Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 123

Téma: SONY 2015

  1. #106
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    Lubpf: mrkni zde, třeba to pomůže: https://community.sonylatvija.com/t5...49079/page/367
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    3

    Ahoj
    děkuju moc za rady. Ty info ve fóru mi opravdu pomohly. Alespoň lze nastavit oblíbené jako výchozí zobrazení GUIDE. Není to sice ještě úplně ono, ale už jsem vzal SONY na milost. Do toho třídícího SW se pustím až později. Třídění kanálů, to je opravdu jen pro otrlé- odezvy 4sec na stisk DO UFF
    Co se obrazu týče jsem zatím spokojen navýsost. Jen ty pozorovací úhly jsou děsivý. Přešel jsem z plazmy a tam jsem něco takového neznal. Tady mám opravdu pocit že už 20 stupňů (odhadem"-)) je až zatraceně moc znát. Když si dám zobrazit jednolitou plochu tak tam žádný nerovnoměrnosti nevidím.
    Na clouding, banging rád odpovím, až zjistím co ta slova znamenají
    každopádně díky za pomoc
    P.S. To co ve fóru ani na SONY helplince nevěděli
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Jan 2016
    Příspěvků
    13

    Sony 805 - zrejme po posledni aktualizaci firmwaru jsem prisel o wifi - v seznamu siti nevidim nic a ani kdyz zadam vse rucne, tak neuspeju.
    verze SW: PKG3.473.0107EUA

    Nemate nejaky napad co s tim???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,064

    Tovární nastavení (reset do továrního nastavení) jsi po aktualizaci udělal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Jan 2016
    Příspěvků
    13

    tak to jsem nedelal - to najdu nekde v menu?
    jinak behem poslednich aktualizaci jsem ho nikdy nedelal, ale pred tim to zjevne nevadilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    To práve robiť bežne nemáš, ale je to posledná záchrana, keď všetky ostatné metódy zlyhajú.
    Následne je nutné TV opäť naladiť a nastaviť.

    Áno, nájdeš to v menu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    157

    Stve mne jak slozite se clovek musi dostat k informaci ... vim, ze podle specifikace je mezi W75*c a W80*c rozdil ve 3D, ale je tam skutecne stejny panel ? A stejny procesor ? Je tam nejaky rozdil v kvalite obrazu a prepoctu signalu nebo jsou skutecne identicke ? To se asi nikde zjistit neda

    A co porovnani kvality obrazu s Panasonicem CS/DS630 ? Moznost porovnani v obchode nemam, nenasel jsem ze by je nekde v Plzni na jednom miste meli (nehlede na to, ze v obchode jsou jine podminky a neni tam cas a klid na nalezeni spravneho nastaveni).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    688

    Ano, je tam rovnaky obrazovy procesor, Xreality Pro, aj procesor na "pohon" systemu, Mediatek MT5890, aj hodnota RAM a ROM. Aj panel je od AUO.

    DS630E je rovaka obrazova kategoria, tam je to skor o tom co ti viac sadne ako o tom co je lepsie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    157

    Diky moc za info !

    Kdyby u DS630 nechybela podpora HEVC, asi bych nevahal, ale Sony je lip vybaveny. Jenze zase ten uzivateli proklinany Android - nerad bych se vztekal s nestabilnim prostredim a pomalym ovladanim beznych funkci TV ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    688

    Ono to už nie je take hrozne ako v prvych verziach FW. Je tam poznať v tomto smere pozitivny rozdiel. Samozrejme dokonale to stale nie je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    157

    Takze myslis, ze bych pri vyberu Sony nelitoval ? O nejake "smart" funkce mi nejde, na to mam HTPC - TV chci jen jako "monitor" pro ovladani prehravani hudby a filmu z PC a na bezne sledovani DVB-T (a pripadne nemeckeho free DVB-S vysilani z astry 19.2, takze tuner u Sony by se taky hodil). Takze mne zajima jen bezne nastaveni TV, organizace kanalu, rychlost prepinani a bezproblemove zpracovani obrazu.

    Jeste jsem zvazoval Samsung 6272, jenze ten uz je vsude vyprodany a letosni modely uz nejsou 100Hz. Navic jsem narazil na stiznosti na "zadrhavani" pohybu v nekterych nastavenich (muzu potvrdit, sam jsem si toho vsimnul v obchode na prohnute verzi 6300). Takze pokud chci 100Hz fullhd neni jiny vyber nez DS630 nebo W755c ...

    Nasel jsem nejake francouzske testy na CS630e (predpokladam, ze to bude stejne jako DS630) a W755 - vysly plusminus stejne, takze v rozhodovani mi to moc nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    688

    To ti nepoviem ci by si nelutoval. Obraz je uplne v poriadku, system uplne nie. Ale vacsina z tych problemov o ktorych sa da docitat je uz opravena. Rozhodne by si o nom pri vybere mal uvazovat.

    Samsung mas na vyber stale. Ako J6282/J6202. Z toho co vidis na predajni sa zavery robit nedaju.

    Aj Philipsy sa este kde-tu zohnat daju.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    157

    Na J6282 jsem koukal, ale je tam nejasnost s pouzitym panelem, prodejci uvadi 50Hz (pritom u J6272 uvadi 100Hz - napr. elektroworld), nejaky nezavisly informace se mi najit nepovedlo.

    K Philipsu nemam duveru, navic je to taky Android, takze to uz radsi Sony.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    688

    Predajcovia pisu casto nezmysly. V 50" je 100 Hz panel od AUO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    40

    Zdravim,vlastnim Sony KDL 55-W808C.
    Mám problém s programovou nabídkou Guide.
    Zmáčknu na ovladači Guide,naskočí programová nabídka,ale nejde v ní listovat.Někdy se třeba po minutě rozchodí,ale někdy vůbec.Problém se vyskytl cca před měsícem.Do té doby to fungovalo v pohodě.Nic v nastavení jsem neměnil.Mám nejnovější frimware.Zkoušel jsem i tovární nastavení,ale bez výsledku.
    Ještě dodám mám satelit od skylinku.
    Byl bych vděčný za jakoukoli radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Novinky CES 2015
    Od Plutotype v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 94
    Poslední příspěvek: 10-06-2016, 06:42
  2. Panasonic (2015, 2014, ...)
    Od KamilZ v sekci Panasonic
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-04-2015, 11:09
  3. Samsung (2015, 2014, ...)
    Od KamilZ v sekci Samsung
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-04-2015, 11:08
  4. Mapa vysílačů DVB-T v ČR (2015)
    Od bastlir v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 05-02-2015, 04:16
  5. MAGIX Movie Edit Pro 2015 Plus
    Od romana51 v sekci Editace videa
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-12-2014, 12:15