i když už toto zařízení nemám, tak v archívu mám verze firmware Xtreamer-Pro_2.4.0, 2.4.1, 2.4.2, 2.5.2, 2.5.4, 2.6.0, 2.7.0
i když už toto zařízení nemám, tak v archívu mám verze firmware Xtreamer-Pro_2.4.0, 2.4.1, 2.4.2, 2.5.2, 2.5.4, 2.6.0, 2.7.0
super, děkuji moc. můžete tedy nasdílet a dát vědět, až Vám to vyjde. díky
docc1, tak jsem ti to dal sem https://webshare.cz/group/5Xu5ul21bd/
děkuji moc, mám to
Ahoj,
Taky zařízení ještě používám a pokud bude někdo potřebovat, mám nějakou zálohu různých FW. Dokonce jsem tam nějakou dobu používal FW Moservices.org.
Jediné co už dlouho nefunguje je "xlivecz" ale pro přehrávání z interního disku nebo připojené flasky je to pořád dobré zařízení, vlastně až neuvěřitelně na jeho stáří!![]()
@zool_cz super taky díky
přesně, krabička hraje bezvadně, co mi ale chybí je movie wall bez ní to jak není ono. Jinak filmy můžu hrát z Synology, ale ten Extreamer mám rád a nechci se ho zatím zbavovat.
Já plánuji nákup nové TV s Androidem a pak už bude Xtreamer zbytečný. Udělám z něj druhý NAS (záložní backup), nebo kdyby někdo chtěl, tak ho prodám.
Ale jinak klobouk dolů co vše to pořád přehraje...
Chlapi můžete mi poradit. Nějak mi nejde spustit xtreamer. Když zapnu na DO zapnutí tak bliká červeně pouze dioda a nic to nereaguje. Zkoušel jsem i nouzové obnovení , že jsem tam dal USB se souborem install.img a na DO zmáčknout "Home" poté "3" a nakonec "Power" a nic pořád bliká červeně dioda power. Díky za každou radu.
Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 18-05-2019 v 10:53 Důvod: Pravopis ....
Připojuji ještě další informaci. Když xtreamer připojím do zásuvky, tak probliknou postupně všechny přední diody. Když přes DO zapnu xtreamer, vůbec se nerozjede xtreamer, nerozjede se větrák, jen začne blikat první červená dioda. A pak už xtreamer nereaguje.
Pánové poraďte prosím, mám xtreamer pro a zatím skoro vše přehrával, mám v něm disky plné filmů. Jediné co nepřehrává jsou filmy s H.265, jde pouze zvuk. Vše co se dnes nabízí je sice pěkné ale já mám 2 xtreamery a 4 disky 2TB. Jak to vyřešit a co navrhujete? Jde něco propojit s xtreamerem, aby to přehrávalo?
Xtreamer Pro bych "odsunul" do pozice NASu, odsunul jej někam do komory a pořídil bych bezdiskový přehrávač, který bude přehrávat ze sítě...
Potřeboval bych poradit dostal jsem TV Sony Bravia z roku 2014. Když připojím přes HDMI kabel tak televize xtreamer nenačte, zkoušel jsem na ovladači xtreameru klávesu 9 různě mačkat což je TVOUT a stále nic. Můžete mi poradit co ještě na xtreameru zkusit?