Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 71 PrvníPrvní 123451353 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 1064

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #31
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    no som zvedavy na vase prve recenzie
    Celkom by ma napr zaujimalo, ci bude ICE karta fungovat v internej citacke (cize bez CI modulu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    To určite nie.
    interná čítačka je Conax tak ako už býva u technisatov z dôvodu MTV karty, ktorej je technisat distributorom.
    zmizla čítačka Nagra ako bola u "S" pretože každá zmena znamená poplatky za licencie atd atd

    zostali dva CI+ sloty. Nemci si pochvaľujú že používajú jeden modul SkyDE a druhý pre HD+ a dodatočný descrambling. Netuším ako často u nich menia kľúče ale pre nikoho z nich čo sme si dopisovali to nie je žiaden problém.
    U nás zostáva pre 2 paralelné záznamy systém 2x modul. Nakoniec nové karty sú M7, takže by to musela byť certifikovaná Irdeto čítačka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    ďalšie info z for:
    1/ Dotaz na kvalitu obrazu.
    V porovnaní s ISIO S potvrdili dvaja majitelia, ktorí majú oboje, že obraz je skutočne výborný a podľa ich hodnotenia lepší. Samozrejme veľmi subjektívny pocit

    2/ HbbTV
    rozdiel medzi ISIO S a ISIO STC je vraj doslovne ako medzi nocou a dňom. Aj pri pomalom internete funguje výborne
    rovnako watchme kanály a surfovanie fungujú vraj v inej lige ako u ISIO S

    3/ extra tuner moduly
    podľa Technisatu by mohli byť ešte do vianoc. Problém je totiž, že základný quattrotwin tuner má 2 vstupy DVB-S ale len jeden DVB-T/C. Ak sa frekvencie T a C prekrývajú potom je potrebné použiť prepínač antény T/C a pri dvoch tuneroch je potom ťažko realizovateľné paralelné nahrávanie z T a C. Niektorí to chcú riešiť extra modulom DVB-T/C

    4/ NAS nahrávanie
    nový majiteľ má problém s akceptáciou Synology NAS. Otázka či je to v nastavení alebo komunikácia s týmto NAS. Nemci totiž rovnako ako u nás nečítajú návody - prvý si sťažoval že mu nejde SSD interný disk. V manuále sa píše, že treba dať zvlášť pozor na dobré zasunutie disku do kontaktov ale on to neurobil.

    5/ ladenie DVB-C
    v porovnaní s ISIO-C naladenie všetkých programov prebehlo za ca 10min so všetkými programami. U ISIO-C vraj niektoré kanály neboli nájdené nikdy a vždy bolo treba manuálne donastaviť niektoré parametre.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,057

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    1/ Dotaz na kvalitu obrazu.
    V porovnaní s ISIO S potvrdili dvaja majitelia, ktorí majú oboje, že obraz je skutočne výborný a podľa ich hodnotenia lepší. Samozrejme veľmi subjektívny pocit

    2/ HbbTV
    rozdiel medzi ISIO S a ISIO STC je vraj doslovne ako medzi nocou a dňom. Aj pri pomalom internete funguje výborne
    rovnako watchme kanály a surfovanie fungujú vraj v inej lige ako u ISIO S

    To mě těší, to mě těší. Samé dobré zprávy před vánoci.

    Uvažoval jsem o Panasonicu DMR-BST845 nebo Panasonicu DMR-BST940, obojí s BD rekordérem, ale pokud Technisat nic nespacká či nepřijdou nějaké zádrhele z provozu, tak raději šáhnu po tomto kousku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    No zlá správa je, že do vianoc je celkom problém ho zohnať... Mne ho sľúbili medzi vianoce, nie je ani u výrobcu.

    BD prehrávač v technisate nebude asi nikdy.
    Problémy s BD prehrávačmi Panasonic sa riešili ca 2 roky dozadu - twintuner bol zapojený tak, že nebolo možné použiť dva tunery súčasne ani s dvomi kartami... Fungovalo to len pre FTA. či to už niekto zmenil neviem, ale bol to ťažký DoDo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,057

    Mě stačí dobré zprávy před vánoci a tak nějak tuším, že do vánoc nebude, ale to mě nevadí. Já si dělám "vánoce", kdy se mě zachce v průběhu celého roku. Radost si má člověk dělat stále
    Vánoce beru jako svátky pohody a klidu a sejít se s přáteli a příjemně posedět. Samozřejmě hromadu dárků pro děcka - dětství mají jen jedno a takové, které jim rodiče umožní. Život si už mohou spackat sami.

    BD byl jen takový bonus, ale mě se právě na STC líbí ty tunery a streaming po síti ještě s možností ukládat na síťový disk a vyžaduji brilantní obraz na výstupu. Dle tvých informací to je prostě paráda. Říkám si, že ti skopčáci snad mají mezi sebou vývojáře z ČR
    Panasonic umí dost věcí co STC, ale nově STC toho má dost věcí na víc, sic bez BD, ale to mě vůbec nevadí. Stejně bych jej využíval jen občas. Record na BD mohu udělat v PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    52

    No dnes som zisťoval dostupnosť a do Vianoc to určite nebude, ak príde v januári tak to bude úspech. Dodávateľ z Nemecka očakáva dodávky až druhý týždeň v Novom roku. A verím, že sa to všetko ešte predĺži, ale na druhej strane mne to až tak nenáhli.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    správy zo sveta
    - pribúda majiteľov STC, jeden borec už má dva prepojené sieťou pre zdieľanie diskov medzi sebou.
    - zatiaľ sú všetky názory vysoko pozitívne, porovnanie s ISIO S1 je vraj úplne zbytočné - je to podľa slov majiteľov oboch prijímačov ako let na mars a jednoduchá páka.. sorry majitelia ISIO S1
    - niektorí s úžasom zisťujú že majú totalny multituner - neveriac tomu nahrávajú 2xS + 2xC/T + 2x IPTV s "dvojtunerom"
    - samozrejme zatiaľ všetko používajú nemci, ktorí frčia na 99% FTA. Málo z nich má nejakú platenú kartu, väčšinou SkyDE. tí už narazili, že niektorý z modulov, ktorý používali v ISIO S1 nefunguje - pri prepnutí zostane čierny obraz a je potrebné žltým tlačítkom resetovať moduly. Myslím, že rovnaký problém bol u ISIO S1 pri FW s možnosťou zmeny clock parametra u modulov. STC ale nemá túto možnosť. Pomohla výmena modulu za iný.
    - nikto samozrejme v nemecku nerieši dve karty, pretože SkyDE nemení kľúče takže dobre funguje nočné rozkodovanie.
    - väčšina borcov použila SSD disk 480GB od Samsungu a tým je prístroj absolútne bez hluku, ventilátor normálne nebeží. Je tam aj užívateľ s bežným HDD WD 1TB. Mnohí tiež používajú USB disk, aj tu 4xHD záznam bez problémov.
    - maximálna spokojnosť s HbbTV

    problémy sú
    - hlavne s nevedomosťou pri nastavovaní LAN servisu, mnohí nečítajú žiaden návod. Hlavne zdieľanie UpNP, CIFS (kde na disku treba povoliť zdieľanie pre guest a možnosť zápisu, správne brány, IP adresy, masky siete a pod). tým nešlo napr. nahrávať na externý disk. Zdá sa že aj problémy so Synology NAS sú v nastavení na synology a nie bug v STC.
    - zatiaľ jediná "chyba" (ako píšem zatiaľ nikto neskúšal Irdeto moduly) je v komplikovanom flash reset - funguje trocha inak ako u predchádzajúcich strojov a tak tí čo to poznajú nevedia flash reset spustiť. Nemci ho robia snáď po každom novom nastavení. Ja som to robil raz za 6 rokov...
    - s funkciou SFI (nie EPG od prevádzkovateľa, ale SFI vysielané TechniSatom). SFI uložené v noci sa na rozdiel od EPG neaktualizuje pri prepnutí na daný program ak existuje novšia verzia. Je to vraj z dôvodu použitia SFI pre watchme kanály (?)
    Naposledy upraveno uživatelem Dagy2: 16-12-2014 v 21:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,057

    Dagy2: jen tak dal, same zajimave zpravy. Alespon nemusim prolizat nemecka fora. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    vyzerá že sa môže dobre hodiť - zavádzajú mi DVB-C s kartami Conax a prakticky s kopiou balíka Kombi+HBOmax+ navyše FilmboxHD za 15.50EUR ale bez základných programov v HD ktoré sú teraz v základe u SL.
    takže DVB-C s kartou conax v čítačke + jedna karta SL so serpo pre základ v HD + trebárs NC+ v druhom CI slote a mám ešte anténu na rakúsky DVB-T. Pokiaľ ten conax nebude párovaný nemalo by to absolútne chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    127

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    STC ale nemá túto možnosť. Pomohla výmena modulu za iný.
    Tak to jsem zvědavý, jestli budou fungovat staré dobré TechniSat TechniCrypt CW moduly, které na ISIu S1 běžely bezvadně... :-O
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od rabauken Zobrazit příspěvek
    Tak to jsem zvědavý, jestli budou fungovat staré dobré TechniSat TechniCrypt CW moduly, které na ISIu S1 běžely bezvadně... :-O
    Tak to já taky, protože staré dobré Technisat CW, to byla jistota vždy . Jinak jak jsem psal ve fóru ISIO S1 - už pomalu uvažuji o výměně příští rok za ISIO STC. Zejména kvůli problémům s nahráváním většiny HD programů Skylinku (viz fórum ISIO S1)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    127

    Citace Původně odesláno od jirka67 Zobrazit příspěvek
    už pomalu uvažuji o výměně příští rok za ISIO STC.
    já teda uvažuju rychleji, neboť mi ISIO S1 zničil blesk , a chtěl jsem STC už na vánoce, ale smůla..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Chalani... len ma štengrujte a ISIO S tiež posuniem ďalej

    U nás je DVB-C free, bez modulov (celý základ CZa SK čo na skylinku plus discovery, spektrumy, MTV, viasaty), takže by to bola ešte lepšia paráda, sloty na dve karty skylink a DVB-C free... U nás je poťahaná "pavučina" na DVB-C do rozvodnej skrine poskytovateľa, čiže ten kto má predplatený aj rošírený balík s HBO, ... ten je manuálne v rozvodnej skrini zapojený do tohto "rozvodného balíka"

    No a ďalšia vec je tá, že nám idú robiť celkovú rekonštrukciu činžáku, zatepľovanie, prerábať strechu, takže budúci rok som cca 4-5 mesiacov bez paraboly a neverím, že si zvyknem na nemožnosť pretáčania reklám
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    golfe,
    pri zateplovani by nemal byt problem s parabolou. Aspon u nas to robia tak, ze parabolu docasne prichytia na lesenie a fungujes dalej Nas cinzak este nerobili, ale u vsetkych na okoli to robili takto a rozne firmy.
    Urcite sa s nimi da dohodnut.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 71 PrvníPrvní 123451353 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 00:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21