Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 7 z 10 PrvníPrvní ... 56789 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 139

Téma: FV-1 Google TV box

  1. #91
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    14

    Dobrý den rád bych se zeptal,jestli někdo už aktualizoval poslední firmware.Na zahraničním foru píšou ,že se zlepší přehrávání na webu,Sám k tomu nemám odvahu,nejsem v tom moc zdatný,ani nevím jak udělat zálohu stávajícího os,kdyby se náhodou něco pokazilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od milis1 Zobrazit příspěvek
    Dobrý den rád bych se zeptal,jestli někdo už aktualizoval poslední firmware.Na zahraničním foru píšou ,že se zlepší přehrávání na webu,Sám k tomu nemám odvahu,nejsem v tom moc zdatný,ani nevím jak udělat zálohu stávajícího os,kdyby se náhodou něco pokazilo.
    aktualizoval jsem postupne od puvodniho U110781_1107121 az na posledni dostupny U110781_1110081, ale nejake vyrazne zlepseni u Flashe jsem neregistroval. Navod na upgarde jsem uvedl postu #70 tohoto vlakna - odkaz ZDE. Muzes si vybrat ze tri moznych variant, bohuzel zaloha stavajici rom a aplikaci (bez provedeneho rootu pristroje) mi neni znama. Po upgrade se vzdy uvede FV-1 do vychoziho tovarniho nastaveni.

    Pokud jsi, ale root pristroje treba podle meho navodu udelal, tak muzes napr. pomoci aplikace Titanium Backup (link najdes taky v tom postu) udelat zalohu aplikaci vcetne jejich nastaveni. Po upgrade FW pak staci FV-1 znova rootnout, naistalovat Titanium Backup a ze zalohy pohodlne obnovit aplikace z predesleho FW (otazka 10minut), obnovene app jsou vcetne dat aplikaci (pokud jsi si je dal backapovat pri zaloze se samotnou aplikaci), takze neprijdes o jejich nastaveni ani o pripadne levely ve hrach atd. Vybornou ficurou Titaniua je pak nastroj Market Doctor, ktery pak i zpetne prolinkuje vsechny tebou obnovene app na Market, takze je Market zase uvidi jako instalovane z nej, cimz ti pak budou chodit i aktualizace atd. Do budoucna na zalohu a obnovu pomoci Titanium Backup pripravim (v pripade zajmu) navod, ktery bych doplnil do postu #70 k ostatnim vecem. Az bude vic casu, tak pridam i navod na zmenu density, pomoci app ROM Toolbox, kterym se da ziskat "vice mista" na obrazovce.
    Naposledy upraveno uživatelem dk_line: 18-10-2011 v 18:44
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    14

    Mohu se prosim zeptat,kde stahuješ nové firmwary,děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    pri prochazeni ruznymi zahranicnimi fory jsem narazil na zdroje, ktere jsem uvedl v tom postu #70 na 5. strane tohoto vlakna - primy odkaz na post ZDE. Nejnovsi FW na ktery jsem narazil je na ftp://218.17.181.67/ (user+pass: overseas), kde se nachazi soubor "FV-1 Android tv Firmware 升级软件-English.rar.zip" ve kterem po rozbaleni najdes soubor s FW U110781_1110081_HW.osk . Nevim ale zda je tento FW oficialni, ale je plne funkcni (mam ho na FV-1 nahozenej). Posledni Escadtradem potvrzeny oficialni FW je U110781_1108181, odkaz na nej take najdes na uvedenem postu vcetne tri moznych variant upgrade FV-1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    14

    Dobrý den ,tak jsem nahrál nový fw-FW U110781_1110081.Rád bych se prosim zeptal ,jak mám stáhnout aplikaci na marketu v PC,píše mi to-S tímto účtem nejsou spojena žádná zařízení Android.
    Hry jsem si nezálohoval a těď mi market nabízí jen-Angry Birds Seasons a já bych chtěl i ostatní díly.Přihlašuju se stejným účtem,dokonce mi to i píše MÉ OBJEDNÁVKY,aplikace co jsem si instaloval v září a co jsem si je včera po nahrání fw instaloval znovu tak je tam stále datum září.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od milis1 Zobrazit příspěvek
    Dobrý den ,tak jsem nahrál nový fw-FW U110781_1110081.Rád bych se prosim zeptal ,jak mám stáhnout aplikaci na marketu v PC,píše mi to-S tímto účtem nejsou spojena žádná zařízení Android.
    Hry jsem si nezálohoval a těď mi market nabízí jen-Angry Birds Seasons a já bych chtěl i ostatní díly.Přihlašuju se stejným účtem,dokonce mi to i píše MÉ OBJEDNÁVKY,aplikace co jsem si instaloval v září a co jsem si je včera po nahrání fw instaloval znovu tak je tam stále datum září.
    aby "Webovy" market videl tve zarizeni, tak musis napred to zarizeni (FV-1) znova prihlasit k uctu googlu. Po upgrade se tva FV-1 dostala zpet do tovarniho nastaveni a k googlu v tomto stavu prihlasena neni. Klikni v aplikacich FV-1 na Market, mel by ti vyskocit prihlasovaci dialog k uctu googlu. Postupuj dle pokynu pruvodce, nejsou s tim zadne problemy... Pote by jsi pri prihlaseni k webovemu markletu mel videt i tvuj FV-1. Co se tyce nekterych aplikaci, ktere Market nevidi - je to zpusobeno nejakou nekompatabilitou app se zarizenim. Vetsinu aplikaci jde vsak instalovat jeste primo z SD karty. Staci si app kterou Market FV-1 nevidi stahnout a vykopirovat do jineho zarizeni (napr. na mobil) nebo samotnou apk vyhledat nekde na internetu, a pak presunout na SD kde ji pomoci jakehokoliv manazeru naistalujes. Na tomto FW mam instalovany vsechny 3 dily Angry Birds, vcetne Dolphin HD kterej Market taky standardne nevidi.

    EDIT: tak beru zpet... koukl jsem se ted do "Weboveho" Marketu a svuj FV-1 tam taky nevidim, mam tam pouze dalsi dva sve telefony. Takze je mozne, ze to bude nejaka chyba toho FW. Klasicky Market v FV-1 funguje normalne. Zkusim se na to mrknout
    Naposledy upraveno uživatelem dk_line: 22-10-2011 v 12:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    Pokud by ti slo jen o ty Angry Birds, tak ti samotne jejich apk muzu nekam vyvesit...

    EDIT: na strankach android marktu je k vyse popsanemu problemu uvedeno toto:

    Proč se na webu Android Market nezobrazuje mé zařízení

    Existují tři možné důvody, proč zařízení Android nemusí být uvedeno v seznamu zařízení na webu Android Market:

    1. Nejste přihlášeni prostřednictvím primárního účtu Google, který je přidružen k danému zařízení.
    2. V poslední době jste se ze svého zařízení do služby Android Market nepřihlásili.
    3. V zařízení je systém Android verze 1.5

    Nepřihlášeni prostřednictvím primárního účtu

    Účet, ke kterému jste přihlášeni při používání webu Android Market, musí být shodný s primárním účtem, který byl použit při prvním nastavení vašeho zařízení Android. Pokud jste přihlášeni na webu Android Market, zobrazí se při pokusu o instalaci aplikace pouze zařízení přidružená stejnému primárnímu účtu.

    Chcete-li zobrazit účty spojené se zařízením, klikněte na položky Nastavení > Účty & Synchronizace. Na web služby Android Market se bude nutné přihlásit pomocí uživatelského jména a hesla účtu Google, který jste původně použili k nastavení svého zařízení Android. Pokud heslo k tomuto účtu neznáte, přečtěte si článek centra nápovědy služby Google Checkout týkající se hesel. V něm naleznete pokyny, jak heslo obnovit.

    Pamatujte prosím, že pokud používáte účet Google Apps, musí být přenesen do nové infrastruktury služby Google Apps, aby mohl být kompatibilní s webem Android Market.

    V poslední době neproběhlo přihlášení do služby Android Market

    Pokud jste se pokusili na web Android Market přihlásit pomocí všech svých účtů Google a stále se v seznamu nezobrazuje vaše zařízení, otevřete prosím aplikaci Android Market ve svém zařízení a pak se pokuste použít web Android Market znovu.

    V zařízení je systém Android verze 1.5

    V současnosti je web Android Market kompatibilní pouze se systémem Android verze 1.6 a vyšší. Pokud máte zařízení se systémem Android 1.5, doporučujeme vám kontaktovat výrobce a zjistit, zda je k dispozici aktualizace nebo vyšší verze systému Android.
    Naposledy upraveno uživatelem dk_line: 22-10-2011 v 12:33
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    14

    Dobrý den,na marketu ve fv-1 jsem byl přihlášený a stejně jsem na pc neviděl,ale fv-1 jsem neviděl ani před instalem fw.Mě jde o to,jestli aplikace jdou stáhnout na sd přímo z pc,jiné zařízení s androidem nevlastním.Před instalací fw jsem zmiňované angry birds viděl všechny a rád bych zkusil i Dolphin HD .Jěšte bych se zeptal,kdyby se mi povedlo stáhnout aplikaci na sd,tak se musí nainstalovat v pc na sd kartu,nebo se instaluje až ve fv-1,děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od milis1 Zobrazit příspěvek
    Dobrý den,na marketu ve fv-1 jsem byl přihlášený a stejně jsem na pc neviděl,ale fv-1 jsem neviděl ani před instalem fw.Mě jde o to,jestli aplikace jdou stáhnout na sd přímo z pc,jiné zařízení s androidem nevlastním.Před instalací fw jsem zmiňované angry birds viděl všechny a rád bych zkusil i Dolphin HD .Jěšte bych se zeptal,kdyby se mi povedlo stáhnout aplikaci na sd,tak se musí nainstalovat v pc na sd kartu,nebo se instaluje až ve fv-1,děkuji.
    PC primo k instlacim nepotrebujes (max. tak na vykopirovani app na SD kartu) všechno jde instalovat primo ve FV-1, budto primo z marketu (pokud je vsak aplikace na nem videt) nebo primou instalaci .apk balicku v jakemkoliv souborovem manageru - jednoduse jen na balicek apk ve FV-1 kliknes a instalace se spusti sama. Bohuzel samotnej apk balicek z marketu stahnout asi nepujde, jde ale jednoduse vyzalohovat z jineho zarizeni kde je aplikace nainstalovana nebo vyzalohovana (napr. od kamarada z jineho Android zarizeni). Pokud ani zadny kamos nema, tak nezbyva nez samotnou app ve forme apk balicku najit nekde na netu. Aplikaci (coz je vlastne jen jeden soubor s priponou .apk obsahujici instalaci dane aplikace) staci pak jen nakopirovat na SD kartu a poklikat na ni pomoci jakehokoliv souboroveho manazeru jak jsem psal na zacatku. Vazne nic sloziteho. Prinejhorsim ti muzu ty aplikace ve forme apk balicku poskytnout (pokud by se ti je nepodarilo ziskat jinak).
    Naposledy upraveno uživatelem dk_line: 24-10-2011 v 01:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    14

    Tak jsem si aplikace stáhnul a nainstaloval přes sd,vše chodí,děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    14

    Tak jsem dle návodu na zahraničním foru zprovoznil,abych na marketu viděl i aplikace,které jsem dříve neviděl.Teď už vidím všechny angry-birds i dolphin-browser.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Je tu pravidelně Avatar uživatele killerman27
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    872

    tak Honey comp je urcite lepsi pro takovato zarizeni.

    a to s tim USA a navazanosti sluzeb je mi jasne, jen puvodni zamer byl prave se rozsirit i na evropsky trh vcetne techto nebo obodnych sluzeb.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Zdravím všechny nadšence tohoto přístroje a přečtení vašich příspěvků jsem se i přes negativní hodnocení rozhodl přístroj pořídit. Mám dotaz na Skype, jaká verze je funkční, zkoušel jsem jich několik a bez výsledku. Mám tam zatím jen 2.2 android žádná aktualizace. Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od Vandenberg Zobrazit příspěvek
    Zdravím všechny nadšence tohoto přístroje a přečtení vašich příspěvků jsem se i přes negativní hodnocení rozhodl přístroj pořídit. Mám dotaz na Skype, jaká verze je funkční, zkoušel jsem jich několik a bez výsledku. Mám tam zatím jen 2.2 android žádná aktualizace. Díky za radu
    Skype mi mam pocit fungoval, ale jen v textovem rezimu. K FV-1 se mi nepodarilo pripojit zadny microfon (USB ani BT). Nakonec jsem ho dal pric a misto nej zkusil "imo", tak nejak mi prisel vsestranejsi. odkaz ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Děkuji za odpověď, nainstaloval jsem si zatím jen beta verzi Skype a uvidíme, zda se jednou dočkáme plnohodnotného Skype. Ještě dotaz, zda je možné stáhnou z internetu nějaký soubor na HDD, nebo na flash. Vždy když dám stáhnou i soubor apk, tak to nelze, není nějaký program. Opět děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 10 PrvníPrvní ... 56789 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. google earth nabízí pohled do vesmíru
    Od Doom v sekci Volná témata
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 19:27
  2. ako spustim Google Earth na PC bez internetu?
    Od quasi v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 16:15
  3. YouTube vs. Guba vs. Google
    Od Ondras_ v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 01:27