ahoj, nekdo nazor zkusenost s philipsem?
konkretne: 65PUS6521
mel by to byt VA panel, 100Hz, 10bit (resp 8bist+FRC)
pokud budou protikandidati:
Sony KD-65XD7505B
a LG 65UH7707
bude philips lepci?
dik moc.
plazma Panasonic
plazma Samsung
plazma LG
LCD Sony
LCD LG
LCD SHARP
LCD Hyundai
LCD Samsung
LCD Panasonic
LCD Philips
LCD Grundig
LCD Sencor
LCD Toshiba
LCD Changhong
LCD ECG
ahoj, nekdo nazor zkusenost s philipsem?
konkretne: 65PUS6521
mel by to byt VA panel, 100Hz, 10bit (resp 8bist+FRC)
pokud budou protikandidati:
Sony KD-65XD7505B
a LG 65UH7707
bude philips lepci?
dik moc.
Tazko povedat, sleduj heureku a ceny vo velkych obchodoch. Ked bude dostupnost tovaru napriec webshopmi klesat, mas poslednu moznost to kupit.
Pred cca 2 mesiacmi som kupil po precitani diskusie a diskutovani 55 Sony W755 a musim povedat, ze to bola viac ako vynikajuca kupa! Maximalna spokojnost. Super obraz. Ostatne tiez OK. Jedine co by som vytkol je pomalsi start aplikacii; ked sa zapne TV, tak trva asi tak pol minuty, minutu, kym su pristupne Kodi, Youtube a podobne. Inak neni co vytknut.
Jenže to nemusí být chybou TV, ale nastavením sítě.
ja jsem šel do philips 65pus6521 a taky spokojenost. prvni dem pred nastavenim jsem udelal upgrade na android 6 a musim rict, ze zatim zadny zasek aplikace, jak se traduje. po spusteni taky trva nez se da pustit kodi, YT, cas jsem nemeril, rozhodne se to da vydrzet ;-)
Zdravim,
mám dilemu chcem si kupit lacny TV do 180€ maximálne a rozmýšlam či je lepsie kupit televizor Full HD pri velkosti 56cm alebo HD ready pri velkosti 61, 81cm ?
Bude pri tej vyššej uhlopriecke 81cm vidiet že to nie je Full HD ?
Lebo rozmyslam medzi tymito troma TV:
1. https://televizor.heureka.sk/gogen-tvf-22n266t/
2. https://televizor.heureka.sk/gogen-tvh-32n289t/
3. https://televizor.heureka.sk/gogen-tvh-24n266t/
Prípadne aký TV odporucate do 180€ (pozeram uz s novym tunerom DVB-T2, je to dolezite?)
dakujem za rady
Kup si 32" Full HD s DVB-T2 a H.265.
To Sonixs55: Parametr DVB-T/T2 považuji za zásadnější, jak HD/FullHD. Nebo chceš jednou na terestriálu poslouchat jen zvuk?
@vlasto777
nie, EDGE LED nieje zasadny problem, problem je mechanicky navrh a nasledne prevedenie. Skor by som riesil problemy pri konkretnej modelovej rade (ak su, tak su casto globalne, napriec radou, okrem tych ojedinelych, ktore su ale vzdy loteria) a neriesil typ podsvietenia. Pretoze najdes aj spickovu homogenitu pri EDGE LED podsvieteni (za cenu inych negativ, prejavujucich sa povedzme pri pohlade z uhla/uhlov).
V case ostreho vysielania DVB-T2/HEVC na Slovensku, bude stat set top box 20 euro, nestras ho nepouzitelnostou TV (mimochodom DVB-T2 u nas pouziva uz nejaky cas platforma Plustelka, ale v H264/AVC).
Zavisi od pozorovacej vzdialenosti, aj prvorada je samozrejme kvalita osadeneho panelu (kde nemozes pri tejto cene a vymenovanych znackach cakat nic zazracne).
Kup si par rocnu znackovu TV z druhej ruky, alebo od znameho, ak sa nutne potrebujes dostat do limitu.
Předmětný formát obrazovky se používá tak do kuchyně, kam předpokládám, že to chceš i ty. A tam bývá kvalita obrazu celkem tak nějak fuk. Ale např. dětem do pokojíčku bych rozhodně dal už FullHD.
Nicméně bych si nekupoval telku s tím, že si pak k ní budu muset později ještě něco dokoupit. A mít novou TV se setoboxem?! To snad ne!
Já bych si ale pro sebe koupil TV s DVB-T2/S2 a minimálně FullHD s LAN.