Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Zachytávání pomocí ATV2000 / problémy a řešení

darkknight- (0)|3.3.2006 19:09
MAm jetway kartu pres USB a pri nainstalovani a spusteni atv me to vyhodi s chybou pri zapisu do pameti nevite co s tim?
frcech (2)|6.3.2006 10:35
Ahoj lidi,
koupil sem si TV kartu Leadtek PVR2000 a chtel sem pouzit alternativní soft, tak sem zkusil ATV2000.
No a mam zde dost velke problemy se zvukovymi normami. U CT1, CT2, NOVA mi zvuk jde pekne a u PRIMY STV1, STV2, SPEKTRUM mi zvuk jenom skrci!
V nastaveni stanic mi ale nejde zmenit zvukova norma poradite nekdo?

Diky Franta
frcech (2)|6.3.2006 10:36
jo a mam kabelovku
Silarix (1)|16.3.2006 17:24
Pardon že hned moje první zpráva je dotaz, ale už má někdo z vás zkušenosti s nastavováním Pinnacle PCTV 100i ??

Zvuk mi jde úplně v pohodě, ale nemohu spustit obraz. prostě mám černou obrazovku. Vím že to zřejmě bude jenom něco v nastavení ale nevím kde a co.
starosta (3)|11.11.2006 18:00
Zdravim, rad by som pouzival ATV na jednom PC pod viacerymi pouzivatelskymi uctami. Nejde mi o to aby mal kadzy pouzivatel vlastne nastavenia, kludne mozu byt rovnake, ale aby sa mi program vobec spustil ked nie som prihlaseny ako administrator.

Pouzivatel, ktory nie je administrator si ATV nespusti. Spusti sa seria chybovych hlaseni: Error loading device WinDrv. sys, Cannot load BT8x8 driver, Cannot intiialize TV Card...

Z pochopitelnych dovodov, nemozem dat kazdemu prava adminstratora... ale zase iny program nechcem :) Mate niekto riesenie???

Vdaka...
starosta (3)|11.11.2006 18:45
...este dodam ze pouzivam W XP Home
dub (1)|3.12.2006 21:13
Používám ATV2000 min. 4 roky ale mám problém s novými verzemi.
Mám kartu Pixel Wiev,AMD 3000+,W XP profi.Vytvořil jsem zcela čistý systém (W XP profi), žádné nainstalované programy, ovladače PROLINK - CONEXANT, poslední dostupná verze určená pro verzi
instalovalé karty. Doporučované ovladače Uskova s mou kartou spolupracují ale velmi nedokonale.

Instalace ATV2000 - 2.1.2.3: základní nastavení: čeština,
Ostatní nastavení v souladu s návodem. Výsledek:"Cannot find video frame grabber."

Odinstalace, vyčištění registrů, adresářů a souborů.
Instalace ATV2000 - 2.1.1.5: základní a ostatní nastavení naprosto shodné s předchozím.
Výsledek: bezproblémová funkce.
Tuto verzi používám dodnes k plné spokojenosti a nesetkal jsem se s lepším SW pro zachytávání a sledování analogu TV.
Nevíte někdo v čem může být problém novějších verzí? I poslední se chová stejně. Autorovi jsem poslal sice poslal i log soubory ale jeho názor jsem se nedozvěděl.
vuku (7)|3.1.2008 17:36
Ahoj,
mohli byste mi porat s nastaveni ATV? Mam nainstalovano ATV2000 2.1.2.6 a PCMCIA kartu pro notebook AVerTV Hybrid+FM Cardbus.

Kdyz spustim ATV a tam vidim jenom zrneni ale bez zvuku(to je snad dobry, nic neni naladeno) a tak kliknu na obrazovku a dam Ovladac - Ovladani TV. Tam zmenim vstup na antenu a vyhledam nejaky kanal.
Tak ted vidim obraz, ale nejde zvuk. Tak jsem zase kliknul na obrazovku a menu Zarizeni - Prehravac zvuku a tam jsem snad zkusil postupne vsechny moznosti.
Ted mi zvuk uz jde, ale obraz zamrzne.

Kdyz nyni ATV vypnu a zapnu, tak vidim pouze cernou obrazovku(zadny zrneni) ale slysim takovy to zrneni, protoze neni naladen zadny kanal.

Kdyz ale pred vypnutim dam v menu Zarizeni - Prehravac zvuku = No audio a ATV znovu zapnu jiz vidim zrneni a muzu zacit zase od zacatku.


Nejspis tam delam neco spatne, ale nejak me nenapada co... tak tady prosim, jestli byste mi nekdo nemohl pomoci. Ja nejsem moc zkuseny uzivatel, tak uvitam kazdou radu.

Zkousel jsem kartu jeste pres VirtualDub a tam funguje obraz i zvuk.

Diky.
matsn (15)|11.1.2009 19:39
Ahoj, používám k prohlížení TV přes TV kartu program ATV2000 a jsem s ním plně spokojen, jenomže když chci nahrát video, tak se nahraje bez zvuku (?) a přitom si v programu tu stanici ze které nahrávám prohlížím se zvukem. Jen nevím proč chybí zvuk v nahraném souboru:-(. Prosím poraďte.