Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 71 z 71

Téma: Kvalita HDMI a přenos

  1. #61
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    ach boze ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Samozrejme, dokonca aj pri vypnutej TV!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    294

    Citace Původně odesláno od Puamik Zobrazit příspěvek
    ať nezakládám nové téma. Kabel High Speed HDMI Cable with Ethernet - když s ním propojím tv a pc, tak internet co vede do pc se tímto kabelem dostane i do tv? A pokud ano, tak i při vypnutém pc?
    1. Je to jedna z novych specifikacii HDMI, ktora definuje aj datovy prenos ako cez Ethernet. Netusim, ci uz to schvalili.
    2. Musis mat take obidve zariadenia, ktore toto podporuju. Pochybujem, ze uz sa nieco take predava.
    3. Vypnute, znamena vypnute. Ked je nieco vypnute, tak je to vypnute. A ked je to vypnute, tak to nefunguje, je to len zelezo+plasty+guma+kadecoine.
    Zjednodusene: Urcite ti to nepojde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Citace Původně odesláno od Puamik Zobrazit příspěvek
    Kabel High Speed HDMI Cable with Ethernet - když s ním propojím tv a pc, tak internet co vede do pc se tímto kabelem dostane i do tv
    Pokud mají obě Tvé zařízení HDMI rozhraní 1.4 a navíc mají implementované volitelné rozšíření s Ethernet channel, tak ano (samotná implementace HDMI 1.4 je podmínka nutná, nikoli postačující).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    233

    někteří promiňte, že jsem se zeptal. Elektřina také prochází zásuvkou a ta je vypnutá.
    Těm co odpověděli k tématu moc děkuji za vysvětlení, na netu jsem k tomu nemohl nic najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Citace Původně odesláno od Puamik Zobrazit příspěvek
    na netu jsem k tomu nemohl nic najít.
    ono to realne funguje opacne, cize internet poskytuje TV (pre ostatne zariadenia, ktore su napojene v TV). TV musi byt zapojena v lokalnej LAN (ci uz kablom alebo cez wifi).
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: hec_after_400.jpg 
Zobrazení: 126 
Velikost: 51.5 KB 
ID: 20208  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Roli "switche" nemusí zastávat pouze TV, ale kterékoli zařízení (samozřejmě s implementovaným HEC). Kdyby bylo v sestavě AVR, tak se ethernet požene přes něj a ne přes TV.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Ano, TV alebo AVR (cize hlavny bod, ktory je prepojeny na vsetky ostatne HDMI zdroje). Neviem ci to nemaju v tomto case len aktualne Denon AVR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    Citace Původně odesláno od Puamik Zobrazit příspěvek
    někteří promiňte, že jsem se zeptal. Elektřina také prochází zásuvkou a ta je vypnutá.
    Jezis ty uz radsi nemluv !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    233

    a proč nemám mluvit? Jak je to u satelitu? Když má průchozí LNB, tak musí být také zapnutý, aby to procházelo do dalšího satelitu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Neboj, mluvit můžeš, ptáš se správně. Musíš si uvědomit, že např. průchozí tunery u DVB-S jsou řešeny tak, že se prostě při vypnutí přístroje překlopí relé. Není tam potřeba žádná logika, nic. Jako by jsi to jen propojil drátem. Kdežto HEC je něco jiného - zařízení funguje jako aktivní switch, musí zpracovávat pakety a přeposílat je apod. Jako by jsi vypnul normální switch/router co máš doma, to Ti také LAN zdechne. Je tam už prostě potřeba logika a zpracování, nejde to jen natvrdo přepojit (to by šlo pouze na jedno zařízení).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Nefunguje přenos zvuku přes HDMI
    Od lastsaves v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 24-09-2009, 20:33
  2. Propojeni LCD TV a DVD recorderu HDMI kabelem - spatna kvalita
    Od spy-man v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 00:18
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 14:37
  4. kvalita HDMI vs RGBScart?
    Od dan222 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 52
    Poslední příspěvek: 29-10-2007, 18:38