Aaach jo, sci-fi, to jsem zrovna chyběl ve škole... :) To poslední (bonus) bych si tipl, ale když nemám všechny 3, jen 1, mám smůlu.
No přece podle prvního dokonce oskarově proláklého titulu a to "classic" score se povětšinou používá ve veškerých parodiích, které chtějí naznačit nějakou souvislost s tím nejmenovaným žánrem,
No, mozna trosku napovidame, ale myslim, ze ti porad unika souvislost mezi temi filmy
[quote=StD;254898]To poslední (bonus) bych si tipl[/quote]
Tak schvalne napis, to bych rad vedel :D
[quote=StD;254898]To poslední (bonus) bych si tipl[/quote]
Tak schvalne napis, to bych rad vedel :D
No tak asi takto - časovou motivaci "hry na prvního" tam nemáš, mají na to celý víkend, takže těžko je honit. A když si vezmu, co mě odpoledne zabraly jen ty náslechy té mé zřejmě "slepé uličky", tak to je bez jakéhokoli slovního doprovodu docela hop/trop, když to někdo vysloveně neviděl nebo nemá. Já dal co vím, víc nemám čas bádat, makám ve dne v noci. Ale jsem docela zvědavý na Ediho, jestli to vysype z rukávu. :)
[quote=Salamander;254933]Tak co, to nikdo nemate odvahu hadat ? :D[/quote]
ale mame :) az teraz som sa k tomu dostal, ale mas to vylustene.
ale mame :) az teraz som sa k tomu dostal, ale mas to vylustene.
[quote=vivid.sk;254953]ale mame :) az teraz som sa k tomu dostal, ale mas to vylustene.[/quote]
pekne, pekne :)
pekne, pekne :)
Dneska na to prdím, jsem v koncích. Stejně nikdo zatím nemůže ohrozit mou pozici nejlepšího hádankáře :-D:p:-)-B-)
/StD: jsem to opravil (taky si už nepamatuju přesně co jsem psal)
/StD: jsem to opravil (taky si už nepamatuju přesně co jsem psal)
[quote=Jiri@tncm;254981]...nikdo nemůže ohrozit mou pozici nejlepšího hádankáře :-D:p:-)-B-)[/quote]
Srry, už zase jsem omylem zmáčkl místo "citovat" edit a smázl jsem ti nerad část příspěvku - už mi to jde na nervy, já bych to potřeboval mít snad červeně odlišený ty dvě tlačítka vedle sebe a pokaždý se spletu... :-(((9-)
Chtěl jsem ti tam dodat jen toto:
No bacha na ty, co máš v patách - já to dnes nebudu, neb' jsem dal jen tu první easy ukázku.
Srry, už zase jsem omylem zmáčkl místo "citovat" edit a smázl jsem ti nerad část příspěvku - už mi to jde na nervy, já bych to potřeboval mít snad červeně odlišený ty dvě tlačítka vedle sebe a pokaždý se spletu... :-(((9-)
Chtěl jsem ti tam dodat jen toto:
No bacha na ty, co máš v patách - já to dnes nebudu, neb' jsem dal jen tu první easy ukázku.
[quote=StD;254935]...Ale jsem docela zvědavý na Ediho, jestli to vysype z rukávu. :)[/quote]
:) moc casu nemam, ale zatial som identifikoval 1.ukazku a bonus .... este najst suvislost medzi 1.ukazkou a zvysnymi dvomi :) daco uz tusim, len neviem, ci tie ukazky su autenticke, alebo len ako motiv v inej interpretacii, to by nam mohol Sal pomoct :D
:) moc casu nemam, ale zatial som identifikoval 1.ukazku a bonus .... este najst suvislost medzi 1.ukazkou a zvysnymi dvomi :) daco uz tusim, len neviem, ci tie ukazky su autenticke, alebo len ako motiv v inej interpretacii, to by nam mohol Sal pomoct :D
[quote=EditorPO;254986]:) moc casu nemam, ale zatial som identifikoval 1.ukazku a bonus .... este najst suvislost medzi 1.ukazkou a zvysnymi dvomi :) daco uz tusim, len neviem, ci tie ukazky su autenticke, alebo len ako motiv v inej interpretacii, to by nam mohol Sal pomoct :D[/quote]
No tak to si tam co já včera odpoledne, taky 1. a poslední a mezi se nechytám, nemám souvislost.
No tak to si tam co já včera odpoledne, taky 1. a poslední a mezi se nechytám, nemám souvislost.
[quote=Jiri@tncm;254981]Dneska na to prdím, jsem v koncích. Stejně nikdo zatím nemůže ohrozit mou pozici nejlepšího hádankáře :-D:p:-)-B-)
/StD: jsem to opravil (taky si už nepamatuju přesně co jsem psal)[/quote]
Ty filmy už jsou po nápovědě snadný, poznáš-li první, což by jsi věkem měl... Já se jdu hrabat v tom bonusu. :BB:
Edito: 19:02 hod. - bingo, že mi to trvalo, skoro tři hodiny jsem se s tím packal.
/StD: jsem to opravil (taky si už nepamatuju přesně co jsem psal)[/quote]
Ty filmy už jsou po nápovědě snadný, poznáš-li první, což by jsi věkem měl... Já se jdu hrabat v tom bonusu. :BB:
Edito: 19:02 hod. - bingo, že mi to trvalo, skoro tři hodiny jsem se s tím packal.
Ta první melodie je notorický známá, o tom žádná, ale já si zaboha nemohu vzpomenout v čem to bylo :-!!!
[quote=Jiri@tncm;255061]Ta první melodie je notorický známá, o tom žádná, ale já si zaboha nemohu vzpomenout v čem to bylo :-!!![/quote]
A co si takhle nejdřív vzpomenout, jak se jmenuje ta skladba? Che che, je to Deutsch. :D
A co si takhle nejdřív vzpomenout, jak se jmenuje ta skladba? Che che, je to Deutsch. :D
...Aach jo, zase mám toho peška já, :(:confused::-(((
Btw máte tam aktuální výsledky
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=21737
Mistr 2009 je Jiri@tncm, nicméně mu už s Edim funíme na zátylek...
Jo a tady připojuji živou nahrávku toho "Also sprach Zarathustra" - official U.S. Air Force Band, album Heritage of America.
Btw máte tam aktuální výsledky
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=21737
Mistr 2009 je Jiri@tncm, nicméně mu už s Edim funíme na zátylek...
Jo a tady připojuji živou nahrávku toho "Also sprach Zarathustra" - official U.S. Air Force Band, album Heritage of America.
Jj, a napište si Jéžiškovi o učebnici z dějin filmu, protože to první kolo půjde hodně hluboko do minulosti... aby jste to neměli tak jednoduchý holoubkové. \\/:-D
[quote=Jiri@tncm;255309]Na nový rok resetuješ bodování, nebo pokračujem dál?[/quote]
Jak si řeknete, zatím jsem si myslel ponechat a počítat furt pryč. Nějaký rozumný důvod proč znova od 0? Poháry se nerozdávaj, jen se sbíraj body.
Je mi to v zásadě jedno, akorát bych musel okopčením spáchat novou tabuličku.
Jak si řeknete, zatím jsem si myslel ponechat a počítat furt pryč. Nějaký rozumný důvod proč znova od 0? Poháry se nerozdávaj, jen se sbíraj body.
Je mi to v zásadě jedno, akorát bych musel okopčením spáchat novou tabuličku.
[quote=EditorPO;256845]Kludne by som pokracoval. Sucasne poradie este neznamena, ze to tak zostane aj o 2-3 mesiace :)[/quote]
https://www.svethardware.cz/forum/showpost.php?p=332650&postcount=49897
https://www.svethardware.cz/forum/showpost.php?p=332650&postcount=49897
OK, dobrá, tak tedy bude rok 2010 počítán zase od nula (zero), nicméně viděl bych to aspoň tak, že by všichni účastníci z roku 2009 zůstali v tabulce se startovním bonusem (handicupem) +10 Punktů za účast v roce minulém. Co vy na to?
A pro rok 2010 vypíšu cenu 1 dývko podle vlastního výběru z mého seznamu filmečků. To mohu případně věnovat i Jiřímu za rok 2009, jestli má zájem... :BB:
A pro rok 2010 vypíšu cenu 1 dývko podle vlastního výběru z mého seznamu filmečků. To mohu případně věnovat i Jiřímu za rok 2009, jestli má zájem... :BB:
[quote=StD;256901]OK, dobrá, tak tedy bude rok 2010 počítán zase od nula (zero), nicméně viděl bych to aspoň tak, že by všichni účastníci z roku 2009 zůstali v tabulce se startovním bonusem (handicupem) +10 Punktů za účast v roce minulém. Co vy na to?[/quote]
Jsem pro.
[quote=StD;256901]A pro rok 2010 vypíšu cenu 1 dývko podle vlastního výběru z mého seznamu filmečků. To mohu případně věnovat i Jiřímu za rok 2009, jestli má zájem... :BB:[/quote]
Klidně cenu vypiš, ale tento rok si se mnou nedělej škodu ;) Ale díky za nabídku :BB:
Jsem pro.
[quote=StD;256901]A pro rok 2010 vypíšu cenu 1 dývko podle vlastního výběru z mého seznamu filmečků. To mohu případně věnovat i Jiřímu za rok 2009, jestli má zájem... :BB:[/quote]
Klidně cenu vypiš, ale tento rok si se mnou nedělej škodu ;) Ale díky za nabídku :BB:
Panstvo, zítra asi "vyvěsím" připravenou první letošní VFH Q_A_01_10 trochu předčasně jen s jednoduchou otázkou a mp3 souborem (někdy kolem 12:00, možná už i dříve, jak budu odcházet z práce) a případné nápovědy budu doplňovat až později. Čekám zítra zahraniční návštěvu, budu lítat po letišti a řešit problemy a díky očekávaným sněhovým podmínkám (kalamitám, přílet, odjezd autem) se k tomu asi pořádně dříve než v sobotu (k počítači) nedostanu... Srry!
:-(
:-(
Takže to dnes bude už v 11:00. Máte na to o 3 hodiny víc času, tak doufám, že ani další nápovědy nebudou potřeba. :p
Máte tam připojenou novou výsledkovou tabulku pro rok 2010...
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?p=259337#post259337
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?p=259337#post259337
No nevim, nevim - písemnou instruktáž jsem mu psal v pondělí, včera si něco našel, ale má to jen na YT a nevěděl jak to z toho "vypitvat" (audio), tak jsem zvědav, jestli to zvládne. Kdyby ne, tak vymyslím na sobotu nějaké náhradní řešení.
Jiří: srry, opět jsem zmáčkl omylem Edit místo Cituj... Naštěstí jsem to neumázl.
Jiří: srry, opět jsem zmáčkl omylem Edit místo Cituj... Naštěstí jsem to neumázl.
...tak nevim nevim - vidím to bledě. 14. odbyla a belbas není ani přihlášený... :( Pošlu mu SZ, jestli nezapomněl, ale je to asi na nic.
[SIZE="6"]Asi bude brzy potřeba 1 DOBROVOLNÍK schopný dát dnešní hádanku. Má někdo zájem?[/SIZE]
[SIZE="6"]Asi bude brzy potřeba 1 DOBROVOLNÍK schopný dát dnešní hádanku. Má někdo zájem?[/SIZE]
[quote=Jiri@tncm;260352]Najím se a dám hádanku (něco vymyslím). ;)[/quote]
Vydržte ještě, Belbas se ozval přes SZ, ale zřejmě nepochopil, jak se to dělá.
Vydržte ještě, Belbas se ozval přes SZ, ale zřejmě nepochopil, jak se to dělá.
Tak kdyžtak napiš (tu nebo na skládku), hudbu mám, stačí vymyslet nápovědy a napsat ty povídačky atd... to je během 10m. :BB:
[quote=Jiri@tncm;260398]Tak kdyžtak napiš (tu nebo na skládku), hudbu mám, stačí vymyslet nápovědy a napsat ty povídačky atd... to je během 10m. :BB:[/quote]
Pokud nebude do 20:30 hod. vyvěšena Belbasova hádanka, dej pls "náhradní program"... :-!!! Thx.
Pokud nebude do 20:30 hod. vyvěšena Belbasova hádanka, dej pls "náhradní program"... :-!!! Thx.
Vůbec nevadí. Kdyžtak se ještě dobrovolně hlásil i vivid.sk přes SZ, tak můžete klidně dát třeba dvojboj. Teď už je to stejně jedno, když je Ordnung v pr*eli... :-!!!
Ne, ať je aspoň v něčem ještě pořádek. Víkend končí nedělí. Kdyžtak si to označ jako Q_A_2E_10 - E jako Ersatz. ;):D
...doplněny výsledky za 2. kolo...
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/21737-vfh-top-10-hadankaru#259337
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/21737-vfh-top-10-hadankaru#259337
[SIZE="6"][COLOR="SandyBrown"]BUMP![/COLOR][/SIZE] (pro Deee-aNa) :-E
Edito: Tedy, ta dnešní otázka snad složitějc zamotat nešla...
Edito: Tedy, ta dnešní otázka snad složitějc zamotat nešla...
S logikou na to přijde každý, kdo ví kam kouknout, akorát to má tu "drobnou vadu krásy", že se hádá jiný film než odkud je přiložená melodie, což je trochu v rozporu se zadáním a trošku víc na 9-)
BTW Ten tag s titulem skladby jsi nechal v tom mp3 schválně? Edit: Já bych ho tedy smázl, aby to nebylo tak Easy.
BTW Ten tag s titulem skladby jsi nechal v tom mp3 schválně? Edit: Já bych ho tedy smázl, aby to nebylo tak Easy.