Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 8 z 10 PrvníPrvní ... 678910 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 139

Téma: FV-1 Google TV box

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od Vandenberg Zobrazit příspěvek
    Děkuji za odpověď, nainstaloval jsem si zatím jen beta verzi Skype a uvidíme, zda se jednou dočkáme plnohodnotného Skype. Ještě dotaz, zda je možné stáhnou z internetu nějaký soubor na HDD, nebo na flash. Vždy když dám stáhnou i soubor apk, tak to nelze, není nějaký program. Opět děkuji
    Plnohodnotne Skype nebude pokud nebude do FW implementovana podpora vstupnich zarizeni pouzivajici mikrofon a kameru. Jinak tvemu dotazu ohledne stahovani z netu nejak nerozumim. Pokud chci z netu stahnout soubor, tak stahuji klasicky pres prohlizec (pouzivam Dolphin HD), stazeny soubor se ulozi na SD kartu odkud jde napr. pomoci nejakeho manazera (napr. ES File Exploer nebo jineho) zobrazit, spustit atd. Samozrejme, ze existuje i mraky jinych app, pomoci kterych se da stahovat z netu a vcetne FTP klientu, torrent klientu atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Takže Skype zatím jen text, audio ani video, snad jindy Jde o to, že když jsem chtěl stáhnout nějaký soubor, tak, začalo stahování a poté se to přerušilo s tím, že to nelze, takže zkusím ten Dolphin HD a ještě jeden dotaz, chtěl jsem poslouchat nějaké to internetové rádio, ale když si stáhnu z marketu třeba Evropu 2, tak instalace v pohodě, ale když dám play, tak to načítá a načítá, ale neustále to načítá a hudba žádná. Zajímalo by mě, zda je nějaká aplikace, třeba pro poslech českých rádií.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od Vandenberg Zobrazit příspěvek
    Takže Skype zatím jen text, audio ani video, snad jindy Jde o to, že když jsem chtěl stáhnout nějaký soubor, tak, začalo stahování a poté se to přerušilo s tím, že to nelze, takže zkusím ten Dolphin HD a ještě jeden dotaz, chtěl jsem poslouchat nějaké to internetové rádio, ale když si stáhnu z marketu třeba Evropu 2, tak instalace v pohodě, ale když dám play, tak to načítá a načítá, ale neustále to načítá a hudba žádná. Zajímalo by mě, zda je nějaká aplikace, třeba pro poslech českých rádií.
    na internetova radia pouzivam aplikaci "TuneIn" odkaz ZDE. V Pro verzi se vyhnes reklamam a budes moci i nahravat. Jinak obsahuje i vetsinu ceskych radii a nespocet svetovejch. Co se tyce internetovych radii, tak alespon u me jasnej favorit. Na FV-1 jede bezchybne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Za ten odkaz na rádio díky. Nainstaluji a vyzkouším
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Tak rádo odzkoušeno a perfektní, hned jsem si ho stáhl i do svého telefonu. Opravdu super tip Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    4

    Jako dárek k vánocům jsem pořídil dva boxy FV-1 pro prarodiče. Doufám že se s tím naučí a budou si prohlížet fotky, které jim uložím na Picasu. Když jsem na to stahoval aplikace, abych jim to dal už hotové, tak jsem si s tím trochu hrál a myslím si, že je dobré nainstalovat nový firmware.
    Mám asi půl roku starý FV-1 a v těch dvou je novější verze firmware. S tou novou verzí má podle mě FV-1 trochu rychlejší reakce na ovládání.
    Zatím jsem s aktualizací starého boxu váhal, ale teď to zkusím.
    Máte někdo nějaký nový odkaz na firmware?

    Ještě by Vás mohla zajímat miniaturní klávsnice s funkcí myši FLY MOUSE 2, kterou jsem k tomu pořídil.
    Je to velký asi jako dálkový ovladač k TV a docela dobře se tím FV-1 ovládá. Je to lepší, než originální ovladač. Odkaz je tady: http://www.escadtrade.cz/fly-mouse-2...nkci-mysi.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    2

    Zdravím, objednal jsem si FV-1 Google Tv Internet Box s bezdrátovou klávesnicí Fly Mouse.
    Všechno funguje dobře. Bohužel se mi nedaří stahovat aplikace z Android Marketu.
    Hlásí mi to, že nemám žádné kompatibilní zařízení. Nevíte co s tím?
    Chtěl jsem si stáhnout nějaké počasí a pár her.
    Co mě příjemně překvapilo byl prohlížeč a možnost přehrávání multimédií přes síť ze síťového disku.
    Díky předem za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od xuting Zobrazit příspěvek
    Zdravím, objednal jsem si FV-1 Google Tv Internet Box s bezdrátovou klávesnicí Fly Mouse.
    Všechno funguje dobře. Bohužel se mi nedaří stahovat aplikace z Android Marketu.
    Hlásí mi to, že nemám žádné kompatibilní zařízení. Nevíte co s tím?
    Chtěl jsem si stáhnout nějaké počasí a pár her.
    Co mě příjemně překvapilo byl prohlížeč a možnost přehrávání multimédií přes síť ze síťového disku.
    Díky předem za pomoc.
    Tak už jsem výše uvedené vyřešil. Omlouvám se, nepročetl jsem si pořádně předchozí příspěvky.
    Stačilo spustit aplikaci Market a přihlásit se svým Gmail účtem. Od té doby vše funguje jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Mám problém s Tunein radio, když si uložím stanice a přístroj vypnu přes noc, tak ráno jsou stanice vymazané a místo nich si aplikace nahraje své. A dle mě zlobí Dolphin HD, když vypnu přístroj a zapnu ho po delší době, tak mi Dolphin vůbec nenaběhne, pouze bílá obrazovka a aplikaci musím přeinstalovat. Na Doplphin jsem si zvykl, takže ho nechci nahradit jinou aplikací. Nainstalovaný mám poslední firmware U110781_1108181. Má-li někdo s problémem zkušenosti radu uvítám. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    Zatial ho mam len chvilu,zatial spokojnost,ale maly problem s pripojenim cez wi-fi,najde moj router,signal plny,som pripojeny,ale internet nejde,len ked ho spojim cez kabel,co s tym?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Zdravím všechny a do nového roku vše nej chtěl bych se zeptat, na android marketu je teď akce na nějaké hry za dvcku, zda je možné tyto hry a náš Fv1 box. Jinak mám problém s videm, neustále mi to při přehrávání drobně škube a je to otrava, zkusil jsem snad všechny možné přehravače a nepoznal jsem rozdíl
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    2

    Ciao a tutti.

    Hello to all.

    There is a new link for firmware

    ftp://219.134.95.243
    user name: overseas
    password: overseas

    Direct link to firmware directory

    ftp://219.134.95.243/FV-1(9000J) firmware Éý¼¶Èí¼þ/

    I have uploaded the november firmware on Mediafire:

    http://www.mediafire.com/?l89393hl0cbgnzm
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Tak konečně přehrávač, který je bez kompromisu nejlepší pro naše Boxy a to "BS Player".

    https://market.android.com/details?i...b2lkLmZyZWUiXQ..

    Ostatní přehrávače se více či méně sekaly,ale BS player naprostá spokojenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    52

    A co rikate na tyto dva dalsi stroje? Ne na to, ze jsou uz rozbalene a se slevou.

    http://www.escadtrade.cz/google-tv-internet-box.html
    Naposledy upraveno uživatelem danton: 22-01-2012 v 19:34
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1

    Dobrý den,
    FV-1 jsem si pořídil na vánoce z www.escadtrade.cz přišel mi použitý přístroj, měl viditelné známky poškrábání. Po zapnutí my vypadával signál (koukám na film, blik a je tma, po chvilce opět naskočil) Reklamoval jsem ho, přišel nový kus, který mi ani nechce najet do zákdní obrazovky, na TV mi stále svítí -není signál- . Zkoušel jsem to na 5-ti TV a pouze na jedné mi to šlo, s tím že jsem musel trošku pomlet kabelem (asi špatný kontakt?) zkoušel jsem to i s jiným HDMI a stále nic. Tak babo rad, co ted. Mám to zase poslat na reklamaci? Není ten přístroj náchylný na typ TV? Je mi fakt divný že by mi 2x poslali vadný kus
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 10 PrvníPrvní ... 678910 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. google earth nabízí pohled do vesmíru
    Od Doom v sekci Volná témata
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 19:27
  2. ako spustim Google Earth na PC bez internetu?
    Od quasi v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 16:15
  3. YouTube vs. Guba vs. Google
    Od Ondras_ v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 01:27