Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 126 z 164 PrvníPrvní ... 2676116124125126127128136 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,876 až 1,890 z 2451

Téma: Panasonic 2012 preview - VT50, GT50, ST50

  1. #1876
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    11

    je normální, že při puštěném filmu ve 3d, tlačítko aspect ukazuje jen, že je formát v 16:9, ale jinou variantu nemůžu zvolit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1877
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    169

    Mě při přehrávání filmů z HDD 1920* x..y.. ,také nejde volit jiný formát zobrazení a v případě širokouhlejšího filmu mám také pruhy nahoře a dole.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1878
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    293

    Mozna se ptam zbytecne, ale zkousel si poustet znovu tu Dobu ledovou, ktera ti jela pres celou obrazovku(16:9) i nyni?
    Vetsina filmu je ted totiz v pomeru 1:1,35 nebo 1:40 a proto tam mas prave i ty pruhy, tak jestli to neni i tento pripad.. Me to taky celkem sere, ani ne u normalnich filmu, ale u tech 3D je to skoda velka, ze to vetsinou neni pres celou TV, tam se totiz uplatni kazdej cm TV

    A myslim si, ze pri pousteni 3D filmu pres prehravac TV nejde zoomavat (menit ASPECT), ale nemuzu to tvrdit na 100%, uz dlouho poustim filmy jen z MMC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1879
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    11

    Právě, že zkoušel, ale nejede...

    ona je v poměru 16:9 2.40:1

    Citace Původně odesláno od Drake89 Zobrazit příspěvek
    Mozna se ptam zbytecne, ale zkousel si poustet znovu tu Dobu ledovou, ktera ti jela pres celou obrazovku(16:9) i nyni?
    Vetsina filmu je ted totiz v pomeru 1:1,35 nebo 1:40 a proto tam mas prave i ty pruhy, tak jestli to neni i tento pripad.. Me to taky celkem sere, ani ne u normalnich filmu, ale u tech 3D je to skoda velka, ze to vetsinou neni pres celou TV, tam se totiz uplatni kazdej cm TV

    A myslim si, ze pri pousteni 3D filmu pres prehravac TV nejde zoomavat (menit ASPECT), ale nemuzu to tvrdit na 100%, uz dlouho poustim filmy jen z MMC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1880
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    293

    16:9 neni 2,40:1 ale melo by byt 1,78:1

    - - - - doplněno - - - -

    pomer 2,40:1 prave dela ty pruhy nahore a dole (samo ze kdyz mas TV 16:9)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1881
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    11

    no vidíš, vždyt říkám, že jsem trubka). Ted jsem poustel Avatara ve 3d, který je 1,78:1, tak to se všem omlouvam za flame...
    Citace Původně odesláno od Drake89 Zobrazit příspěvek
    16:9 neni 2,40:1 ale melo by byt 1,78:1

    - - - - doplněno - - - -

    pomer 2,40:1 prave dela ty pruhy nahore a dole (samo ze kdyz mas TV 16:9)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1882
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    293

    Aspon ted muzes v klidu spat, ze mas TV ok
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1883
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    28

    Tak mé dojmy po měsíci a kousek jsou veskrze pozitivní... Problém s hlasitostí, kdy jsem měl vše tak na 50 abych to slyšel je vyřešen. Byla zapnutá funkce sjednocení hlasitosti.

    Blikání vidím, zatímco u 7 let starý plazmy téhož výrobce ne :-/ Ale je to vidět jen na někdy na světlých scénách a vždy po zmačknutí tlačítka INFO... Takže mě to tolik netrápí. Přišla aktualizace na youtube, takže aplikace se stala celkem použitelnou... Jediný, co mě trochu děsí, že se mi jednou tv při sledování z PC přes HDMI aniž bych cokoliv zmačknul, zrestartovala.. prostě se na sekundu vypnula a opět zapnula. Nechápu a uvidíme dál... Jinak mkv se i z NB sekají, ale to i v tom nb, akorát to na tom menším formátu není tak vidět... :-/ To mě vadí asi nejvíc ze všeho, ale to není vada televize...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1884
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    293

    Citace Původně odesláno od Kobymx5 Zobrazit příspěvek
    Jinak mkv se i z NB sekají, ale to i v tom nb, akorát to na tom menším formátu není tak vidět... :-/ To mě vadí asi nejvíc ze všeho, ale to není vada televize...
    To vyresi koupe nejakeho MMC, taky jsem se tomu dlouho branil, zkousel jsem prvne prehravat filmy z TV (problemy s prehravanim mkv s reframes vetsi jak 4, pak z NTB(to se obcas sekalo, obtizne ovladani a hlavne velky hluk..). Takze nakonec me to prinutilo koupit MMC a od te doby si chrochtam I levnejsi MMC jako je Asus Oplay Mini Plus je velkej krok vpred- muj nazor
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1885
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    32

    Tak uz tyden vlastnim Panasonic P42ST50E a jsem docela zklamany. Napisu par veci ktere mi dost vadi, snad to pomuze nekomu ve vyberu:

    1.Obraz blika a to dost. Moje drivejsi plazma od Samsungu za 12000,- neblikala vubec. Nechapu jak tv za 17000 s udajnymi 2000Hz muze blikat. Nejaky vtip!!
    2.Bzuceni trafa pri jasnych scenach slysitelne, o neco malinko min nez u Sam, ale na to jsem zvykly. Nic hrozneho, da se prekousnout.
    3.Pri prepnuti na vstup HDMI/PC je nutne pokazde vypnout funkci automaticke prevzorkovani 16:9 (tohle neni funkce Aspect - ruzne pomery stran na ovladaci, je to v menu nastaveni obrazu !!) jinak plocha PC neni ve spravnem formatu a okraje jsou orizle. Nejde nijak jinak vyresit a tv si nepamatuje nastaveni tohoto parametru u HDMI vstupu a TV zvlast, pritom ostatni funkce obrazu si pamatuje u kazdeho vstupu vlastni nastaveni. Chyba firmware, dost zasadni!!
    4. Jejich slavna funkce Intelligent Frame Creation je nepouzitelna. Zpusobuje obcasne zaseknuti obazu, takze je nutne vypnout. Pri vypnuti teto funkce obraz blika jeste vic!!
    5. Pri prehravani videa pres USB vstup otresne mrnave titulky, ale tak ze bych si na ne mohl vzit lupu. Nelze menit velikost a jinak nastavit titulky. Opet nepouzitelne!!

    To jsou zasadni veci ktere mi vadi, ale nejake detaily se jeste urcite nejdou. Za tyhle penize o nicem TV. Jen predrazene kvuli znacce. Od TV za takove penize ocekavam rozhodne vic. Pujdu ji vratit a zkusim tu LG 50PM680S..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1886
    Je tu pravidelně Avatar uživatele THeBaNDiT
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    499

    OK, take su tvoje skusenosti, ale si tu na fore tusim jediny, kto ma niektore tebou popisovane problemy.
    Citace Původně odesláno od drumexx Zobrazit příspěvek
    1.Obraz blika a to dost. Moje drivejsi plazma od Samsungu za 12000,- neblikala vubec. Nechapu jak tv za 17000 s udajnymi 2000Hz muze blikat. Nejaky vtip!!
    niekomu blika, niekomu neblika, niekomu blikat casom prestane, niekto si casom zvykne a prestane to vnimat... tych 2000Hz nie je real, samozrejme. Ale este je tu moznost, ze mas nieco zle nastavene... blika ti to aj pri internom DVB-T tuneri?

    Citace Původně odesláno od drumexx Zobrazit příspěvek
    2.Bzuceni trafa pri jasnych scenach slysitelne, o neco malinko min nez u Sam, ale na to jsem zvykly. Nic hrozneho, da se prekousnout.
    bzucanie je kus od kusu rozne, tvoj pripad je priemer

    Citace Původně odesláno od drumexx Zobrazit příspěvek
    3.Pri prepnuti na vstup HDMI/PC je nutne pokazde vypnout funkci automaticke prevzorkovani 16:9 (tohle neni funkce Aspect - ruzne pomery stran na ovladaci, je to v menu nastaveni obrazu !!) jinak plocha PC neni ve spravnem formatu a okraje jsou orizle. Nejde nijak jinak vyresit a tv si nepamatuje nastaveni tohoto parametru u HDMI vstupu a TV zvlast, pritom ostatni funkce obrazu si pamatuje u kazdeho vstupu vlastni nastaveni. Chyba firmware, dost zasadni!!
    je pravda, ze trebars tento parameter je z nejakeho neznameho dovodu spolocny pre vsetky vstupy, ale riesenim je nechat tuto fukciu vypnutu stale (aby si pri 1080p vstupe mal 1:1 obraz, ktory pri zapnuti tejto fukcie isto 1:1 nie je)

    Citace Původně odesláno od drumexx Zobrazit příspěvek
    4. Jejich slavna funkce Intelligent Frame Creation je nepouzitelna. Zpusobuje obcasne zaseknuti obazu, takze je nutne vypnout. Pri vypnuti teto funkce obraz blika jeste vic!!
    ja mam IFC zapnute na max neustale (ST30) a nevsimol som si ziadne zaseknutie obrazu... ani som nezaznamenal, ze by sa tu na nieco podobne stazoval niekto s 50-tkovou radou

    Citace Původně odesláno od drumexx Zobrazit příspěvek
    5. Pri prehravani videa pres USB vstup otresne mrnave titulky, ale tak ze bych si na ne mohl vzit lupu. Nelze menit velikost a jinak nastavit titulky. Opet nepouzitelne!!
    Panasonic nepatri medzi spicku v suplovani MMC ani co do prehratelnych formatov, ani co do moznosti titulkov... kto chce funkcie MMC, nech si dokupi samostatne MMC, ktore posluzi rozhodne lepsie nez akekolvek MMC zabudovane v TV
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1887
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od drumexx Zobrazit příspěvek
    3.Pri prepnuti na vstup HDMI/PC je nutne pokazde vypnout funkci automaticke prevzorkovani 16:9 (tohle neni funkce Aspect - ruzne pomery stran na ovladaci, je to v menu nastaveni obrazu !!) jinak plocha PC neni ve spravnem formatu a okraje jsou orizle. Nejde nijak jinak vyresit a tv si nepamatuje nastaveni tohoto parametru u HDMI vstupu a TV zvlast, pritom ostatni funkce obrazu si pamatuje u kazdeho vstupu vlastni nastaveni. Chyba firmware, dost zasadni!!
    Mám 50ST50 a na TV mám prevzorkovanie zapnuté a na pripojenie PC cez HDMI vypnuté a prístroj si to pamätá. Tak teraz neviem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1888
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od FeoQ Zobrazit příspěvek
    Mám 50ST50 a na TV mám prevzorkovanie zapnuté a na pripojenie PC cez HDMI vypnuté a prístroj si to pamätá. Tak teraz neviem...
    Tak to mas stesti, protoze moje si to nepamatuje a nemam nervy to pokazde prepinat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1889
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od THeBaNDiT Zobrazit příspěvek
    OK, take su tvoje skusenosti, ale si tu na fore tusim jediny, kto ma niektore tebou popisovane problemy.niekomu blika, niekomu neblika, niekomu blikat casom prestane, niekto si casom zvykne a prestane to vnimat... tych 2000Hz nie je real, samozrejme. Ale este je tu moznost, ze mas nieco zle nastavene... blika ti to aj pri internom DVB-T tuneri?

    bzucanie je kus od kusu rozne, tvoj pripad je priemer

    je pravda, ze trebars tento parameter je z nejakeho neznameho dovodu spolocny pre vsetky vstupy, ale riesenim je nechat tuto fukciu vypnutu stale (aby si pri 1080p vstupe mal 1:1 obraz, ktory pri zapnuti tejto fukcie isto 1:1 nie je)

    ja mam IFC zapnute na max neustale (ST30) a nevsimol som si ziadne zaseknutie obrazu... ani som nezaznamenal, ze by sa tu na nieco podobne stazoval niekto s 50-tkovou radou

    Panasonic nepatri medzi spicku v suplovani MMC ani co do prehratelnych formatov, ani co do moznosti titulkov... kto chce funkcie MMC, nech si dokupi samostatne MMC, ktore posluzi rozhodne lepsie nez akekolvek MMC zabudovane v TV
    Tak to ja to blikani vnimam dost a vadi mi to. Ano blika i pri DVB-T tuneru! Blika o neco min pri pripojeni PC /1080p, 60Hz/. Pri vypnuti funkce Intelligent Frame Creation to blikani jde dokonce videt i na Menu a info nabidce.

    Sekani obrazu funkce Intelligent Frame Creation jsem urcite nezaznamenal jako jediny, nekde na foru uz to nekdo popisoval taky. Nepouzitelne!

    Automaticke prevzorkovani 16:9 nelze mit vypnute porad, protoze to zase dela bordel pri DVB-T kanalech, obraz je mensi a ma divne cerne okraje, takze to zase musim zapnout to prevzorkovani a furt tak dokola pokazde jak prepnu vstup.

    Moznost nastaveni titulku je v dnesni dobe uz samozrejmost, bez toho at tam ty prehravace radeji ani nedavaji! Ale tohle je to nejmensi co mi vadi, prehravam si film pres PC. Vyse uvedene body mi vadi daleko vic.. Tuhle TV vracim, za ty prachy shit. Ma vic negativ nez jsem cekal. Jinak co se Menu a ostatnich fukci tyce bez problemu, ale firmware je hodne nedokonaly a nektere funkce nedotahnute do 100% funkcnosti..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1890
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    293

    Citace Původně odesláno od drumexx Zobrazit příspěvek
    Sekani obrazu funkce jsem urcite nezaznamenal jako jediny, nekde na foru uz to nekdo popisoval taky. Nepouzitelne!
    Ze vnimas blikani obrazu je mozne, nekteri s tim maji problem, ale ze by se sekal obraz u funkce Intelligent Frame Creation to se mi teda jeste nestalo. A to ani u lonskych TX-P42ST30e a pak u dvou kusu TX-P50ST30e. Mam to u neceho zapnute a u neceho vypnute a zadny problem s tim teda nemam, nikdy se mi nestalo, ze by se to seklo..
    Nebudes mit spis nejaky vadny kus?

    - - - - doplněno - - - -

    Citace Původně odesláno od drumexx Zobrazit příspěvek
    Jinak co se Menu a ostatnich fukci tyce bez problemu, ale firmware je hodne nedokonaly a nektere funkce nedotahnute do 100% funkcnosti..
    Jake funkce jsou podle tebe nedotahnute na 100% ? -ptam se jen ze zajimavosti
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Plazma: panasonic TX-P50G30 vs ST30, ST50
    Od -=Forrest=- v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-03-2012, 12:36
  2. Panasonic 2012
    Od JardaKo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-01-2012, 07:42