale teraz ked nevychadza novy firmware, tak to asi vypnem.

    3. Jasne. Len som si hovoril, ze ak sa v tom niekto vrtal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #2436
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,012

    Mám P65ST50. YT používám. Přehrává vše, co chci na YT přehrát. Buď výběerm přímo v TV nebo v telefonu, tabletu přes YT aplikaci, kterou mám spárovanou s TV a použiji funkci "přehrát na TV" či "přidat do fronty".

    ad 1) ukončení a vyskočení do TV režimu se občas poslední dobou děje, obzvláště ve večerních hodinách. Toto dávám na vinu přetížení YT serverů nebo proxy serveru, který používá Panasonic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #2437
    Nováček
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    27

    Panasonic od r.2017 nepodporuje aplikaci Youtube na tv 2013 a starších.Aplikace může být omezená,či nefungovat vůbec,tak jako na mojí bývalé tv ET60E.Chyba souvisí s nějakým rozbitým reklamním algoritmem používaným YT,proto se apka restartuje nebo je nutné ji znova spustit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #2438
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    392

    Dakujem za odpovede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #2439
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,460

    Citace Původně odesláno od ace960 Zobrazit příspěvek
    2. Kontrolu aktualizacii mam nastavenu na automatiku ale mam to tak od zaciatku, tak som necakal zmenu vo vypinani.
    Tych dovodov moze byt niekolko. Staci, ze zrusili server s aktualizaciami (resp URL pre konkretnu TV) a TV je nastavena v tomto pripade, nech sa pokusa o request viacnasobne v urcitych casovych intervaloch.

    Odporucam vypnut automatiku a uvidis, ci to pomoze. Kontrolu aktualizacie mozes vykonat manualne raz za cas (ale obavam sa, ze uz ziadna nebude).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #2440
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    392

    Tak neviem ako a kedy k tomu doslo, ale mal som nastavenu kontrolu aktualizacii 1 h po vypnuti. Vypol som to a je to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #2441
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od AustinRover Zobrazit příspěvek
    Původně odesláno od AustinRover
    Ahoj,
    tento týden jsem zakoupil Panasonic plazmu TX-P42GT50E, samozřejmě po důkladné pročtení tohoto vlákna, čímž děkuji za sdílené informace.

    Vybral jsem GT jelikož jsem nechtěl kompromisy, srovnávací tabulka je zde http://panasonic.net/avc/viera/eu/index.html a podařilo se mi vymáčknout z prodávajícího další 3 litry slevu;
    dlouze jsem rozvažoval zda 42 nebo 50, nakonec jsem zvolil 42. Kvůli pozorovací vzdálenosti a tomu, že doposud jsme tlemili na 47cm obrazovku, tak aby ten šok nebyl tak velký. A taky stála o 6 víc (28t).

    K mému překvapení mi šla instalace od ruky, jak T tak S se nastavil ok, Viera - internet taky.
    Rada = CI+ SMIT modul vkládat tak, že vidíte modrou část s logy skylink irdeto. Kartu Skylink čipem k sobě - to tu nikde nezaznělo, dával jsem jí obráceně.

    TV plní naše očekávání, černá je černá, obraz je stoprocentní, zvuk slušný, zbývá jen dokoupit 3x brýle, zatím všude vychází na 1600 což je dost. Jakoukoliv radu uvítám (i zahr. shopy).
    Ahoj, chtěl jsem Vám napsat že po 3 letech naší 42GT50e je provoz 1a, bezproblemový, černá je černá, spolupracuje s PS4, satelitní karta jede,
    vše je ok a jsme s televizí opravdu spokojeni.

    Žádné ze uváděných závad zde ve fóru se mi neprojevila, upgrade softwaru jsem dělal, spotřeba el.energie není zdaleka tak strašná jak se strašilo.

    Ahoj, po 7 letech nutno konstatovat, že televize jede jako víno, žádná ze zde uváděných nectností se nám po 7 letech neprojevila,
    jediné opotřebení jeví DO, kromě Skype vše funguje vč. Netflix, Youtube apod. Takže jediný problém představuje přechod na T2.

    Byl jsem se dívat v obchodě na televize, a nutno říci, že se mi líbí obraz u TV tak řekněme nad 40 tis. např. TX-55GZ1500E

    Mám na Vás otázku - pokud jste se GT ST VT 50 již zbavovali, co jste pořídili a jak jste spokojeni?
    Zůstali jste u Panasonicu?
    Jak jste se rozhodovali, šli jste do OLED ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #2442
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    392

    Nazdar, neodpoviem ti presne na otazku ale dovolim si komentar. Mam ST50 (50") od r. 2012 a mam podobne skusenosti ako ty.
    Na dialkovom uz horsie funguje prepinanie vstupov + na ST prestal korektne fungovat Youtube.
    DVB-T nepouzivam ale prechod na T2 by som riesil externym boxom so vsetkymi (ne)vyhodami.
    A zistujem, ze casto je lepsie kupit produkt na konci zivotnosti technologie (napr. plazma) ako nieco nove a netyka sa to len TV.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #2443
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    11

    Ahoj, Ja mam taky ST50, od r.2012, spotrebu energie neresim, minule jsem zistil ze mam vypaleny "CT : D" znak, ktory je ale videt jen pri testovacim bielo-ciernom pase.
    Dialkove som kupil uz druhe, pred 2 rokmi, prechod na T2 som vyresil zakupenim kabelovky UPC. Vyhoda je ze nahravanie programov na HDD a ovladanie zostalo na jednom ovladaci. Novy TV kupim kdyz tento odide. Z casu na cas, prepajam TV a notebook cez HDMI, bo som lenivy zapinat Dune centrum, kde mi jde youtube.
    Naposledy upraveno uživatelem sblasko: 24-03-2020 v 09:50 Důvod: oprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #2444
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    392

    Dialkove si kupil druhe original alebo nejake univerzalne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #2445
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    11

    Original z tadeto: https://www.dalkove-ovladace.cz . Aj opravnu sadu som kupil s tym, ale "nehral" som sa s nou este.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Plazma: panasonic TX-P50G30 vs ST30, ST50
    Od -=Forrest=- v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-03-2012, 12:36
  2. Panasonic 2012
    Od JardaKo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-01-2012, 07:42