Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 19 z 72 PrvníPrvní ... 917181920212969 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 271 až 285 z 1077

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #271
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    40

    Dle mých informací by někdy na přelomu února a března měl TechniSat pro ISIO STC uvolnit nový SW, který, kromě jiného, opraví ty problémy s českými znaky s diakritikou v EPG (SFI).
    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    Bohužel jak jsem zde již psal, bug v SW bych byl schopen najít na rozdíl od některých jiných odborníků pouze ve zdrojovém kódu
    Dagy, vidím, že ti to stále ještě leží v hlavě, takže pro vysvětlení. Jsem vývojář SW, asi stejně jako ty, jak jsem pochopil z tvých příspěvků. Bug v SW jsem schopen najít i bez zdrojového kódu. Abych vývojářům z TechniSatu mohl "strčit nos až do loužičky", tak jsem se nespokojil s pouhým snímkem obrazovky s označením chybného textu. Dal jsem si tu práci a před nahlášením toho bugu TechniSatu jsem si nastudoval standard DVB ohledně "descriptorů" pořadů, standardy znakových sad používaných v DVB u nás a v okolních státech a porovnával jsem s konkrétním odchyceným transport streamem.
    Mohl jsem tak TechniSatu do hlášení, společně se souborem příkladu transport streamu, popsat zcela konkrétně jejich chybu v SW i s pozicemi ve streamu. Šlo o to, že text v druhém a vyšším "extended_event_descriptoru" přijímače dekódují jako by byl vždy ve znakové sadě ISO 8859-1, aniž by SW bral ohled na jazyk specifikovaný v "ISO_639_language_code" a tedy, konkrétně v našem případě - bez ohledu na to, že text máme kódován ve znakové sadě ISO 6937.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #272
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    52

    Tak ja som zatiaľ s STC-čkom spokojný, len ešte keby opravili to EPG a vždy ráno mi svieti na prijímači modrá ledka, ale je vypnutý. Neviem či keď v noci sťahuje epg, tak sa to zle vypne alebo prečo to robí neviem. Nestretol sa niekto s tým?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #273
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    129

    Jo, dělá mi to to samé, už jsem si toho také všiml. Zatím jsem neřešil co to způsobuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #274
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    A sem jedinej komu to přes časovač nahraje někdy jen tmu ??? S údajem jakej to je pořad i jak dlouho trvá, ale je tam jen tma ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #275
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    Tak mně normálně svítí červená LED, také v noci stahuji EPG. Nemáte puštěný rychlý start? Já ho mám vypnutý.

    Stejně jako rado.h jsem i já s ISIO STC úplně spokojený, teď po výměně modulů za Technisat IR CI+ mi vše co potřebuji funguje OK.
    Musím zaklepat, černá tma se mi nenahrála ani jednou. Tedy jednou teď ano, ale to jsem měl problém, že mi nějak vypadl druhý tuner (mám vedený jen jeden kabel a nějak zlobil Multi Band Convereter Johansson 9640KIT, po jeho restartu už je vše OK)
    Naposledy upraveno uživatelem jirka67: 16-02-2015 v 15:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #276
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    129

    Já tedy rychlý start zapnutý mám, vyzkouším, zda to modré svícení na tom závisí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #277
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    52

    Aj ja mám rýchly štart, inak mi nefungujú obe karty, neviem prečo. S nahrávaním problém nemám, tma ani raz. A rýchly štart aj potrebujem, aby som si mohol editovať a pridávať nový "Timer" aj na diaľku z mobilu.

    A ešte som sa chcel spýtať, na diaľkovom ovládači načo slúži tlačidlo "Code" (napravo hore)? Nedá sa tam naprogramovať aj iný ovládač-nejaké funkcie.
    Naposledy upraveno uživatelem rado.h: 16-02-2015 v 18:33
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #278
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    129

    tak dnes rano bez rychleho startu a satelit je cerveny a nikoliv modry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #279
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    52

    Ja dnes ráno tiež červený, ale nič som nemenil, rýchly štart zapnutý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #280
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    52

    Čo ma na novom Isiu veľmi teší (okrem iného), je rýchlosť kopírovania cez mediaport...u mňa to ide 24Mb/s
    až na tie znaky, no ale čo už.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Snímka obrazovky 2015-02-18 o*13.25.48.png 
Zobrazení: 127 
Velikost: 462.9 KB 
ID: 29904  
    Naposledy upraveno uživatelem rado.h: 18-02-2015 v 15:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #281
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Vidím, že "s těmi znaky" je stále stejný problém jako u mých starších HD S2. U HD S2 je rychlost kopírovaní desetinová.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #282
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    52

    Tak mediaport nemal žiadnu aktualizáciu, takže problém zo znakmi pretrváva.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #283
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od rado.h Zobrazit příspěvek
    Aj ja mám rýchly štart, inak mi nefungujú obe karty, neviem prečo. S nahrávaním problém nemám, tma ani raz. A rýchly štart aj potrebujem, aby som si mohol editovať a pridávať nový "Timer" aj na diaľku z mobilu.

    A ešte som sa chcel spýtať, na diaľkovom ovládači načo slúži tlačidlo "Code" (napravo hore)? Nedá sa tam naprogramovať aj iný ovládač-nejaké funkcie.
    Mám pocit, že když máš od technisatu i TV, tak se dají oba přístroje ovládat jedním ovladačem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #284
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    na starom ovládači boli 2xSAT + TV
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #285
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    129

    tak dneska manzelka zapla televizi a vidi toto. Pozemni TV jde ok, takze tu ruzovou barvu tam dodava asi ISIO STC. Vcera vecer to jeste bezelo. To jsem zvedavej co tomu je. Nejaky napad?Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: uploadfromtaptalk1424781146631.jpg 
Zobrazení: 130 
Velikost: 63.1 KB 
ID: 29936
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 19 z 72 PrvníPrvní ... 917181920212969 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 00:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21