Jak spojit nejrychleji nekolik *vob nebo *.mpeg ?
pouzivam programek ProjectX a 60min video je spojene za 3min, udela to z toho dva soubory (mpv, mpa) ktere jsou synchroni, jenze kdyz se pak na spojene video , dost casto tam chyby v ruznych intervalech treba pul vteriny. nevite nekdo o necem kvalitnim ??? nemusi tam byt zadny strih, jen spojeni souboru... diky - samozrejme 100% synchroni A/V
tak jsem to udelal v tom tmpgenc, ale problem je ze mi to nezpracovalo zvuk a dokonce ho to ani nespojilo a neudelalo soubor vedle :( nevite proc ? nebo jak ted udelat synchroni zvuk ?
Kuldinek - k té kamerce nebyl originál dodávaný soft?! K HITACHI/Panasonic DVD-R/DVD-RAM kamerce ano a šli s tím docela kouzla a zvládloby to i dítě.
jo je nejakej "ImageMixer Ver.1.5 for Sony DVD Handycam" desnej shit :( da se stim jen kopirovat pres USB mpegy do PC... jinak hroznej soft, horsi nez nejaka alfaverze, to bys musel videt. Vis co me nejde o zadny efekty nebo prechody, na to prdim, jen si chci udelat v dvdlabu menu atd a potrebuju dlouhej movie kterej skladam z jednotlivych vobu, jenze jak na to ???
clee :BB: no jo, bolo povedane ze v dv sa robí lepšie :-D
a plno editorov ak nie vsetky su prave na to stavane 9-)
a plno editorov ak nie vsetky su prave na to stavane 9-)
Kuldinek : jj softver od sony stoji fakt za figu.mne dali pixelu image mixer k fotaku a nikdy som to nepouzil.je to vo ničem máš pravdu :BB:
clee napsal:
nj dvd kamera zadna sranda co?
pitomec napsal:
LOL
---
to fakt zadna sranda neni, stoji to balik a jsem s tim maximalne spokojenej, kdybych mel video do PC kopirovat v relanem case a pak ho strihat a udelat z nej nejakej mpeg paskvil :) jak rikate ze pak je, tak by me asi odvezli, takze jsem rad ze ji mam, je to fakt bombova vec ktera usetri rodine spoustu casu a me spoustu nervu.. staci jen ve shrinku vybrat videa krere clovek chce a v kvalitnim softu je spojit do hromady, no a pak si pohraju 10 min v dvd labu a mam se vsim vsudy za hodinu od doby kdy jsem si k pc sedl perfekni domaci DVD-video, ktere mi leckdo zavidi... co leckdo rekl bych tak 90% lidi zbytek jsou 5% profici a 5% jste vy provokateri :-E
nj dvd kamera zadna sranda co?
pitomec napsal:
LOL
---
to fakt zadna sranda neni, stoji to balik a jsem s tim maximalne spokojenej, kdybych mel video do PC kopirovat v relanem case a pak ho strihat a udelat z nej nejakej mpeg paskvil :) jak rikate ze pak je, tak by me asi odvezli, takze jsem rad ze ji mam, je to fakt bombova vec ktera usetri rodine spoustu casu a me spoustu nervu.. staci jen ve shrinku vybrat videa krere clovek chce a v kvalitnim softu je spojit do hromady, no a pak si pohraju 10 min v dvd labu a mam se vsim vsudy za hodinu od doby kdy jsem si k pc sedl perfekni domaci DVD-video, ktere mi leckdo zavidi... co leckdo rekl bych tak 90% lidi zbytek jsou 5% profici a 5% jste vy provokateri :-E
no asi jo kdyz to rikas, ale neusetrim tim spoustu casu ? ? ? dyt ten vysledek je pak vlastne uplne stejnej :) vlastne je tu nekdo co na DV kameru kouka pres TV a ovladacem to pretaci :) tohle me fakt minule dostalo kdyz to nekdo napsal :) a jak je prej spokojenej :-D , jeste me boli pricho kdyz si na to vzpomenu :) ale dost, poradite mi teda nekdo ?
[quote=Kuldinek]no asi jo kdyz to rikas, ale neusetrim tim spoustu casu ? ? ? dyt ten vysledek je pak vlastne uplne stejnej :) vlastne je tu nekdo co na DV kameru kouka pres TV a ovladacem to pretaci :) tohle me fakt minule dostalo kdyz to nekdo napsal :) a jak je prej spokojenej :-D , jeste me boli pricho kdyz si na to vzpomenu :) ale dost, poradite mi teda nekdo ?[/quote]
Co tím ušetříš za čas? Polovinu doby "prosmrdíš" tady na TVFREAKu, když hledáš nějaký "spojovadla MPEGů" apod. ptákoviny a vůbec se musíš zabývat nesmyslama, který jsou u DV už dávno vyřešený 9-)
Mimochodem - já DV pásku dám do stolního rekordéru a normálně sleduju (přičemž přetáčet taky můžu, ale jaksi mám radši, když pořad jede od začátku do konce) :-E
Co tím ušetříš za čas? Polovinu doby "prosmrdíš" tady na TVFREAKu, když hledáš nějaký "spojovadla MPEGů" apod. ptákoviny a vůbec se musíš zabývat nesmyslama, který jsou u DV už dávno vyřešený 9-)
Mimochodem - já DV pásku dám do stolního rekordéru a normálně sleduju (přičemž přetáčet taky můžu, ale jaksi mám radši, když pořad jede od začátku do konce) :-E
Pitomec -hotový pořad snat, ale surový materiál bych rozhodně vidět celý vkuse (popřípadě přetáčet...) nechtěl!...
a jak strihas? ja si pustim celej matros vetsinou rovnou ve vegasu a vyhazuju nepouzitelny zabery, pripadne trosku tridim, ty tvoje "dokumenty" musej bejt poradnej mazec 8-)
clee -mno prostě jak píšeš-vylučovací metodou a to naněkolikrát-nahrubo, a pak opakovaně přesněji a pak s teho udělám raději více kratších šotů než jeden dlouhý nudný celek, spíše podobně jakoby dig. fotky, akorát že hejbací :-) Z teho pak jde vždy udělat u DVDvideo s butonky a kapitolami, akurát že já mám fyzicky rozděleno na kapitolky již zdroj videa :-D
Kuldinku - nebuď i teď takovej v*l, co furt obhajuje neobhájitelný ! :((
Na 3 jiných vláknech jsem si od Tebe přečetl oslavné chvalozpěvy na Tvou novou DVD kamerku - výhodný to nákup a teď nevíš, co s tím ?:-R
Tohle jsem přesně čekal, teď budeš furt zakládat nová a nová vlákna a budeš po nás chtít poradit, jak máš střihnout nestříhatelný a upravit neupravitelný ? :-R
Nenechal sis poradit při Tvé výhodné koupi, teď sklízej plody vlastní blbosti! Znovu opakuju - zbav se té hračky co nejdřív (prodej jí nějakému blbovi :-E ) a kup si DV, nebo D8 - ušetříš nerva i nám ! 9-) :BB:
P.S. Jestli si myslíš, že jsme tu všichni provokatéři, tak . . . Ty víš, co . . . :-E :((
[quote]a mam se vsim vsudy za hodinu od doby kdy jsem si k pc sedl perfekni domaci DVD-video, ktere mi leckdo zavidi... co leckdo rekl bych tak 90% lidi zbytek jsou 5% profici a 5% jste vy provokateri :-E[/quote]
Tak to je hustý Kuldínku ! Musíš dát fotku nějakýho toho závistivce, jóóó ? Prosím . . . :-E
Na 3 jiných vláknech jsem si od Tebe přečetl oslavné chvalozpěvy na Tvou novou DVD kamerku - výhodný to nákup a teď nevíš, co s tím ?:-R
Tohle jsem přesně čekal, teď budeš furt zakládat nová a nová vlákna a budeš po nás chtít poradit, jak máš střihnout nestříhatelný a upravit neupravitelný ? :-R
Nenechal sis poradit při Tvé výhodné koupi, teď sklízej plody vlastní blbosti! Znovu opakuju - zbav se té hračky co nejdřív (prodej jí nějakému blbovi :-E ) a kup si DV, nebo D8 - ušetříš nerva i nám ! 9-) :BB:
P.S. Jestli si myslíš, že jsme tu všichni provokatéři, tak . . . Ty víš, co . . . :-E :((
[quote]a mam se vsim vsudy za hodinu od doby kdy jsem si k pc sedl perfekni domaci DVD-video, ktere mi leckdo zavidi... co leckdo rekl bych tak 90% lidi zbytek jsou 5% profici a 5% jste vy provokateri :-E[/quote]
Tak to je hustý Kuldínku ! Musíš dát fotku nějakýho toho závistivce, jóóó ? Prosím . . . :-E
redburger
Mám lepší řešení :
- Kuldínkův koutek DVD zoufalství
- Kirkův samosvorný threed pro pobavení a volnou zábavu
- no a pak ten zbytek, co teď . . . :-E
Mám lepší řešení :
- Kuldínkův koutek DVD zoufalství
- Kirkův samosvorný threed pro pobavení a volnou zábavu
- no a pak ten zbytek, co teď . . . :-E
ODSakEda
[quote]Modena -héééj a co můj koutek?! Např. ODSákův politický? :-E[/quote]
Nezlob se Edo, ale to je měkký, tam by nikdo nechodil ! :-E :BB: :-R
[quote]Modena -héééj a co můj koutek?! Např. ODSákův politický? :-E[/quote]
Nezlob se Edo, ale to je měkký, tam by nikdo nechodil ! :-E :BB: :-R
No tak ja si na chvilku odkocim a koukam jak jste se tady rozjeli.. takze pani a damy, v zivote bych si kameru na pasku nekoupil, nemelo by to pro me proste cenu, ale to uz jsem rikal a nehambym jako vy DVD. Chtel jsem od vas poradit se sloucenim souboru, ale jak vidim asi je to pro vas moc tezke tema, protoze mi moc lidi neporadilo ! Kdyz se bavis o tom strihu "modena" tak zkus si treba stahnout "Mpeg Video Wizard" protoze to asi neznas.Ja to zkousel dival jsem se na to a kdybych mel cas tak si krasne video sestriham podle framu, ovsem jestli by to pro tebe bylo dost dobry, ale to ja NECHCI (coz vy asi nechapete a porad mi tu melete o tech vasich paskach, ale ja mam DVD a proto mam otazky na DVD) Zacinam si uvedomovat, ze na https://www.tvfreak.cz nejsou az takovy machri jak jsem cekal a to me dost mrzi. Ted opet ty "MODENA" (doufam ze v tom aspon jezdis kdyz si tak rikas) napis mi prosim kde jsi videl ze bych se chtel te me kamerky zbavit, kdyz mi to parad tak otravne vnucujes. viz"jsem Na 3 jiných vláknech jsem si od Tebe přečetl oslavné chvalozpěvy na Tvou novou DVD kamerku - výhodný to nákup a teď nevíš, co s tím ?" - hle nemas nejakej mindrak ? 9-) ah tak to chapu
StayMan by €RikŁ€ -uvauuu! na HDD?! To bych taky bral!
Myslím aj existuje i HDD co umí i v reálu stahovat AVI/DV-tedy ne z pásky ale přímo zapisovat soubor generovaný kamerou!?
(Nemyslím z analogového video výstupu kamery, nebo tak...)
Myslím aj existuje i HDD co umí i v reálu stahovat AVI/DV-tedy ne z pásky ale přímo zapisovat soubor generovaný kamerou!?
(Nemyslím z analogového video výstupu kamery, nebo tak...)
to ked sa snima na disk ako to je?ved ked sa v realnom case dokazu data z mini dv kamery ukladat do kompu, tak aj tocenie na disk priamo ide taky isty datovy tok nie?
napr. JVC GY-DV5101E vraj moze zaznamenavat rovno na pevny disk.
taku si asi Kuldinek neobstara, ale len ma zaujima ako to tam potom funguje :-?
napr. JVC GY-DV5101E vraj moze zaznamenavat rovno na pevny disk.
taku si asi Kuldinek neobstara, ale len ma zaujima ako to tam potom funguje :-?
HDD jojo, panak HVX200 bude mit moznost p2 karet i hdd (jen externe, coz si predstavim asi neco jako hdd za pasem, trochu divny, ale dejme tomu) no a jinak hdd pole pro kamery uz se pouzivaji docela dlouho
Kuldinku, tyvoe, kdybych v Modeně jezdil, tak točím v betacamu a stříhám v Avidech - aby mi to šlo k tomu červenýmu laku, víš ? :-E
Ale máš pravdu, mindrák z toho trochu mám - to víš - chlapecké sny holt neumírají a Ferrari ničím nenahradíš - párkrát jsem se svez a je to lepší než sex (teda někdy, občas . . . :-E ) . . .
Ale máš pravdu, mindrák z toho trochu mám - to víš - chlapecké sny holt neumírají a Ferrari ničím nenahradíš - párkrát jsem se svez a je to lepší než sex (teda někdy, občas . . . :-E ) . . .
Tady nekdo (Kuldinek) naletel na reklamu v TV \/
:-!!! :-!!! :-!!! ..BIG SYSTEM,BIG..... :-!!! :-!!! :-!!!
Ale abys nerek.., poradim Ti. Pred tydnem me muj dobrej kamarad poprosil, abych mu udelal DVDcko. Ja na to: "co to je"? A on mi rekl: "No vis, nahraval jsem neco z TV na DVD rekorder a potreboval bych vystrihat zacatek filmu,reklamy a konec filmu". Je to dobrej kamos tak jsem to pro nej udelal.
Nevim do jakejch formatu uklada ta DVDvěc co vlastnis Ty, ale na tom DVDcku od nej byly normalni *.VOBy.
Ve Shrinku jsem to sestrihl a udelal nove DVD na HD.
Demuxnul jsem zvuk (ac.3) v DGIndex.
Obraz jsem demuxnul az v DVDLabPro.
V nem jsem delal take authoring.
A ejhje-zvuk byl z nejakeho duvodu posunuty asi o 1 vterinu. Musel jsem tedy zvuk znovu v DGIndex prevest tentokrat do WAVu a soupnul jsem spolecne obraz a zvuk do Vegasu a tam pomoci Ctrl+mause natahnout zvuk soumerne k videu a- Render new ac.3.
Musim Ti rict, ze jsem se s tim sr*l asi ctyri dny skoro v kuse a uz jsem odmitl takove veci delat, protoze kdyz jsem videl tu kvalitu obrazu tak se mi chtelo :-k :-k :-k a jeste jednou :-k . Nejhorsi je kdyz pak slysis takove ty keci od tehlech lidi, ze je to super a ze s tim nemusej pak nic delat, ze to maj misto videa, ze jim to staci a pak chtej zazraky. Spis tady jde o to, ze je to hit a muzou pak rikat: "Ja mam doma DVD rekorder nebo DVD kameru - jsem bůh!!
PS: sorry za delsi dred
:-!!! :-!!! :-!!! ..BIG SYSTEM,BIG..... :-!!! :-!!! :-!!!
Ale abys nerek.., poradim Ti. Pred tydnem me muj dobrej kamarad poprosil, abych mu udelal DVDcko. Ja na to: "co to je"? A on mi rekl: "No vis, nahraval jsem neco z TV na DVD rekorder a potreboval bych vystrihat zacatek filmu,reklamy a konec filmu". Je to dobrej kamos tak jsem to pro nej udelal.
Nevim do jakejch formatu uklada ta DVDvěc co vlastnis Ty, ale na tom DVDcku od nej byly normalni *.VOBy.
Ve Shrinku jsem to sestrihl a udelal nove DVD na HD.
Demuxnul jsem zvuk (ac.3) v DGIndex.
Obraz jsem demuxnul az v DVDLabPro.
V nem jsem delal take authoring.
A ejhje-zvuk byl z nejakeho duvodu posunuty asi o 1 vterinu. Musel jsem tedy zvuk znovu v DGIndex prevest tentokrat do WAVu a soupnul jsem spolecne obraz a zvuk do Vegasu a tam pomoci Ctrl+mause natahnout zvuk soumerne k videu a- Render new ac.3.
Musim Ti rict, ze jsem se s tim sr*l asi ctyri dny skoro v kuse a uz jsem odmitl takove veci delat, protoze kdyz jsem videl tu kvalitu obrazu tak se mi chtelo :-k :-k :-k a jeste jednou :-k . Nejhorsi je kdyz pak slysis takove ty keci od tehlech lidi, ze je to super a ze s tim nemusej pak nic delat, ze to maj misto videa, ze jim to staci a pak chtej zazraky. Spis tady jde o to, ze je to hit a muzou pak rikat: "Ja mam doma DVD rekorder nebo DVD kameru - jsem bůh!!
PS: sorry za delsi dred
dred je vlakno, tohle je post :-) ale jo je to tak jak pises, cim driv je video komprimovany tim hur, idealne nikdy, realne az pri distribuci (dvb, dvd)
Kuldinek: V tvé kůži bych opravdu být nechtěl - už jsi zjistil, že DVD kamera stojí za vyliž pr*el, že je to total šrot se kterým kromě ostudy neuděláš ale vůbec nic a ještě tvoje ješitnost ti nedovolí přiznat barvu... Fakt ti ten stav nezávidím... :-k Zlatá DV kamera :-)
Pears -DVD kamerky SONY generují standart DVDvideo! Tedy klasický .VOB-y jako stolní DVDrecordery! Jen je třeba před vyndáním media jej finalizovat (uzavřít)! Na to někteří zapomínaj a pak neví co s podivnýma souborama...
ODSakEda
Diky za upresneneni. Nemam (a ani nechci mit) s temito hrackami dalsi zkusenosti.
clee
hmm..budu tomu priste rikat treba "prispevek". Ten "post" se mi nejak nelibi B-)
Pitomec
Plne s Tebou souhlasim. Nejhorsi na tom je, ze to lidi kupujou a daj za to treba 20tis.
Za tu DVDvěc bych osobne nedal vic jak 5tis a predpokladam, ze do roka se budou mnozit inzeraty typu: "Prodam DVD kameru (podle me-DVDvěc) za 5tis., PS:nevhodny dar"
Kuldinek
Mam kamosku (blondynu) :-E a ta ji veme ted hned za 10tku.
Diky za upresneneni. Nemam (a ani nechci mit) s temito hrackami dalsi zkusenosti.
clee
hmm..budu tomu priste rikat treba "prispevek". Ten "post" se mi nejak nelibi B-)
Pitomec
Plne s Tebou souhlasim. Nejhorsi na tom je, ze to lidi kupujou a daj za to treba 20tis.
Za tu DVDvěc bych osobne nedal vic jak 5tis a predpokladam, ze do roka se budou mnozit inzeraty typu: "Prodam DVD kameru (podle me-DVDvěc) za 5tis., PS:nevhodny dar"
Kuldinek
Mam kamosku (blondynu) :-E a ta ji veme ted hned za 10tku.
clee : u tej jvc co som spominal vraj disk sa umestnuje medzi kameru a baterku.tam ma no asi flek.....pripojenie cez fire wire - klasika....
Pears : dv je lepsie ako dvd - suhlas
Pears : dv je lepsie ako dvd - suhlas
Teda hoši... Já tu skoro dva tejdny nebyl a vy jste tady úplně zvlčili! :-E :-E :-E
Až mi je Kuldinka skoro líto, ale je to další ukázka BFU, který napřed něco koupí a pak se teprve zajímá, jak to vlastně funguje.
Já taky nějak nechápu, proč si lidi kupujou DVD kamery a DVD rekordéry, nestálo by za to tady někde vyvěsit obecné varování, že je to pikovina a že dotazy na to, jak naložit s takto pořízenými "nahrávkami" by postižení BFU měli směřovat výhradně na ty chytráky, co jim "ty VĚCI" (obvykle za dlouhý prachy) vnutili a dál to neřešit? :-E :-E :-E
Až mi je Kuldinka skoro líto, ale je to další ukázka BFU, který napřed něco koupí a pak se teprve zajímá, jak to vlastně funguje.
Já taky nějak nechápu, proč si lidi kupujou DVD kamery a DVD rekordéry, nestálo by za to tady někde vyvěsit obecné varování, že je to pikovina a že dotazy na to, jak naložit s takto pořízenými "nahrávkami" by postižení BFU měli směřovat výhradně na ty chytráky, co jim "ty VĚCI" (obvykle za dlouhý prachy) vnutili a dál to neřešit? :-E :-E :-E
exTNT
To mi povídej! Kámoš soused dělá v Německu a vítězoslavně si dovezl přehrávač, prej levně a divil se, že mu nepřehrává AVI, i když je tam napsáno MPEG. Ta sranda ho stála asi 200€, kdyby se blbec zeptal!
To mi povídej! Kámoš soused dělá v Německu a vítězoslavně si dovezl přehrávač, prej levně a divil se, že mu nepřehrává AVI, i když je tam napsáno MPEG. Ta sranda ho stála asi 200€, kdyby se blbec zeptal!
mirekv
Me muj player AVI take neprehrava a nevadi mi to. Ba naopak. Ale spis zalezi co od toho ocekavas.
Kamoska se mi chlubila, ze si koupila nejakej NO NAME na, kterem je samolepka DivX a ze je to super. Pujcil (venoval) jsem jsem ji asi 40 kotoucku s filmama (DivX;XviD) a z nich prehrala asi 9!!!!! Znate to-nekde nesel obraz (QPEL), nekde nesel zvuk (asi mp.3 VBR), nekde česká diakritika v titulkach a nekde nic!
Jak rika mirkev: Kdyby se krava zeptala!
Me muj player AVI take neprehrava a nevadi mi to. Ba naopak. Ale spis zalezi co od toho ocekavas.
Kamoska se mi chlubila, ze si koupila nejakej NO NAME na, kterem je samolepka DivX a ze je to super. Pujcil (venoval) jsem jsem ji asi 40 kotoucku s filmama (DivX;XviD) a z nich prehrala asi 9!!!!! Znate to-nekde nesel obraz (QPEL), nekde nesel zvuk (asi mp.3 VBR), nekde česká diakritika v titulkach a nekde nic!
Jak rika mirkev: Kdyby se krava zeptala!
Pears
Jasně, však jsem si dal práci a filmotéku předělal. Už jenom titulky - srt, stejný název, jak film apod.
Jasně, však jsem si dal práci a filmotéku předělal. Už jenom titulky - srt, stejný název, jak film apod.
aj ja som si kupil nieco, co ak by som bol vedel, tak asi nekupim .ale vidim ze by som mal byt rad, ze som kupil mini dvcko :-D
Hmm, já jsem si takhle někdy v říjnu 1998 koupil Sony Mini Disk walkman. Sice dodneška perfektně funguje, ale je to technologická mrtvola...
A strašně mně štve, že (aspoň pokud vím) tomu nejde třeba flashnout fw a předělat to aspoň aby to umělo mp3, případně to připojit ke kompu a používat jako malinkej externí hadr. No co už, chybama se ček učí, ne? :-E
A strašně mně štve, že (aspoň pokud vím) tomu nejde třeba flashnout fw a předělat to aspoň aby to umělo mp3, případně to připojit ke kompu a používat jako malinkej externí hadr. No co už, chybama se ček učí, ne? :-E
exTNT -jojo, sám veliký SONY zabyl vlastní dítě!
-zablokoval MD, aby na nej nešlo nahrát něco jinýho než muzika a ještě jen jak na katekák, tedy jen v reálném čase a ted jen 1x a to i přenos vlastní nahrávky do PC!...
-SONY to v poslední době zachranuje (je defakto konkurencí dohnán...) a již jde na poslední MD normálně kopčit data po USB jak na obecné medium, včetně podpory Mp3 v MD playerech/recorderech. Ale s křížkem po funuse! :((
-škoda! Jako zvukař jej dodnes rád občas použiji-byl to vlastně první a přitom i mobilní digitílní audiorecorder s možností nelineárního střihu již v něm a s vynikající kvalitou i u vyšších frekvencí a s vysokou spolehlivosní a s výměnnými oboustrannými medii v obalu-v caddy, takže se mohly povalovat jen tak bez obalu (krabičky) po zkušebně či v autě v prachu a hrají dodnes!
-zablokoval MD, aby na nej nešlo nahrát něco jinýho než muzika a ještě jen jak na katekák, tedy jen v reálném čase a ted jen 1x a to i přenos vlastní nahrávky do PC!...
-SONY to v poslední době zachranuje (je defakto konkurencí dohnán...) a již jde na poslední MD normálně kopčit data po USB jak na obecné medium, včetně podpory Mp3 v MD playerech/recorderech. Ale s křížkem po funuse! :((
-škoda! Jako zvukař jej dodnes rád občas použiji-byl to vlastně první a přitom i mobilní digitílní audiorecorder s možností nelineárního střihu již v něm a s vynikající kvalitou i u vyšších frekvencí a s vysokou spolehlivosní a s výměnnými oboustrannými medii v obalu-v caddy, takže se mohly povalovat jen tak bez obalu (krabičky) po zkušebně či v autě v prachu a hrají dodnes!
takze jsem to vyresil.
z ruznych DVD si ve shrinku vyberu videa ktere chci. Vznikne mi tim nekolik adresaru se souborama video_ts atd, ja si nekam jinam zkopiruju jen soubory *.VOB a prejmenuju si je jak potrebuju, treba 1.VOB 2.VOB atd abych vedel jak jdou za sebou. V programu MPEG WIZARD provedu stream kazdeho *.VOBu zvlast a po te je spojim programem JOIN AVI,MPEG... kdyz z toho mam jeden *.VOB tak opet v programu MPEG WIZARD to projedu demuxem a rozdeli se mi to na *.mpv a *.mpa. Soubor *.mpa prejmenuju rucne na *.ac3 a pote mam dva synchronizovane soubory ktere vlozim do jakohokoliv authoringoveho softu. Cela tato operace trva u 72min, videa asi hodinku, od vlozeni prvniho dvd s videem do PC, naslednym ripnutim ve shrinku, vytvorenim MENU a menu s kapitolama v DVDlab a s compilovanim DVD. takze pak uz staci jen vysmahnout :) takze diky za rady..
z ruznych DVD si ve shrinku vyberu videa ktere chci. Vznikne mi tim nekolik adresaru se souborama video_ts atd, ja si nekam jinam zkopiruju jen soubory *.VOB a prejmenuju si je jak potrebuju, treba 1.VOB 2.VOB atd abych vedel jak jdou za sebou. V programu MPEG WIZARD provedu stream kazdeho *.VOBu zvlast a po te je spojim programem JOIN AVI,MPEG... kdyz z toho mam jeden *.VOB tak opet v programu MPEG WIZARD to projedu demuxem a rozdeli se mi to na *.mpv a *.mpa. Soubor *.mpa prejmenuju rucne na *.ac3 a pote mam dva synchronizovane soubory ktere vlozim do jakohokoliv authoringoveho softu. Cela tato operace trva u 72min, videa asi hodinku, od vlozeni prvniho dvd s videem do PC, naslednym ripnutim ve shrinku, vytvorenim MENU a menu s kapitolama v DVDlab a s compilovanim DVD. takze pak uz staci jen vysmahnout :) takze diky za rady..