Zde máte možnost diskutovat o aktuální filmové hádance, ale pamatujte! Předčasným vyzrazením můžete napovědět jiným... a hlavně, správná odpověď zde se nepočítá. Platí jen zaslané soukromé zprávy (SZ) ;) ale případně se tu můžete i :-(((, pokud neuhádnete a :-!!! vás to. :p:)
Hmm, řekl bych, že od pondělka trochu delší vedení, ne??! :D;)
BTW Z těch tří serií Airwolfa mi chybí jen díl #50 "Little Wolf" - nemáš??
BTW Z těch tří serií Airwolfa mi chybí jen díl #50 "Little Wolf" - nemáš??
To je smůla... Zrovna tenhle taky nemám.... A ty ostatní taky ne :-D
Ale ta melodie mě trkla hned, jen jsem si jí radši ověřil, abych zase něco neplácl...
Ale ta melodie mě trkla hned, jen jsem si jí radši ověřil, abych zase něco neplácl...
Hmm, tentokrát jsem za "v*la" - české filmy nejsou má parketka, tedy co se týče názvů (=asi skleroza), jinak pochopitelně viděno, ale nezapamatováno. Zimmermann-style = alles jedno brdo... :BB:
Koukám, že kolega mstejska dnes udělal řekl bych poněkud "předčasný porod" 4. kola víkendové hádanky, ovšem soudě podle její obtížnosti (=já se opět nechytám...) je to dobře, že na to bude více času...
Mno, i kdybys' věděl, tak to hlavně nevytrubuj tady a teď - až v pondělí. Myslím, že možná bude dobře přidat více "nápovědy" - takovej autor hudby by se šikl... 9-)
Pokud do 12:00 nikdo neuhodne, přihodím nějakou nápovědu.
Jak dám autora hudby tak je to úplně jasné. Spíš budu přidávat herce.
Jak dám autora hudby tak je to úplně jasné. Spíš budu přidávat herce.
[quote=StD;237477]Mno, i kdybys' věděl, tak to hlavně nevytrubuj tady a teď - až v pondělí. Myslím, že možná bude dobře přidat více "nápovědy" - takovej autor hudby by se šikl... 9-)[/quote]
No jasan, že to neřeknu :) Ono, jak to tak vypadá, ani není co říct... :(
No jasan, že to neřeknu :) Ono, jak to tak vypadá, ani není co říct... :(
[quote=mstejska;237478]Pokud do 12:00 nikdo neuhodne, přihodím nějakou nápovědu.
Jak dám autora hudby tak je to úplně jasné. Spíš budu přidávat herce.[/quote]
Jo, vosmej muž v davu :)
Jak dám autora hudby tak je to úplně jasné. Spíš budu přidávat herce.[/quote]
Jo, vosmej muž v davu :)
Žádná "sexy-filmstar" by nebyla? Aby to pak nebyla nějaká sovětská epopej... 9-) I něco takového mám do budoucna nachystáno. :-E :-E :-E
Hmm, musel jsem na to hooodně velkou oklikou, než jsem mu přišel na jméno - zaplať pán Bůh za imdb. :p Jen doufám, že tam maj' ten rok výroby dobře a ne o rok později (podle premiery), jak je u nich občas zlozvykem... :rolleyes:
[quote=StD;237490]Žádná "sexy-filmstar" by nebyla? Aby to pak nebyla nějaká sovětská epopej... 9-) I něco takového mám do budoucna nachystáno. :-E :-E :-E[/quote]
... tě asi praštím. :-D ještě sem dejte znělku od "Ženy za pultem" .........
... tě asi praštím. :-D ještě sem dejte znělku od "Ženy za pultem" .........
[quote=Ivo Mašek;237529]... tě asi praštím. :-D ještě sem dejte znělku od "Ženy za pultem" .........[/quote]
Přidal jsem vám tu ženu za pultem
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/20788-vfh-vikendova-filmova-hadanka#237532
Přidal jsem vám tu ženu za pultem
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/20788-vfh-vikendova-filmova-hadanka#237532
...spíše "před pultem" a řádně vyzbrojenou... ale je to jasný - trefil jsem, ovšem jak znám Deee-aNa, tak jsem stejně "druhej". :-(((
BTW: Mohl jsi s tím tak den počkat, aby napětí gradovalo.
BTW: Mohl jsi s tím tak den počkat, aby napětí gradovalo.
Dlužno podotknout, že jsem Letce neviděl a to ani v televizi. O kině ani nemluvím, tam jsem byl naposledy tři roky zpátky :(.
...o moc jsi nepřišel. Scorcese sice spáchal líbivé scény, ale di Caprio se tam jen "hezky tvářil" do kamery... Jen trocha těch letadel to pro mne zachraňovala. To ten starší film s Tommy Lee Jonesem je mnohem lepší, a to i v té evropské osekané dvouhodinové verzi (americká originál má 216 minut celkem ve dvou dílech). Bohužel se zánikem fy EMI se z něho zřejmě stal trezorový film.
[quote=StD;238822] Bohužel se zánikem fy EMI se z něho zřejmě stal trezorový film.[/quote]
To je škoda. On Howie musel bejt zajímavej řízek, co jsem o něm slyšel. Sice asi trošku magor, ale to už tihle lidé bývají...
To je škoda. On Howie musel bejt zajímavej řízek, co jsem o něm slyšel. Sice asi trošku magor, ale to už tihle lidé bývají...
No právě. A to v tom starém bylo všechno a nepřikrášlené (včetně jeho politických a antikomunistických názorů - zřejmě proto to nevysílají). Já si to naštěstí tehdy nahrál na SVHS z RTL2, takže to mám.
Koukám, že se nám kolega Deee-aN nějak zasnil (nad novou grafickou kartou) a zřejmě "zaspal" 1400 hod. a dnešní hádanku... :-(( Omluvte prosím zpoždění!! :-)
...Příště tam vyvěsím ceduli [COLOR="DarkRed"][SIZE="4"]"Porucha není na vašem přijímači..." [/SIZE][/COLOR] :-D:D:-E
Jj, já psal mail a pořád bylo dost času. A o půl hodiny už bylo najednou nějak pozdě... :(. A ještě mi do toho vlezl problém s formátem....
...a teď koukám, že se ještě snad porouchal sčot zobrazení a zasekl se na stavu ve 14 hodin! To je zase dneska den. 9-)
...no já cestou domů "potkal" jedno ukradené auto, co znám z rychlého popisu na jiném foru, tak mám teď odlišné (skorofilmové detektivní) starosti... :BB:
[SIZE="4"]Kruzifix, já dnes zapomněl víkendovou hádanku doma, takže předem varuji, že dnes se další kolo opozdí až na večer, nebo jestli má někdo něco připravené a po ruce, může dát hádanku místo mne, pískněte mi ale předem přes SZ.[/SIZE]
9-):-(((:-!!!
9-):-(((:-!!!
[quote=StD;240203]...dnes se další kolo opozdí až na večer...[/quote]
Napiš aspoň přesný čas kdy to tam budeš dávat, ať jsme připraveni. (20:00?)
Napiš aspoň přesný čas kdy to tam budeš dávat, ať jsme připraveni. (20:00?)
...vyřeším to tak, že ve 1400 postnu písemnou formulaci otázky a po 1700 k tomu připojím hudební ukázku v mp3, až dojedu k webu. Upozornění na vás písknu na patřičných místech s "pokecem"...
Taaák Tévéfríci (přesněji dnes lépe "Té-fau-Fritzi"), [SIZE="3"]KDE JSTE?[/SIZE] Squadra Skládky SHW vede na celé čáře... To se necháte zahanbit? Není důležité vítězit, ale zúčastnit se...! :BB: