Já tu melodii nikdy neslyšel. Ten seriál mě bavil asi tak první tři díly, pak \\/. Naštěstí máme strejdu G a tetu W ;).
Já bych byl pro
[ryp]Vypadá to, ze s tv fríky není žádná sranda :D Zatím se zúčatňují pouze SHWáci...[/ryp]
[ryp]Vypadá to, ze s tv fríky není žádná sranda :D Zatím se zúčatňují pouze SHWáci...[/ryp]
[quote=StD;241882]JJ, OK, ale bacha, v pondělí je svátek, neprodloužíme vyluštění až na úterý?[/quote]
Souhlasím. Ale bude to bez nápovědy. Úplně.
Tak za hodinu.
Souhlasím. Ale bude to bez nápovědy. Úplně.
Tak za hodinu.
Dobrý v první chvíli jsem byl jak ... ale pak jsem se šel raději po zadání klíčových slov jméno skladatele + jméno filmu + soundtrack podívat na YouTube, abych se ujistil...
= Spaghetti klasika... I z toho YT je vidět, jak jsou tam šíleně dlouhý záběry. Na pátek už mám něco novodobějšího, aby to bylo i pro "mladší ročníky" a šiklo se to do mp3-playeru... :p
Ale jsou dívatelné i dnes. Asi si projdu i ostatní "spaghetti". Týden před hádankou jsem se díval na hodný, zlý a ošklivý", teď mám připraveno "My name is Nobody". Uvidím co dám dále. For a Few Dollars More?
Jj, Per qualche dollaro in piu, Eastwood mne napadl hned jako první: http://www.imdb.com/title/tt0059578/
Mno, v první chvíli jsem na to zíral jak...
@mstejska: Taky jsi v zájmu "zachování štábní kultury" mohl ten soubor pojmenovat Q_A_11.mp3... 8-)
@mstejska: Taky jsi v zájmu "zachování štábní kultury" mohl ten soubor pojmenovat Q_A_11.mp3... 8-)
To počítadlo kecá, já si to stáhl a byla tam furt 0. Podle mne počítá jen přímé otevření, nikoli SaveAs...
že se nestydíš. Za to bys šel na frontě ke zdi.
Minulý týden jsem nechal manželku vybírat film. Vybrala si podle jména: "And Now for Something Completely Different". :) Ptala se mě: "Co to je?"
Minulý týden jsem nechal manželku vybírat film. Vybrala si podle jména: "And Now for Something Completely Different". :) Ptala se mě: "Co to je?"
[quote=Deee-aN;243843]Jé, teď koukám, že v hádance byla moje srdeční záležitost... a já na to úplně zapomněl...:-((([/quote]
...a hlavně, že jsem ti to ještě v NE na Skládce připomínal... \\/ Už to NEB-) :D:p
BTW: Včera jsem zalovil ve 30. letech, ale to si nechám až na jindy. Už mám nachystáno...
...a hlavně, že jsem ti to ještě v NE na Skládce připomínal... \\/ Už to NEB-) :D:p
BTW: Včera jsem zalovil ve 30. letech, ale to si nechám až na jindy. Už mám nachystáno...
Tedy, testoval jsem to dnes předem na sobě a jen podle titulu jsem to měl do 3 minut... :D Ale jestli "don't speak English", tak vám zítra přihodím Extended-nápověda = interpret...
Tedy, tolik XX stažení a tak málo (y) odpovědí... Je vidět, že ty naše daňové prachy, co plynou do Bruselu, vyhodili v případě podpory této tvorby naprosto do Luftu...
No ony ty dva filmy nejsou špatné, ale nejsou halt pro každého... Já třeba Manderlay začal chápat až při druhém zkouknutí...
[quote=Jiri@tncm;244823]...a vy nic... :-)-[/quote]
...a teď musí Jiří chystat další hádanku... 8-)
BTW: [Quote z Hlavy XXII hodnotícího systemu]: [SIZE="1"]Musíte ohodnotit reputačními body více uživatelů, než budete moci znovu ohodnotit uživatele Jiri@tncm...[/SIZE]
tak ještě musím najít někoho, kdo ti ten Punkt přidělí...
...a teď musí Jiří chystat další hádanku... 8-)
BTW: [Quote z Hlavy XXII hodnotícího systemu]: [SIZE="1"]Musíte ohodnotit reputačními body více uživatelů, než budete moci znovu ohodnotit uživatele Jiri@tncm...[/SIZE]
tak ještě musím najít někoho, kdo ti ten Punkt přidělí...
[quote=StD;244863].tak ještě musím najít někoho, kdo ti ten Punkt přidělí...[/quote]
Na punkt se vykašli.. 11 nebo 12, na tom nesejde 8-) Stejně jsem aktivní pouze na SHW ;)
Na punkt se vykašli.. 11 nebo 12, na tom nesejde 8-) Stejně jsem aktivní pouze na SHW ;)
Jiri@tncm je koukám dnes od rána nějak nezvěstný, tož dnešní kolo filmové hádanky bude zřejmě opozděno... [SIZE="5"][COLOR="Red"]"Stay Tuned!"[/COLOR][/SIZE]
To ano, lenze som prisiel domov az vecer, takze zas som nestihol. Pokial to bude stale o prvej SZ, tak je to :-( .... si tu budete pinkat spravne odpovede vy dvaja s Jirim. Nejde nejak zmenit pravidla? Nieco na sposob laborky?
[quote=EditorPO;245406]To ano, lenze som prisiel domov az vecer, takze zas som nestihol. Pokial to bude stale o prvej SZ, tak je to :-( .... si tu budete pinkat spravne odpovede vy dvaja s Jirim. Nejde nejak zmenit pravidla? Nieco na sposob laborky?[/quote]
Počítají se všechny správné odpovědi, nemám nic proti změnám pravidel či vzhledu/způsobu odpovídání á la Laborka, ale jak z nich pak vybrat toho, kdo bude dávat další hádanku? První nebo poslední? Případně to střídat?
;) Nebo jiná možnost: První správná odpověď dostává bod do tabulky prvních správných řešitelů (kterou budu muset sestavit...) a poslední (za trest) dává další hádanku?! :p
Počítají se všechny správné odpovědi, nemám nic proti změnám pravidel či vzhledu/způsobu odpovídání á la Laborka, ale jak z nich pak vybrat toho, kdo bude dávat další hádanku? První nebo poslední? Případně to střídat?
;) Nebo jiná možnost: První správná odpověď dostává bod do tabulky prvních správných řešitelů (kterou budu muset sestavit...) a poslední (za trest) dává další hádanku?! :p
Do pr..., taková klasika, viděl jsem ten film nejměně 10.
Já se teda stydím, ale ta hudba mi vůbec nic neříkala.
Já se teda stydím, ale ta hudba mi vůbec nic neříkala.
No mě taky absolutně nic, ale podle té nápovědy... Jinak v PÁ si dejte bacha, trochu poupravím ta pravidla, jak děl přede mnou EditorPO.
P.S. Jiří, do nápovědy jsi měl dát tuto "okřídlenou" slavnou větu:
[SIZE="5"]Admiral Benson: My eyes are ceramic. Caught a bazooka round at Little Big Horn. Or was it Okinawa? The one without the Indians.[/SIZE]
a další zde:
http://www.imdb.com/title/tt0102059/quotes
P.S. Jiří, do nápovědy jsi měl dát tuto "okřídlenou" slavnou větu:
[SIZE="5"]Admiral Benson: My eyes are ceramic. Caught a bazooka round at Little Big Horn. Or was it Okinawa? The one without the Indians.[/SIZE]
a další zde:
http://www.imdb.com/title/tt0102059/quotes
Tedy to vám to dneska trvá... já už balim fidlátka a budu OFF, takže nápovědy nebudou. Nebo každý chce být předposlední??? 9-):-!!!
Co použít http://www.random.org k náhodnému vylosování výherce z došlých odpovědí? ;)
StD, mám mensiu reklamaciu k vysledkovej listine. Chybaju mi tam spravne odpovede v 3. a 6. kole. Zadavatel otazky bol Deee-aN. Obidve otazky som zodpovedal spravne (Q_A_3 - 14.8 14:44, Q_A_6 - 4.9. 22:06), aj ked som nebol medzi prvymi tromi. Mozes sa na to mrknut? Dik
Nj, máš pravdu - už ten renonc vidím. Je to proto, že si Deee-aN usnadnil práci a napsal tam vždy jen jména prvních tří - to znamená u 6. kola mi mimo tebe chybí ještě tři další jména... Musím mu napsat, aby mi to doplnil - já to opisoval růčo jmenovitě podle toho threadu. U tebe je už opraveno/doplněno.
Edit: U mstejsky mi taky chyběla jedna správná odpověď za 7. kolo /opraveno. Nic není dokonalé...
Edit: U mstejsky mi taky chyběla jedna správná odpověď za 7. kolo /opraveno. Nic není dokonalé...
Není to bodování nějaké podivné? :-? Ten kdo uhádne jako první, dostane 60 a ten kdo úplnou náhodou uhádne zrovna jako předposlední má 50+20. Neměl by ten první mít víc než ten "štastlivec" který se trefil do předposlední odpovědi?
Nee, to jsem právě udělal schválně jako "feature" - tj. máš dvě možnosti: buďto hrát na "jistých" 60 za prvenství, nebo taktizovat a sázet na umístění, mít svých 50 jistých a v případě osudové trefy vyhrát víc... (Na koníčky jsi nikdy nesázel?) :D
Navíc příště už to nemusí být předposlední, ale třeba druhý, čtvrtý, poslední - prostě jak si zadavatel podle svého gusta umane. :BB:
Navíc příště už to nemusí být předposlední, ale třeba druhý, čtvrtý, poslední - prostě jak si zadavatel podle svého gusta umane. :BB: