Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 24 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 358

Téma: Mede8er MED 800X3D, MEDE8ER MED 1000X3D

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele H.Umberto
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    217

    http://www.mede8er.com/mede8er_product_med800x3d.html

    Pořád hledám náhradu za svůj staříčký X-PRO.Zkoušel jsem i dražší kousky jako DUNE Duo,ale nějak si nerozuměl s LCD a postrádal jsem funkci okamžitého náhledu filmu tak jsem ho vrátil.X-Prodigi bylo jedno velké zlamání.Nakonec jsem objevil MED800X3D.Na našich webech se skoro neprezentuje ovšem na polských je dost chválen.Má něco co bych ocenil např.tichý fan(zapínání dle potřeby)vystačí jeden disk 4TB,údajně poměrně ryhlý pohyb v menu.Nevím jestlí má českou podporu,ale to bych i oželel.No a zde mé vědomosti končí a rád bych přivítal názor ostřílených AVmaniaků.

    http://www.mede8er.eu/en/index.php?d=800x3d

    Processor: RTD1186 - 750Mhz - 512MB SLC Flash - 512MB DDR3 SDRAM
    Video Fomats Supported: AVI/BDMV Light/BDISO Light/MKV/TS/TP/TRP/M2TS/MPG/MP4/MOV/M4V/VOB/ISO/IFO/DAT/WMV/ASF/RM/RMVB/FLV resolution up to 720p/1080i/1080p
    Video Codecs Supported: MPEG-1-2/MPEG-4 SP/ASP/AVC (H.264)/XviD/WMV9 (VC-1)/RealVideo 8/9/10 (up to 720P)
    3D Video: Full 3D/3D BD ISO/Side By Side/Top & Bottom/Frame Sequential/Frame Packing MAX 1920x180.
    Audio Codec Supported: MP3/MP2/OGG Vorbis/PCM/LPCM/AAC/RA/Dolby True HD - DTS MA Passthrough on HDMI/AC3 - DTS 5.1/Flac up to 24bit 192Khz/WAV/WMA Standard (DRM & Advanced Profile not Supported)
    Photo format Supported: JPEG/BMP/GIF/TIFF/PNG
    File System Supported: FAT32/NTFS/HFS+ (MAC)
    Video Output Resolution: NTSC/PAL/480P/576P/720P/1080i/1080p/1080p 24Hz/Auto Frame Rate
    Output: HDMI 1.4/Component Video/Composite Video/ Stereo RCA/SD/SDHC/Sony Pro Duo Card Slot/SPDIF Optical/Co-Ax Digital/Slave Port USB 3.0/Host USB USB 2.0 x2/IR Jack
    Optional WiFi: MED10WFB or MED20PCIE (Wifi is optional unless otherwise stated on the packaging)
    Optional Hard Drive: Internal Hard Drive is optional unless otherwise stated on the packaging
    Contents: MED800X3D/RC/2x AA Batteries/AC Adapter/ HDMI 1.4 Cable/AV Cable/USB3.0 Cable/HDD Securing Screws.
    Specifications subject to change without notice, DTS, DTS-HD the symbol & DTS or DTS-HD and the Symbols together are registered trademarks of DTS, Inc ©DTS Inc. All Rights Reserved
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    To už raději MED600X3D, který je bez větráku, nemá však USB slave port a nelze dovnitř namontovat disk. Jinak je stejný jako MED800X3D. Pokud však chceš každopádně s diskem, tak model MED1000X3D je kovový a bez větráku.
    Naposledy upraveno uživatelem RoPo: 16-10-2013 v 11:18
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele puschpull
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    1,013

    H.Umberto: můj Xtreamer-Pro tedy stařičký není! Každý má asi jiná kritéria pro amortizaci. ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele H.Umberto
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    217

    Citace Původně odesláno od puschpull Zobrazit příspěvek
    H.Umberto: můj Xtreamer-Pro tedy stařičký není! Každý má asi jiná kritéria pro amortizaci. ))
    no ono je to řečeno obrazně.Já vlastním dva kousky a nechci je vžádném případě hanit.Má jednu velkou výhodu a to je podpora X-live(Vencas,Killerman),ale osobně to nevyužívám.RoPo doporučil MED1000X3D už jsem si ho objednal na Slovensku za 120 Euro jako rozbalený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od H.Umberto Zobrazit příspěvek
    MED1000X3D už jsem si ho objednal na Slovensku za 120 Euro jako rozbalený
    odskušal by si mi či Med8er prehra toto video plynulo cez siet, nakolko mam NAS Synology DS212J a uvažujem o kúpe MED600X3D( moj Popcorn A-100 už dožíva a nedokaže toto video prehrať)
    http://ulozto.sk/uploaded/1567048294...aded=1&p_hash=
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Asi ti ta informace bude k prdu, ale je dobré ji vědět.
    Ze zvědavosti jsem MOV stáhl. Nahrál na svůj podružný NAS s DLNA serverem Twonky Media a na TV přes DLNA bez problémů přehrál...

    Já jsem si různými HTPC a MMC prošel a vždy jsem se směřoval na využití DLNA (pohodlí jediného ovládání, není potřeba další škatule). U mé první DLNA compatible TV (P50A756A) bylo s DLNA klientem zápasení. Všemožné formáty přehrával až při on-line transkódování. Nyní s DLNA klientem v TV jsem prozatím spokojen a vidím, že když výrobce chce i DLNA klienta dokáže relativně dobře udělat.

    Dvě zásadní věci proč MMC/HTPC místo slušně udělaného DLNA klienta v TV používat:
    - nelze přenést HD zvuk do receiveru
    - pokud potřebuješ přehrávat nejen na TV, ale třeba i na projektoru, tak stejně MMC musíš pořídit (lze však vyřešit BD playerem s DLNA klientem)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Heartwork
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2,358

    H.Umberto, jak dopadly námluvy s Mede8er?

    to all

    Jak má Mede8er MMC ošetřeno automatické přepínání 24/50/60 Hz na výstupu? Pracuje to korektně nebo to musíte přepínat ručně na ovladači?

    Mám Xtreamer PRO a tady konkrétně nefunguje automatické přepínání 50/60 Hz - musím to měnit ručně dle zdroje, na 24 se mi to přepíná v pohodě, ale 50/60 bohužel ne.
    U předešlého Popcornu, to přepínalo korektně 24/50/60 Hz (automaticky dle přehrávaného materiálu).

    Mají modely Mede8er nějaké (doposud nevyřešené) "závažnější mouchy", které mohou uživatele trápit?

    Díky za Váš čas.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele H.Umberto
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    217

    Tak námluvy jak námluvy.Ze začátku se vše jevilo vpořádku.Tichoučký,pěkný dizajn ale......asi jsem si moc zvykl na XPro a po týdením přesvědčování se,že to bude dobrý tak jsem ho daroval synovy.Jinak přehrál až na nějaké vyjímky vše a menu docela ušlo.Jen mi tam chybělo místo pro druhý HDD a vůbec je to čtvrtá mašiny za poslední rok a nesedla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Heartwork
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2,358

    Díky za reakci.

    Takže si to ani pořádně netestoval, viď?! Nevíš náhodou, zda-li to přepínalo korektně 24/50/60 Hz na výstupu (automaticky dle přehrávaného materiálu) nebo se muselo 50/60 Hz přepínat ručně na dálce, jako to dělám na Xtreameru?

    Pokud člověk nepoužívá žádný Movie Jukebox, byl tam při procházení složkami alespoň nějaký náhled (cover art) + nějaké movie preview jako u Xtreameru?
    http://www.xtreamer.net/xtreamer/fea...-juke-box.aspx

    Tohle např. u mého starého Popcornu nebylo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    163

    H.Umberto: Kromě toho místa pro HDD ti tam vadilo co? Něco zásadního?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas Avatar uživatele H.Umberto
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    217

    Tak to přepínání šlo tuším automaticky vždy se to zobrazilo na mém Panasonicu.Náhled to má jen se musí nastavit v menu,ale zobrazí film od začátku ne cca po 10.min jak X a to mně dost vadilo.Proč jsem ho dal pryč asi ,že nepodporoval 4TB disk a 3TB.Nechtěl je formátovat,když jsem udělal formát v PC zas ho nepoznal.Zajímavé bylo,že disky z Xtreamru(naformátované)tam jely dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od H.Umberto Zobrazit příspěvek
    Tak to přepínání šlo tuším automaticky vždy se to zobrazilo na mém Panasonicu.Náhled to má jen se musí nastavit v menu,ale zobrazí film od začátku ne cca po 10.min jak X a to mně dost vadilo.Proč jsem ho dal pryč asi ,že nepodporoval 4TB disk a 3TB.Nechtěl je formátovat,když jsem udělal formát v PC zas ho nepoznal.Zajímavé bylo,že disky z Xtreamru(naformátované)tam jely dobře.
    Jj díky za info. Ty náhledy měl Mede8er vždy od záčátku a jsou fakt k ničemu když to nelze nastaavit jak říkáš třeba až po 10 minutách. S tím formátováním je asi problém, že to nezvládne tak velké disky jinak samozřejmě je to oprus.
    Nejsi zmlsaný tak by to mělo fungovat v základu všude a tím tuplem hlavně na tak předražených mmc-ách jako je Mede8er
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    301

    Nikde zrazu nemaju Mede8er...neviete co sa stalo?Skrachovali?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Nemyslím, ale už dříve v minulosti byly problémy se střídáním dovozců. Ačkoli jsou tyhle MMC dobré, tak nemají bohužel zdaleka takovou prodávanost jako Xtreamery atd. a moc se to zřejmě nevyplatí vozit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 24 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mede8er MED500X 2
    Od mil426 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-10-2013, 14:05
  2. Firmware z Mede8er do egreatu EG-R6S
    Od Miki_ v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-09-2013, 12:14
  3. MEDE8ER 1000X3D a 600X3D
    Od rado101k v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-07-2013, 22:14