Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie

Zobrazit výsledky hlasování: Funguje vám poslední verze ATV 2000 ???

Hlasujících
27. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Ano, funguje a jsem plně spokojen.

    4 14.81%
  • Ano funguje, ale menší problémy stále přetrvávají.

    16 59.26%
  • Ne , stále nemohu ATV doporučit ...

    7 25.93%
Strana 11 z 14 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 209

Téma: Zachytávání pomocí ATV2000 / problémy a řešení

  1. #151
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Eso Rimmer
    nj, když používáš nvmixer.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    V ATV jsou dve nastaveni zdroje zvuku - jedna je zdroj pro prehravani, ktery se nastavi v zalozce TV karta a druhy je pro zachytavani, ktery se nastavi v zalozce zachytavani videa - je to tam 2x a je treba to 2x nastavit, mam taky nvidia mixer na nforce2 a funguje to dobre, musi to fungovat i tobe, jen to musis nastavit spravne
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153

    DKx DKx je offline
    Nováček Avatar uživatele DKx
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Mike
    mam taky nvidia mixer na nforce2 a funguje to dobre, musi to fungovat i tobe, jen to musis nastavit spravne
    Tak to je fajn, to mi určitě rád pomůžeš s nastavením :
    S novou deskou jsem vyměnil svou starou zvukovku za tu 6ch integrovanou, a nepodařilo se mi nijak přesvědčit ATV, ať zvuk i nahrává.

    Jelikož byla nutná reinstalace Win, tak jsem zkusil i nové ATV (2.1.2.1), jestli již umí jako nějaká hodně stará verze dosud mnou používaná nahrávat přes parametry (dosud nové verze seply obraz příliš pozdě => hromada hlášek), což ano (huráá). Nicméně zvuk při nahrávání nefungoval ani u té staré verze (zkoušeno těsně před reinstalací).

    Možná je zakopaný Bobika v Nastavení / TV karta / Sound decoder, kde se vždy vrátí "None". Zdroj zvuku je přes line-in a jinak ho ani nepoužívám, žádné problémy typu nvswap nejsou (mám tam 5 vstupů ), při sledování zvuk jede. Nastaveno v Nastavení / TV karta, Nastavení / Zachycení videa, MainMenu / Zařízení / Všechny podmenu kromě přehrávač, v nastavní zachytávání je povoleno nahrávání zvuku, bez (i s) kodeku.

    SW: ATV 2.1.2.1, WinXP
    TV: ATI TV Wonder VE, externí btdrv drivery (myslím že odtud)
    Zvuk: NVIDIA nForce Audio (ASUS A7N8X-E Deluxe)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155

    DKx DKx je offline
    Nováček Avatar uživatele DKx
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    7

    Tak nevím. Jel jsem podle postupu, musím uznat, že obrazu ten DNR filtr fakt pomohl, obraz je mnohem lepší.
    Nicméně s filtrem či bez, s různými nastaveními mi to strašně vytěžuje CPU a to jenom při sledování. Zvláštní je, že když dostane focus nějaký dialog, CPU po chvíli už nastálo klesne, ale obraz se jemně kouše.

    Nahrávání jsem se příliš nevěnoval, ale tam to byla jedna chybová hláška za druhou i s různými nastaveními.

    --

    Ještě to dnes pozkouším, ale problém vidím v tom ovladači.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček Avatar uživatele Lada1
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    1

    Po nainstalování nové verze ATV2000 2.1.2.1 mi to při startu programu napřed vyhodí okynko s hláškou Error "Cannot find Video grabber" Po odkliknutí OK teprve naskoči TV . Nevíte někdo jak tu hlášku při startu odstranit ? V dřívější verzi 2.1.2.0 to nedělalo. Nepomohlo ani přeinstalování jak novou tak i zátky na starší verzi. Záznam nepoužívám, jen TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček Avatar uživatele laho
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    14

    Zdravim, mám ten stejný problém - navíc ve verzi 2.1.2.1 nefunguje teletext (ve verzi 2.1.2.0 funguje).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček Avatar uživatele tomboss
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    9

    ten isty problem, ale nejaky cas mi to chodilo, potom z nicoho nic to zacalalo vyhadzovat, nepomohol ani reinstall atv, ta tabulka by ma ani tak nestvala ale nejde nahravat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    zkus odinstalovat a znova nainstalovat, vypada to, ze se ti odregistrovali DS filtry
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček Avatar uživatele tomboss
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    9

    je to mozne lebo vypisuje ze nemoze najst color converter filter ci tak nieco no uvidime co s tym, zatial som nemal moc casu ale dnes s s tym pohram
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček Avatar uživatele tomboss
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    9

    tak som to trochu poriesil, najprv uninstall atv, potom vymazat adresar v program files\Common Files\NacreWare, vyhodit z registrov vsetko ku atv, reset, preinstalovat atv, nejaku starsiu verziu a mohlo by to chodit,
    ale teraz mi nejde nastavit TV card module BT8x8 ale len internal ale aspon to chodi
    moja tv karta ATI TV WONDER
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    jasne, dnr i deinterlace je casove narocny, takze to zatezuje PC, to je normalni

    co se tyce zachytavani, tak je treba zvolir duplikaci pro nahled a spravne nastavit vsechny parametry, ja vim, ze ATV je ma prilis mnoho moznych nastaveni, ale co se da delat
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163

    DKx DKx je offline
    Nováček Avatar uživatele DKx
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Mike
    jasne, dnr i deinterlace je casove narocny, takze to zatezuje PC, to je normalni
    Psal jsem "s filtrem i bez". A to zatížení je 100%.
    Ale ještě jsem se na to znova nedíval, třeba jenom měl komp blbý den.

    Citace Původně odesláno od Mike
    ja vim, ze ATV je ma prilis mnoho moznych nastaveni, ale co se da delat
    O to je univerzální a tím i lepší, na to si nestěžuju.
    Možná by to chtělo pro "uživatele" nějaký wizard, nebo tak něco
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    DKx
    Proboha ATV snad wizard nepotřebuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jopein
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    456

    mirekv
    mno, než jsem to poprvé rozchodil, tak bych to uvítal. Ale teď mi to už chodí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 14 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Samsung UExxBx000 - zkušenosti, problémy, řešení majitelů
    Od |Mio| v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 803
    Poslední příspěvek: 13-05-2014, 12:13
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-05-2010, 08:06
  3. Zachytávání pomocí H&B TX-100
    Od rhcz v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-04-2006, 16:03
  4. Winfast PVR2000 a zachytavani v ATV2000
    Od obal v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 23:11
  5. Zachytávání z VHS pomocí DV kamery
    Od Terka v sekci DV/HDV
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-03-2005, 15:19