Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 49 z 71 PrvníPrvní ... 39474849505159 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 721 až 735 z 1064

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #721
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    3/ s Techniportom môžeš ale pozerať a kopírovať.

    Ferin pozri na nejaké dáta v softe CI-modulu, či tam nie je rozdiel. Je pravda že až toľko momentálne nestrihám - nahrám, pozriem, zmažem ale nestalo sa mi ani raz čo píšeš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #722
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    Ferin pozri na nejaké dáta v softe CI-modulu, či tam nie je rozdiel. Je pravda že až toľko momentálne nestrihám - nahrám, pozriem, zmažem ale nestalo sa mi ani raz čo píšeš.
    Myslíš ten "výpis", co si může zobrazit v přijímači?

    Jinak jsem se ještě chtěl zeptat, jestli se dá při přehrávnání z interního HDD zařídit, aby to přehrávalo bez zásahů jednu nahrávku po druhé (jako třeba z DVD).
    Hodilo by se mi to, když mě ráno vytáhne mladej moc brzo z postele, že chce pustit Večerníčky, tak abych si u toho mohl ještě schrupnout, aniž by mě co 8 minut budil, že chce další. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #723
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    CAM Info:
    CAM SW: IRD-SCL3SECPLUSGRC-4.2.9.0m2
    CAM HW: 4.0.3
    datum sestavení CAM Jun 10 2015
    Kod vyrobce 90
    L-003 KEY: 285,0,3
    Verze zavadeče: 3.8
    Variant zavadeče: 285

    CI Plus Info
    Typ zarizeni: CAM-1660
    CI+ verze sw: V1.0
    CI+ identifikcae hw 4000
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #724
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    To je v té záložce Podmíněný přistup?
    Tam jsem se už díval, nic "divnýho" jsem tam nenašel, srovnám to ještě s tím tvým výpisem.

    Jinak ale teď jsem opět stříhal, plácnu 10 nahrávek, drtivá většina z ČT (1 + D), víc než polovina (vše ČT (dřív už ale byl problém i s nahrávkama odjinud)) se opět zakódovala!!
    Resp. je u nich teď klíč. Ale dívat se na ně dá (aniž by se tím ale rozkódovaly). Divný...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #725
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    Tak já mám toto:

    CAM Info:
    CAM SW: IRD-SCL3SECPLUSGRC-5.3.1.2 m2
    CAM HW: 5.1.5.0
    datum sestavení CAM Jun 6 2016
    Kod vyrobce 90
    L-005 KEY: 285,0,3
    Verze zavadeče: 3.2.10
    Variant zavadeče: 285

    CI Plus Info
    Typ zarizeni: CAM-5000
    CI+ verze sw: V1.3
    CI+ identifikcae hw 5000
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #726
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Hm, zjavne máš síce Smit fialový ale zrejme novší soft, ktorý sa správa rovnako ako skylink ready moduly Synaptics, Technisat atď.

    Nahral som 10 min z CT1 ako kodovanú nahrávku. Dekodoval. Vystrihal z nej asi 5 častí. rozdelil na dva kusy. Vystrihal znova.
    Nahral som 10 min z CT1 ako dekodovanú nahrávku. Vystrihal z nej 4 časti. rozdelil na dva kusy.
    Všetky nahrávky sú OK...

    U mňa pri prepnutí sa objaví v dolnej lište CMR a potom asi po sekunde zmizne.
    Skúsil by som ešte flash reset. Často pomôže nevysvetliteľným problémom.
    Ak chceš aby som niečo ešte skúsil napíš presný postup čo si urobil a zopakujem to aby sme to mohli porovnať.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #727
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    Vzal jsem několik po sobě jdoucích nahrávek, všechny starý několik dní, všechny dekódovaný (většina bych řekl, že byla jako dekódovaná už nahrána), sestříhal jsem je (doplnil záložky na správný místo, vymazal ty nadbytečný před začátkem a po konci a přebývající kusy ustřihl). Některý nahrávky jsem nechal v hlavní složce, některý jsem přesunul. Zakódování se týkalo obou skupin (ale ne všech upravovaných nahrávek).
    Na nahrávky se teď šlo dívat (i když jsou už starší), ty kratší jsem už ručně dekódoval (kromě jedné, kde to psalo, že dekódovat nelze; mořná ale byl problém, že se zrovna nahrávalo z kabelovky a já so toho nevšiml; normálně to ale při nahrávání vůbec možnost dekódování nenabízí, tady ji to podivně nabízelo).

    Lze případně nějak aktualizovat SW toho modulu?? Možná je v té verzi nějakej bug.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #728
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    210

    Citace Původně odesláno od Ferin Zobrazit příspěvek
    Lze případně nějak aktualizovat SW toho modulu?? Možná je v té verzi nějakej bug.
    Mas zrejme (naj)novsiu verziu softu. Bola robena kvoli parovaniu karty s modulom a doplnili tam aj tuto ficuru, ktoru popisujes. Zmenit soft na starsi asi nepojde. Je dolezite, ci po urcitom case (napr. po mesiaci) uz takto upravenu nahravku s klucikom dokazes prehrat alebo nie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #729
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    Doplnili to zakódování po úpravě? A z jakýho důvodu?? Proč to nědělá vždy?
    Zkracovali i tu dobu, po kterou lze dodatečně dekódovat?
    Minimálně jednou to na 100 % přehrát nešlo.
    Problém je ale i v tom, že pokud tam bude klíček, bude se přístroj to pořád dokola snažit (neúspěšně) rozkódovat. Pokud tam bude takových nahrávek víc, ty nový, skutečně zakódovaný, se nikdy nerozkódujou, pač na ně nikdy nedojde řada.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #730
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    Tedy začínám mít obavy, jaký modul si pořídím až Skylink vypne CAID 0D96 a mně přestane fungovat Technisat Multicrypt (Conax/CW). Byl jsem rozhodnutý pro tento SMIT Irdeto. Ale raději budu muset sehnat ten se starším SW jako má Dagy (zjevně je funkčnost modulu s tímto SW lepší).
    Naposledy upraveno uživatelem jirka67: 06-02-2017 v 08:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #731
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    Tak mě napadá, jestli by nepomohlo modul s kartou při stříhání z přístroje vytahovat.
    Trochu krkolomný řešení, ale když nic jinýho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #732
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Mám pocit že modul SMIT vyhodnocuje CMR u CT1 z času na čas ako aktívne. Či je to babráctvom niekoho, alebo s úmyslom sa môžeme len domnievať.
    Ferin, dajme spolu nahrávanie dnes v noci a zajtra cez deň z CT1 takto:
    02:00 ÷ 02:15
    03:00 ÷ 03:15
    04:00 ÷ 04:15
    10:00 ÷ 10:15
    12:00 ÷ 12:15
    14:00 ÷ 14:15
    Vidím, že nočné nahrávky majú 90min obmedzenie u CT1. Nechal som dnes v noci nahrať niekoľko krátkych programov a z CT1 nočná nahrávka bola ráno o 6h už neprehrateľná, pritom bola nahrávaná ako dekodovaná. Nahrávka nahratá o 10:00h je v pohode...
    CT2 som neskúšal. tie ostatné mám z HBO, Markiza, JOJ.
    Karta region SK.
    Ferin, ak by si toto nestihol dnes večer prečítať, pokračujme zajtra a pozajtra rovnakým spôsobom.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #733
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    OK. Vyzkoušíme. Díky za snahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #734
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    Ráno jsem se díval na ty tři noční nahrávky, (zatím) bez klíčku.
    Večer jsem ale opět stříhal a opět se několik nahrávek dodatečně "zaklíčkovalo".
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #735
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Ferin, ešte je rozdiel klíček a šedý.
    - Klíček sa dá do troch dní dekodovať
    - šedý názov a klíček znamená, že vypršalo právo na pozeranie. A u mňa predvčerom bol tento problém. Nahral som o 4:00 program a poobede. Ten ranný bol večer už nepozerateľný - uplynul čas na pozretie. Ten poobedňajší je v pohode.
    Takže prosím - píš ako to naozaj vyzerá, nech to máme pod kontrolou.
    Daj tiež vedieť, ktorý záznam a ako postriháme, resp. podelíme. Môžeme z každého vystrihnúť dve sekcie a potom každý ešte rozdeliť na dva kusy. OK ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 49 z 71 PrvníPrvní ... 39474849505159 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 00:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21