Ano presne tak sa to robi. Na rozdiel od predchadzajucich modelov nesmies drzat tlacitka az do resetu ale skutocne len5sek a pustit.
Ano presne tak sa to robi. Na rozdiel od predchadzajucich modelov nesmies drzat tlacitka az do resetu ale skutocne len5sek a pustit.
No to je take delikatne - presne 5 sekund. a ked budem drzat tlacitka omylom co ja viem 6-7 sekund, co sa stane?![]()
Tomino, tak je, ako dobehlo tyzdenne SFI z prvej verzie fw-u, tak to začalo ukazovať nekorektne tak, ako mas na screenoch aj u mna. Takze som nazad pri prvej verzii 2875.... Mne sa tak zdá, že s tym SFI to nejak robí nová funkcia prime time, ktorá je na druhej a tretej verzii fw-u
Dagy a tebe to ukazuje spravne?
dal som tomu este jednu sancu. fw 2947 a pred chvilou flash reset. cucam prave epg data. dam tomu par dni a potom uvidim
ps. ako sa vypina fastscan funkcia?
edit:
ani po flash resete sa to "neopravilo". back to 2875.
dagy2: ty to mas fakt OK ?
Naposledy upraveno uživatelem tomino_nr: 18-07-2015 v 10:36 Důvod: ps
takže rovnaká skúsenosť:
- STC bol vyše 2 týždne úplne bez šťavy
- FW2947
- včera prvý EPG download, dnes ráno dtto, Markiza, TA3, Nova atd atd s medzerami v EPG.
= čiže návrat k 2875
Naposledy upraveno uživatelem Dagy2: 28-07-2015 v 17:54 Důvod: edit
ZOBRAZENIE OBRÁZKOV V SFI/EPG
Po návrate k 2875 mi funguje aj zobrazenie obrázkov v rozšírenom popise z SFI downloadu.
Ja, naturlich nur Deutsche Programme:
- nie všetky relácie majú aj fotku
- funguje u všetkých, kde EPG nie je natiahnuté klasicky zo SAT ale cez SFI kanál, koľko ich máš nastavených je v reporte k SFI viď menu-nastavení-programový deník-OPT-STAV: v treťom riadku vidíš, koľko obrázkov sa stiahlo, teraz tam mám 158 z max počtu 4096. A predposledný riadok (resp. prvé číslo v trojčíslí EPG) ukazuje, koľko staníc má EPG natiahnuté z kanála SFI
- momentálne pozri napr. ARTE HD (z 19.2E), program 16:05-17:30 "Wenn die Vulkane erwachen"
stlač EPG/SFI tlačítko, nabehni na túto reláciu, stlač INFO pre rozšírený popis.
Na obrazovke vidíš tento popis:
Wenn die Vulkane erwachen
arte HD
16:05 do 17:30 (Kultura/Umění)
a pod týmto tri ikony: "oko SFI", logo HD, modrá čudná značka - mám pocit že toto je značka, že je k dispozícii obrázok. Teraz počkaj 2÷3sekundy a na pravej strane v hlavičke programu vedľa horných riadkov sa obajví obrázok. Je tam sopka v tomto
prípade.
Keby si to nestihol pozrieť, tak skús ARTE, 03.08. 17:55-18:25 "X:enius"
Dik Dagy, skusal som to vcera na nemeckych programoch na Astre 19,2 ale vsetky bez toho "panacika" v rozsirenom SFI [emoji3]