Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 71 z 71 PrvníPrvní ... 2161697071
Zobrazené výsledky: 1,051 až 1,057 z 1057

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #1051
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    Toto se mi občas stává s náhraávkami z kabelovky i za setelitu. Ale jen občas. Je to především, když se nahrává víc věcí (přestože by měl STC zvládat 4 nahrávky současně). Často se přitom i zablokuje sledování nahrávek z NASu (a následně případně i z interního HDD) - poté, co se najede na nahrávku z kabelovky (v prvé řadě nějakou neprojetou TS Doktorem). Záhada.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1052
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,153

    STC zvládá 6 nahrávok súčasne a siedmu môžeš pozerať z disku, nahrávky na interný HDD. Toto funguje a mám to odskúšané. Otázkou je rýchlosť zápisu na tvoj NAS a tvojou sieťou, dúfam že to nemáš pripojené cez WiFi, to by asi fakt nešlo.

    v minulom bydlisku som mal v káblovke DVB-C spolu s DVB-T a DVB-S navrch. Ale ani jeden káblový zdroj nebol kodovaný, takže problém s nahrávkou som nikdy nemal. Mám pocit že k DVB-C som niekde niečo čítal. Teraz mám len DVB-T z vlastnej antény a DVB-S.
    Máš posledný software? V predposlednom napríklad nefungovalo dobre od určitej doby nahrávanie na TP kde je u SL CT1/2.
    Je v tom kablovom Muxe ešte nejaká iná stanica a tá ide v poriadku?
    Áno, TechniSat. 4 tunery v základe s jednou kartou :)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1053
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    207

    @ales2
    Neobjavi sa ti pri prehrani nahrateho suboru dole v liste CRM alebo CMR? Nepouzivas nahodou CAM modul CI+?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1054
    Nováček
    Registrace
    Feb 2019
    Příspěvků
    35

    CRM se tam u jedné nahrávky objevilo, ale pak u dalších nahrávek z toho kanálu už nebylo. CI+ to mam dojem dle toho co vidím v ISIO je. Co je to CRM? Zkoušel jsem to googlit, ale nic relevantního v souvislosti s TV vysíláním jsem nenašel.

    No nicméně teď jsem zkusil udělat zkušební nahrávku. Je to pořád stejné. Nahrávalo se jen z jednoho tohoto konkrétního kanálu, žádné další nahrávání neběželo. CRM tam taky není.
    V komunikaci s NAS taky problém nevidím. Síť je gigabitová, NAS dostatečně rychlý - 4 paralelní nahrávání to v pohodě zvládne (minulou So jsem např. nahrával např. 3 nahrávky současně). A navíc jak jsem psal - s žádným jiným kanálem problém není a ještě na začátku července nebyl ani s tímto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1055
    Nováček
    Registrace
    Feb 2019
    Příspěvků
    35

    Teď jsem schválně zkoušel z Proma Cool HD nahrávat na interní HDD a je to stejné.
    CRM se mi tam nakonec objevilo. Ale to nejspíše souvisí s něčím jiným. Z nějakého důvodu, když udělám z kódovaného kanálu 2 nahrávky hned za sebou, tak pak se tam v popisu objeví poznámka "Právo užívání vyprší v ...." - teď jsem si všiml, že se tam pak to CRM objeví. Nicméně to je jiný problém - takové nahrávky se normálně realizují, tj. záznam tam je a jdou přehrávat (ale jen do toho uvedeného data), nejdou ale exportovat ven z ISIO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1056
    Nováček
    Registrace
    Feb 2019
    Příspěvků
    35

    Jinak ohledně stanic co jsou spolu s Prima Cool HD. Je tam ještě např. Nova Cinema HD a tu jsem zrovna těď zkoušel nahrávat a bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1057
    Nováček
    Registrace
    Feb 2019
    Příspěvků
    35

    Tak to začíná být čím dál tím větší záhada. Zjistil jsem, že UPC stále ještě Prima Cool vysílá ještě v SD formátu, a navíc ještě nekódovaně (obecně nekódované jsou všechny hlavní kanály jako Nova, Prima, atd. v SD, kódované jsou jen jejich HD verze). Zkusil jsem udělat nahrávání a výsledek byl to samé jako u HD verze. Přičemž tahle SD verze je šířena na jiné frekvenci než HD verze kanálu.
    Takže s kódováním to nijak nesouvisí. Napadlo mě, jestli to nějak nesouvisí s kodekem. Ale jednak proč když jde kanál normálně přes ISIO sledovat, tak proč by nešel obraz nahrát. A navíc předpokládám, že kodek je u DVB-C UPC u všech kanálů stejný.
    Nějak tomu čím dál tím míň rozumím co a proč se děje.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 71 z 71 PrvníPrvní ... 2161697071

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 01:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 21:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 18:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 19:21