Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 60 z 72 PrvníPrvní ... 1050585960616270 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 886 až 900 z 1077

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #886
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Zdravim po dlhsej dobe

    Včera som aktualizoval iOS na 11-ku a tým pádom mám mŕtvu app MyTechnisat, nakoľko nový iOS je už len na 64bitovom jadre a 32bitové aplikácie už nepodporuje. Len pre info, aby ste sa neprekvapili, že Vám appka na new iOS 11 nepôjde, prípadne aby ste neupgradovali na iOS 11, ak aplikáciu potrebujete. Už aj v poslednej verzií iOS 10.3.3. bol problém, ak ste nainštalovali aplikáciu nanovo, do loginu na prihlásenie do technisatackeho konta sa už prihlásiť nedalo, ale pri obnove dát zo zálohy cez iTunes to tam nejako v pozadí na prihlásenie natlačilo. Uvidíme, či soudruzi z NDR upgradnú aplikáciu do 64bit-ovej verzie. Ak nie, prídeme jednu aspoň pre mňa dosť podstatnú fičúrku prístroja
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #887
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #888
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952



    Stiahnite si novu app TechnisatCONNECT, nasledne sa prihlaste svojim kontom a vsjo hra ako ma, aj oba prijimace nadetekuje...






    Je to trochu ina aplikacia, ale ucel splna na 100% a hlavne v iOS11
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #889
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od Kodl_tvf Zobrazit příspěvek
    Ne, Reserved Tuners je pro uPnP Livestreaming. Ne pro možnost přepínání. Viz manuál.
    A propos ten streaming, v manuálu se mi k tomu nepodařilo vůbec nic najít (možná taky už vinou pokročilé hodiny ale špatně vidím).
    Podařilo se vám to rozchodit? Zkoušel jsem to se dvěma Technisaty (na druhé straně byl TechniStar S3 Isio), ale podařilo se mi rozjet jen volně dostupné satelitní programy (ČT24, Eurosport), kódovaný Skylink ani kabel ne.
    Kde může být chyba?
    Je k tomu třeba něco speciálně nastavovat (kromě povolení uPnP)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #890
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    129

    Myslím že je potřeba mít zapnutý rychlý start, aby byly moduly pod napětím

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #891
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    199

    Nejelo mi to ale, ani když byl STC zaplý. Nebo zaplý být nemůže?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #892
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    129

    Zaplý být může, mám 2 moduly, a funguje to bez jakéhokoli nastavování. Jen mám zapnutej rychlej start, abych to ani nemusel zapínat.

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #893
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    199

    Divný.
    Jdeš normálně přes NAV do toho seznamu, tam vybereš uPnP STC, potom Moje TV programy a v seznamu vybereš požadovaný program a potvrdíš??
    Mně se v náhledovým okně Skylink programy (kódované) po 3 sekundách zastaví (jsou celou dobu černé) a u kabelový programů běží čas, ale jsou též černé.

    PS: S těma současnýma změnama u Skylinku ohledně kódování to souvislosti mít nemůže? Tys to zkoušel i teď?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #894
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    129

    Ja mam 2x ICE v cryptoworks modulech, takže mě se žádné změny zatím nijak nedotkly. Používám stremování prakticky téměř každý den

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #895
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    199

    Aha. Tak jestli to nebude tím, že mám Irdeto a karty M7.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #896
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Presne tak, streaming mi tym padom ide ci uz na S3, tablete alebo fone, samozrejme v zavislosti na obsadenosti tunerov na nahravanie...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #897
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    A v pripade, ze mas STC zapnute, streaming Ti ide?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #898
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Presne tak, streaming mi tym padom ide ci uz na S3, tablete alebo fone, samozrejme v zavislosti na obsadenosti tunerov na nahravanie...
    Teď se úplně nechytám, na co přesně reaguješ. Ty máš taky Irdeto + M7?

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    A v pripade, ze mas STC zapnute, streaming Ti ide?
    Ne. Resp. jen ty nekódovaný kanály.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #899
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Nie, karty ICE a CW technisatacke moduly.... a z terestrialu pripadne kablovky Ti to ide? Aj led si myslim ze to bude tou M7 kartou
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #900
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Nejako sa mi rozhodili prispevky v tapatalku, tak som mozno reagoval neaktualne[emoji6]
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 60 z 72 PrvníPrvní ... 1050585960616270 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 00:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21