Dle mých informací by někdy na přelomu února a března měl TechniSat pro ISIO STC uvolnit nový SW, který, kromě jiného, opraví ty problémy s českými znaky s diakritikou v EPG (SFI).
Dagy, vidím, že ti to stále ještě leží v hlavě, takže pro vysvětlení. Jsem vývojář SW, asi stejně jako ty, jak jsem pochopil z tvých příspěvků. Bug v SW jsem schopen najít i bez zdrojového kódu. Abych vývojářům z TechniSatu mohl "strčit nos až do loužičky", tak jsem se nespokojil s pouhým snímkem obrazovky s označením chybného textu. Dal jsem si tu práci a před nahlášením toho bugu TechniSatu jsem si nastudoval standard DVB ohledně "descriptorů" pořadů, standardy znakových sad používaných v DVB u nás a v okolních státech a porovnával jsem s konkrétním odchyceným transport streamem.
Mohl jsem tak TechniSatu do hlášení, společně se souborem příkladu transport streamu, popsat zcela konkrétně jejich chybu v SW i s pozicemi ve streamu. Šlo o to, že text v druhém a vyšším "extended_event_descriptoru" přijímače dekódují jako by byl vždy ve znakové sadě ISO 8859-1, aniž by SW bral ohled na jazyk specifikovaný v "ISO_639_language_code" a tedy, konkrétně v našem případě - bez ohledu na to, že text máme kódován ve znakové sadě ISO 6937.