Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 103 z 165 PrvníPrvní ... 35393101102103104105113153 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,531 až 1,545 z 2466

Téma: Xtreamer xLiveCZ Installer & Updater

  1. #1531
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    42

    Mne sa stala zase iná nepríjemnosť...
    Rozhodol som sa preinštalovať xLiveCZ, pretože update priamo z xtreameru nefungoval (chyba 404). Takže som zmazal celý adresár xLiveCZ z adresára scripts (odložil som si ho na PC) a podľa inštrukcií som skúsil urobiť update, resp. novú inštaláciu:
    http://www.wencas.cz/xtreamer/79

    Problém som zaznamenal hneď na úvod, browser mi zahlásil chybu na stránke (preinstall.php - niečo s fokusom), takže nešlo klikať na tlačítko "NEXT". Tak som to následne skúsil priamo v extreameru. Inštalácia prebehla v poriadku, updater je tuším ver. 3.5, zahlásilo všetko je aktuálne a "Návrat do menu". V menu sa objavili všetky známe položky (Online TV, Archiv, atď...) a všetko vypadalo OK. Verziu xLiveCZ mi zahlásilo tuším 4.5 alebo 4.6? Problém nastal následne po návrate do hlavného menu a pri pokuse o ďalšie spustenie xLiveCZ z menu xtreamering - zahlási chybu 404! Pritom ale je to tam... keď dám pokus o update (červené tlačítko "1" na xLiveCz), tak mi zahlási, že všetko je aktuálne a návrat do menu mi zobrazí menu xLiveCZ. Ale z menu Xtreamering sa tam nedostanem - chyba 404. Zvláštne...

    Ďalej som išiel skúmať adresárovú štruktúru priamo v adresári sda1 na xtreameru. Zistil som, že mám adresár scripts a v ňom nie je xLiveCZ. Je tam ďalší vnorený adresár scripts a až tam bol xLiveCZ. Skúsil som premiestniť xLiveCZ z adr. scripts/scripts do scripts, ale nepomohlo. Okrem toho, v tomto zanorenom adresári scripts/scripts sú aj nejaké ďalšie veci... to by tam asi nemalo byť a všetko by malo byť len v adr. scripts, je to tak? Je dobrý nápad to tam presunúť? S tým možno súvisí aj nemožnosť aktualizácie treamering a xLive na vyššie verzie - stiahne aktualizáciu, tvári sa, že inštaluje a keď skončí, nie je tam nová verzia, ale tá povodná. Može s týmto súvisieť ten fakt, že tam je adresár scripts/scripts? A niektoré projekty sú v ňom a niektoré zase v tom nadradenom scripts...

    Budem vďačný za radu a pomoc.

    Marek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1532
    Je tu pravidelně Avatar uživatele killerman27
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    872

    https://sites.google.com/site/pavelb...-ixtreamer-sw2

    v navodu jsou i odkazy na reseni apod.

    a ano ma to byt vse jen ve scripts
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1533
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    7

    Ahoj, nemáte v plánu vytvořit na X-Treamer PRO, EUROSPORTPLAYER? Tohle by bylo super. Jo a co ty veřejné IP adresy, co to znamená? Není to něco přes heslo, jako např. ten Eurosport player? Díky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1534
    Je tu pravidelně Avatar uživatele killerman27
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    872

    vzhledem k tomu ze je to placena sluzba tak to v planu nemam, nemam tam ucet a muselo by se sejit daleko vice lidi kteri by to chteli, a i pote nemam tuseni zda by to vubec slo udelat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1535
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od killerman27 Zobrazit příspěvek
    na disku se ti vytvorila slozka scripts a v ni dalsi slozka scripts a perl, presun vse tak aby jsi mel jen jednu slozku scripts
    proste ted mas scripts/scripts/xlivecz napriklad a musi to byt jen scripts/xlivecz
    díky moc. jak primitivní. vše funguje naprosto v pohodě. Díky za tvou práci. xLiveCZ je skvělý
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1536
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2

    Ahoj Killermane,
    díky Tobě i Wencasovi za vše co děláte. Mám dotázek, spíš prosbu, zda by Vás nenapadlo, čím by to mohlo být...

    Koupil jsem další XTREAMER PRODIGY jako dárek a nainstaloval na něj poslední xlivecz na FIRMWARE 3.5RC2.
    Bohužel přestože postupuju přesně podle Tvého návodu, děje se mi záhada. Nahraju Apploader, xlivecz starter vše běží OK. XLIVECZ se nastartuje a vše vypadá OK. Aniž bych vypínal xtreamer a jdu znovu z menu APP/Apploader se mi už neobjeví ikona XLIVECZ, ale nabídka je vidět dole jen jako nápis - dám Enter ikona se na chvilinku objeví a spustí se XLIVECZ - plně funkční. Až doteď by mi to bylo celkem fuk. Jenže! Jakmile XTREAMER vypnu a znovu zapnu nejen, že tam už není ani ikona, už tam není ani nabídka xlivecz a tudíž nejde spustit. Dole svítí jen User Main. Velké překvapení mě čeká, když se podívám na disk. Adresář SCRIPTS/XLIVECZ je úplně smazaný. A to jsem jen restartoval přehrávač. Samozřejmě, že znovu můžu udělat celé kolečko znovu, ale vždy stejný výsledek. Ještě mě napadlo přeinstalovat celý firmware na poslední 3.5RC8, ale nejsem si jistý, zda to pomůže a poněvadž nemám ten xtreamer už doma a instalace řešeím přes telefon, tak ten firmware bych bral až jako fakt poslední krok.
    Ykusili jsme smayat celý adresář scripts a nainstalovat xlive, apploader a xlivecz, ale stejný výsledek.

    Nenapadá Tě čím bz to mohlo být?

    Dík moc - fanda nodan
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1537
    Je tu pravidelně Avatar uživatele killerman27
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    872

    zkusil bych:

    1) novy FW, ackoliv to uvadis jako posledni moznost
    a je i RC9 : http://download.xtreamer.net/Firmwar...er_3.5_RC9.tar
    2) kontrola disku na chyby(scandisk)
    3) znovu naformatovat disk
    Naposledy upraveno uživatelem killerman27: 01-06-2012 v 22:34 Důvod: doplneni odkazu na FW
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1538
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,308

    Změn jsem neudělal moc, jen ...

    Opravuje (konečně) loudující obrázky pro starší modely (MK1, SW1, PRO, DVD)
    Z Prodigy a SW3 odstraněn xListPlay (je součástí FW)


    Download je pro všechny modely: Xtreamering_1.3.4



    Jak instalovat do MK1, SW1, PRO, DVD, také do Prodigy, SW3 (tam bez použití apploaderu): (pokud je krok nutný pro tvůj model je v jeho sloupci zapsáno ano, v opačném případě krok vynecháš)



    Krok
    MK1
    SW1
    PRO
    DVD

    Prodigy
    SW3

    Popis
    1 ano ano Stáhni a rozbal soubory do /sda1/ a nech přepsat všechny soubory. (USB klíč, interní nebo externí disk musí být mountován jako sda1) Volitelně, můžeš nejdříve zálohovat složku scripts.
    Poznámka: sda1 není nutné pro funkci Xtreamering, xLiveCZ, xListPlay ... ale je nutný pro xLive.
    2 ___ ano Jdi do nastavení a v System services povol Xtreamer Live, disclaimer nepotvrzuj tlačítkem 1, ale stiskni Return (aspoň mně to tak šlo po aktualizaci FW na 3.5RC9)
    Poznámka: mně nic nestahoval, někteří tvrdili že jim stáhl xLive. Myslím si že když již existujou soubory tak nestahuje znovu. Pokud stáhne xLive automaticky, zopakuj bod 1.
    3 ___ ano Pro přidání Xtreameringu do hlavního menu, spusť web browser (Mozilla, Opera, Internet Explorer (hxxp = http)) a vlož tuto url: hxxp://xtreamer_ip_adress/media/sda1/scripts/install_prodigy.php (Po této proceduře bude Xtreamering v hlavním menu místo původního Xtreamer Live.)
    4 ano ano Doinstaluj všechny balíčky (jako je xLive, xLiveCZ, xListPlay) stiskem tlačítka 1 dálkového ovladače
    5 ano ano Pro xLive: spusť web browser (Mozilla, Opera, Internet Explorer (hxxp = http)) a vlož tuto url: hxxp://xtreamer_ip_adress/media/sda1/scripts/xLive/install.php


    Naposledy upraveno uživatelem wencaS: 02-06-2012 v 00:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1539
    Je tu pravidelně Avatar uživatele killerman27
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    872
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1540
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,308

    Celkem mi mrzí, že se tu po aktualizaci málokdy objeví poděkování , věřím že aspoň na reputaci ti někdo klik, přeci jen to zabere míň času než poděkovat.

    Takže ti děkuju za tvoji práci a čas tomu věnovaný alespoň já.

    Reputaci ti nepřidám, systém mi to nedovolí. Nelogické nastavení, abych mohl znovu hodnotit, musím ohodnotit jiné i za blbosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1541
    Je tu pravidelně Avatar uživatele THeBaNDiT
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    494

    killerman27 si zasluzi respekt, o tom niet pochyb, skvela praca (aj tebe, WencaS, dik). Akurat skoda, ze Markiza to tak dohnojila so svojim archivom.

    Velmi ma potesilo, ze sa do xLiveCZ dostali aj stare ceske filmy (ceskoslovenske? (bez pokusu o flame)) - neviem, ci je to v moznostiach killermana, alebo od koho to zavisi, ale nenasli by sa aj nejake filmy s Vlasta Burianem? Ten herec bol genialny... (ak tam su, tak sa ospravedlnujem, po nazve som ich nespoznal, az taky znalec nie som)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1542
    Je tu pravidelně Avatar uživatele killerman27
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    872

    diky za diky

    na vlastu zkusim nekde m,rknout jestli se nekde nenachazi, ale na youtube jsem cele filmy s nim zatim nezahledl
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1543
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    1,055

    nejde dat xliveCZ misto toho Xtreamer live primo do menu app ? Wencas tam ma cely xtreamering, ale ja chci pouze xliveCZ, stejne mi nic na SW3 z toho xtreameringu nefunguje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1544
    Je tu pravidelně Avatar uživatele killerman27
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    872

    ty mas SW3? myslim ze to neni tak davno co jsi tvrdil xtreamer uz nikdy nedalo mi to a musim si rejpnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1545
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,308

    Citace Původně odesláno od peatro Zobrazit příspěvek
    nejde dat xliveCZ misto toho Xtreamer live primo do menu app ? Wencas tam ma cely xtreamering, ale ja chci pouze xliveCZ, stejne mi nic na SW3 z toho xtreameringu nefunguje...
    Ve staženém xtreameringu je apps.xml, otevři ho textovým editorem a najdi vazby na Xtreamering a přepiš je na xLiveCZ. url je na řádce 41 a nápis co vidíš v menu na řádce 587.
    Pak spustíš url v prohlížeči z kroku 3 návodu.

    No ale xLiveCZ ti nepůjde spustit, protože nepodstrkuje xml hlavičku, Tu si můžeš zkopčit z Xtreamering/index.php (řádky 66 - 70), ale budeš ji doplňovat do každé aktualizace ... nebo popros killermana aby ji tam vložil trvale.
    Naposledy upraveno uživatelem wencaS: 04-06-2012 v 19:17
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Xtreamer Pro
    Od olafson v sekci Uzavřené nabídky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-03-2015, 10:03
  2. Xtreamer wonder
    Od pekak v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-01-2015, 12:38
  3. xLiveCZ v Dune HD
    Od fps v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 03-08-2014, 09:40
  4. Xtreamer PRO
    Od lexxxa v sekci Uzavřené nabídky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-02-2013, 04:12
  5. Xtreamer DVD
    Od IeMeL v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 15-11-2011, 11:54