Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 92 1231151 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 1377

Téma: Panasonic TX-P42G10E, TX-P46G10E, TX-P50G10E - nastavení obrazu, zvuku atd.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    11

    Sjednoťme vlákna o těchto panelech a pojďme zde sdílet nějaká nastavení, tweaky atd. K jakému jste došli nastavení obrazu? Zde http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost.php?p=16442787 někdo postnul své nastavení, prý by mělo být dobré. Bohužel je to britská verze, takže ty čísla jsou nám k ničemu. Kalibroval jste někdo Váš panel nějak dobře nebo umíte tato čísla převést na českou verzi? Kalibroval jste jej někdo přes servisní menu? Co white balance?
    Naposledy upraveno uživatelem Coop: 15-05-2009 v 13:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    19

    Myslím si že s tímto by to neměl být problém .



    http://www.hdclub.sk/viewtopic.php?f=41&t=5418
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    11

    DVE jsem nezkousel, nekde jsem cetl, ze to neni moc user-friendly. Spousta obrazku a zadny vysvetleni okolo. Jsem na to asi az moc laik. Zkousel jsem ale Avia II. To se mi libilo, dva chlapici radej, jak ma co vypadat. Ale ani to ale nebylo uplne nejlepsi, protoze nemam originalni dvd, takze nemam modry a cerveny filtr, pres ktery je potreba se divat pri nekterych nastavenich (jsou soucasti baleni). Navic rady, jak ma co vypadat, jsou jen u par obrazku. Proto bych si rad precetl neco podobneho, jak je na tom foru, co jsem daval link.

    Je jasne, ze tohle je dost subjektivni, zalezi na ocich kazdeho a na prehravaci, ktery je k tv pripojeny. Ale stejne to muze byt dobra inspirace nebo odrazovy mustek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    11

    Narovnal jsem ten link ze sveho prvniho prispevku nahore, uz je funkcni.
    A pridam svoje nastaveni obrazu panelu:

    Mod - Kino
    Kontrast - 36
    Jas - 0
    Barevna sytost - 34
    Ostrost - 5
    Teplota barev - teple
    Sprava barev - OFF
    Rezim ECO - OFF
    Redukce sumu - Mala
    vsechny White Balance - na stredu
    Gamma - 2.0

    Jak je videt, moc sem si s tim nepohral oproti defaultu. Jak jste na tom vy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    911 911 je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    260

    TV DVD SAT Blueray
    Mod normal normal normal normal
    Kontrast 37 44 40 37
    Jas 0 0 +2 0
    Bar.sytost 29 29 29 30
    Ostrost 6 5 7 5
    Teplota barev všechno chladné
    Režim eco off off on off
    Správa barev vše on
    Šum malá malá off off
    White bal vše 0
    Gamma vše 2,2

    Jinak pořád to nějak zkouším,stále nejsem na konci.Udělal jsem takovou hezkou tabulku,ale ňák se to sakra smrsklo na nepřehlednej blábol.Prostě každej vstup mám trochu jinak.
    Naposledy upraveno uživatelem 911: 15-05-2009 v 19:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    11

    V britskych forech i recenzich jsem casto narazil na nastaveni teploty barev na warm. Tak jsem to prvnich par dni zkousel, ale moc se mi to nelibilo. Pak jsem nekde objevil, jak se nekdo zminuje o teplote warm2. Tak britove maji asi warm = normalni, warm2 = teple. Normalni teplota je daleko prijemnejsi teda. Ta chladna mi mozna prijde az moc do modra, ale uvidim, chce to fakt par dni koukat na ten obraz, pak neco zmenit, pak znova koukat atd. Jinak dik za tvoje nastaveni. Televizi mam teprv tyden, tak mi to jeste chvili potrva, nez budu spokojenej.

    Ted po vikendu jsem na skoro stejnych cislech, jak jsem byl, ale teplotu barev uz jsem definitivne dal na normalni, gammu na 2.2. Ty uz tu televizi mas nejak mesic, ze jo? A porad klikas v menu? Zena mi uz ted teprv po tydnu rika, ze to prehanim... holt zeny...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    911 911 je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    260

    Citace Původně odesláno od Coop Zobrazit příspěvek
    V britskych forech i recenzich jsem casto narazil na nastaveni teploty barev na warm. Tak jsem to prvnich par dni zkousel, ale moc se mi to nelibilo. Pak jsem nekde objevil, jak se nekdo zminuje o teplote warm2. Tak britove maji asi warm = normalni, warm2 = teple. Normalni teplota je daleko prijemnejsi teda. Ta chladna mi mozna prijde az moc do modra, ale uvidim, chce to fakt par dni koukat na ten obraz, pak neco zmenit, pak znova koukat atd. Jinak dik za tvoje nastaveni. Televizi mam teprv tyden, tak mi to jeste chvili potrva, nez budu spokojenej.

    Ted po vikendu jsem na skoro stejnych cislech, jak jsem byl, ale teplotu barev uz jsem definitivne dal na normalni, gammu na 2.2. Ty uz tu televizi mas nejak mesic, ze jo? A porad klikas v menu? Zena mi uz ted teprv po tydnu rika, ze to prehanim... holt zeny...
    Teplé barvy jsem zkoušel,ale moc nabarvený ksichty se mi nelíbí,měl jsem chvíli normál,ale po čase jsem to přenastavil na chladné,a to se mi líbí.Ta moje taky startuje,zvlášť,když se rozhodnu skákat v menu pri sledování jejích oblíbených seriálů.Časem se to ustálí,protože každý program to má stejně jinak.Co mi vadí,je malý počet HDMI vstupů,jeden mi schází,teda neschází,ale jeden je z boku,zbylé dva jsou vzadu.Buď vyměnit za V10,nebo koupím asi kabel s kloubkem,nebo tzv.zárohák,aby to nebylo vidět.Jinak po měsíci sledování jsem pořád nadšený z obrazu,asi jsem blázen.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    11

    Jj kazdy jiny program a i porad ma ty barvy jinak, je to boj. Fajn, ze i po mesici jses z toho obrazu nadsenej, myslim, ze budu taky. Je to fakt nadhera...
    Ty chladne barvy - ono me to taky dost laka, ta pletova barva se mi zda i na normal trochu moc. Ale zase bila je pak trochu do modra... no uvidim za cca 3 dny, zkusim si zvyknout a pak to zmenim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    19

    Já mám nastavení většinou taky na normal
    kontrast 36
    jas 0
    barevná sytost 30
    ostrost
    u DVB-T 7
    u DVD 5
    teplota barev normalní
    režim ECO zapínám jenom když mi do obýváku svítí slunce a nechce se mi zatahovat žaluzie
    redukce šumu malá až střední
    správa barev vypnuto (abych řekl pravdu rozdíl nepoznám)
    gama 2,2


    Ale toto nastavení neustále měním , ale ne nějak výrazně . Těch vstupů mám víc (DVD, PS3- Blu-Ray a hry, UMAX, VHS- manželka nemůže pochopit že nahrávání na HDD je pohodlnější a kvalitnější, a DVB-T a analog TV¨) ,tak si s tím stále hraji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    20

    Uvažuji o koupi plasmy TX-P42G10E a tak hledám někoho kdo ji již vlastní a jaké zkušenosti s ní má.
    Hledám nějaké recenze a testy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    19

    Tady se dočteš hodně a jsou tu i odkazy na recenze. Já přečetl asi deset recenzí a článků nepočítaně než jsem se rozhodl.



    http://72.14.221.132/translate_c?hl=..._Vr5tDiqs7ouog
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Ricmund Zobrazit příspěvek
    Tady se dočteš hodně a jsou tu i odkazy na recenze. Já přečetl asi deset recenzí a článků nepočítaně než jsem se rozhodl.



    http://72.14.221.132/translate_c?hl=..._Vr5tDiqs7ouog
    No a jak jses rozhodl asi špatná otázka
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    19

    Mám TX-P46G10E a nelituji toho , doufám že nebudu litivat až na konci měsíce provedu odečet elektroměru , dám vědět jak jsem dopadl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    Hmm Hmm je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,741

    Citace Původně odesláno od Ricmund Zobrazit příspěvek
    Mám TX-P46G10E a nelituji toho , doufám že nebudu litivat až na konci měsíce provedu odečet elektroměru , dám vědět jak jsem dopadl.
    Přitom první odečet vcelku nic neznamená. Prvotní nadšení, laborování, nastavování, vysledování předpřipravených TOP filmů, to se musí na spotřebě projevit. Teprve za normálního měsíčního provozu má spálená elektřina vypovídací hodnotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    641

    Trosku me u teto TV vadi pouze dva vstupy HDMI vzadu. Tezko si treti zdroj HD signalu pripojim trvale vpredu.

    Edit: nevim kde jsem videl ze je vstup HDMI vpredu, ted jsem nasel obrazek ze je z boku.
    Edit: jeste jsem si vsim na zahranicnich forech ma TV vstup SAT LNB, to CZ nema?
    Naposledy upraveno uživatelem axicom: 18-05-2009 v 10:33
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 92 1231151 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: Nastavení obrazu u Panasonic TX-P42ST30E
    Od ibauer v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 19-01-2012, 15:10
  2. Panasonic TX-P42G10E nastavení obrazu
    Od falach v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2009, 08:38
  3. Nastavení obrazu u plasmy Panasonic TH-37PX70E
    Od _Tomass_ v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-10-2007, 21:59
  4. Nastavení pro příjem obrazu i zvuku
    Od Brundibal v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-12-2006, 00:49