Eso Rimmer
nj, když používáš nvmixer.![]()
Eso Rimmer
nj, když používáš nvmixer.![]()
V ATV jsou dve nastaveni zdroje zvuku - jedna je zdroj pro prehravani, ktery se nastavi v zalozce TV karta a druhy je pro zachytavani, ktery se nastavi v zalozce zachytavani videa - je to tam 2x a je treba to 2x nastavit, mam taky nvidia mixer na nforce2 a funguje to dobre, musi to fungovat i tobe, jen to musis nastavit spravne
Tak to je fajn, to mi určitě rád pomůžeš s nastavením :Původně odesláno od Mike
S novou deskou jsem vyměnil svou starou zvukovku za tu 6ch integrovanou, a nepodařilo se mi nijak přesvědčit ATV, ať zvuk i nahrává.
Jelikož byla nutná reinstalace Win, tak jsem zkusil i nové ATV (2.1.2.1), jestli již umí jako nějaká hodně stará verze dosud mnou používaná nahrávat přes parametry (dosud nové verze seply obraz příliš pozdě => hromada hlášek), což ano (huráá). Nicméně zvuk při nahrávání nefungoval ani u té staré verze (zkoušeno těsně před reinstalací).
Možná je zakopaný Bobika v Nastavení / TV karta / Sound decoder, kde se vždy vrátí "None". Zdroj zvuku je přes line-in a jinak ho ani nepoužívám, žádné problémy typu nvswap nejsou (mám tam 5 vstupů), při sledování zvuk jede. Nastaveno v Nastavení / TV karta, Nastavení / Zachycení videa, MainMenu / Zařízení / Všechny podmenu kromě přehrávač, v nastavní zachytávání je povoleno nahrávání zvuku, bez (i s) kodeku.
SW: ATV 2.1.2.1, WinXP
TV: ATI TV Wonder VE, externí btdrv drivery (myslím že odtud)
Zvuk: NVIDIA nForce Audio (ASUS A7N8X-E Deluxe)
DKx
ja to mam takto:
https://www.tvfreak.cz/pouziti-ati-t...s-atv2000/1783
Tak nevím. Jel jsem podle postupu, musím uznat, že obrazu ten DNR filtr fakt pomohl, obraz je mnohem lepší.
Nicméně s filtrem či bez, s různými nastaveními mi to strašně vytěžuje CPU a to jenom při sledování. Zvláštní je, že když dostane focus nějaký dialog, CPU po chvíli už nastálo klesne, ale obraz se jemně kouše.
Nahrávání jsem se příliš nevěnoval, ale tam to byla jedna chybová hláška za druhou i s různými nastaveními.
--
Ještě to dnes pozkouším, ale problém vidím v tom ovladači.
Po nainstalování nové verze ATV2000 2.1.2.1 mi to při startu programu napřed vyhodí okynko s hláškou Error "Cannot find Video grabber"Po odkliknutí OK teprve naskoči TV . Nevíte někdo jak tu hlášku při startu odstranit ? V dřívější verzi 2.1.2.0 to nedělalo. Nepomohlo ani přeinstalování jak novou tak i zátky na starší verzi. Záznam nepoužívám, jen TV.
![]()
Zdravim, mám ten stejný problém - navíc ve verzi 2.1.2.1 nefunguje teletext(ve verzi 2.1.2.0 funguje).
ten isty problem, ale nejaky cas mi to chodilo, potom z nicoho nic to zacalalo vyhadzovat, nepomohol ani reinstall atv, ta tabulka by ma ani tak nestvala ale nejde nahravat![]()
zkus odinstalovat a znova nainstalovat, vypada to, ze se ti odregistrovali DS filtry
je to mozne lebo vypisuje ze nemoze najst color converter filter ci tak nieco no uvidime co s tym, zatial som nemal moc casu ale dnes s s tym pohram
tak som to trochu poriesil, najprv uninstall atv, potom vymazat adresar v program files\Common Files\NacreWare, vyhodit z registrov vsetko ku atv, reset, preinstalovat atv, nejaku starsiu verziu a mohlo by to chodit,
ale teraz mi nejde nastavit TV card module BT8x8 ale len internal ale aspon to chodi
moja tv karta ATI TV WONDER
jasne, dnr i deinterlace je casove narocny, takze to zatezuje PC, to je normalni
co se tyce zachytavani, tak je treba zvolir duplikaci pro nahled a spravne nastavit vsechny parametry, ja vim, ze ATV je ma prilis mnoho moznych nastaveni, ale co se da delat![]()
Psal jsem "s filtrem i bez". A to zatížení je 100%.Původně odesláno od Mike
Ale ještě jsem se na to znova nedíval, třeba jenom měl komp blbý den.
O to je univerzální a tím i lepší, na to si nestěžuju.Původně odesláno od Mike
Možná by to chtělo pro "uživatele" nějaký wizard, nebo tak něco![]()
DKx
Proboha ATV snad wizard nepotřebuje.
mirekv
mno, než jsem to poprvé rozchodil, tak bych to uvítal. Ale teď mi to už chodí.![]()