Caute
chcem sa len uistit pred kupou 50VT30, v krabici by mali byt 2x3D okuliare a aj wifi adapter? Vela obchodov k tomuto modelu nedava wifi adapter a niektore dokonca iba 1x3D okuliare. Co ma byt spolu s TV? Dik
Caute
chcem sa len uistit pred kupou 50VT30, v krabici by mali byt 2x3D okuliare a aj wifi adapter? Vela obchodov k tomuto modelu nedava wifi adapter a niektore dokonca iba 1x3D okuliare. Co ma byt spolu s TV? Dik
Jumbo23: viz dokumentace, strana 6: http://dlc.panasonic-europe-service....&lang=cs&src=3
Tyhle věci se ale často bez ohledu na manuál mění (většinou ale k lepšímu) podle různých akcí výrobce/obchodníka apod., takže záleží na to, ze kdy ji obchodník má, jestli nemá nějakou dohodu s výrobcem o "custom" balení (ořezané za nižší cenu) atd. Kupuj tam, kde máš jistotu a kde to uvádějí, jinak se budeš dohadovat zřejmě přes českou pobočku Panasonicu.
Já měl přibaleno 2 x brýle (často uvádějí 1 pár 3D brýlí) + wifi dongl + asi speciálně 3D blueray disk Avatar
Zdravim,
mam dotaz k prehravaniu suborov mkv z USB kluca. Mam 50VT30 a skusal som spustit film v 3D s velkostou 1,4G priamo z TV, no ten mi oznamil, ze SUBOR NIE JE PODPOROVANY. Tiez som skusil film v 2D, tiez mkv a na ten mi napisal, ze SUBOR SA NEDA NACITAT. Musia mat tie mkv-cka nejake konkretne vlastnosti aby to slo prehrat?
Tu v tomto vlakne som sa docital, ze TV by to mala v pohode prehrat, taktiez aj v manuale je medzi podporovanymi formatmi. Som s toho dost znechuteny a neviem ci robim chybu ja, alebo bude problen v TV. Dakujem za kazdu radu.
Není MKV jako MKV přehrávání filmů tv bych bral jen opravdu jako nouzovku opravdu bezproblémové přehrávání ti zajistí jen MMC.
Aku specifikaciu by mali tie mkv-cka mat aby s tym neboli problemy?
Skor inklinujem k HTPC ako k MMC, ale momentalne nemam cas to riesit.
Vdaka
Jiste mas hodne prace s novym albem svych Hypocrisy
Ale ted vazne, opravdu je lepsi to MMC a necekat zda ti TV neco prehraje.
Jako nový majitel 50VT30 zkouším i rozchodit HbbTV. Ve verzi 1.801 jsem nastavil autostart pro aplikaci datových služeb, přes HDMI koukám na CT24 z 23° E a nikde červená ikona. Telka je nastavena v režimu Česko. Kde dělám chybu ? Dík za info. Jarda
Ahoj, nastavil jsem Nemecko, sluzba neni dostupná, jen špatné znaky v EPG a jiné aplikace na internetu. Nevím, co dělám blbě. Musí být v telce SD karta nebo USB zasunutý ???
Já to naštěstí nemám zapotřebí měnit. Můžeš zkusit jen změnit hlavičku, jestli to zkousne: http://www.videohelp.com/tools/H264-AVC-Level-Editor. Pokud ne, tak kompletně reenkódovat, třeba pomocí uncropMKV, XMediaRecode, MediaCoder apod. Čas je závislý na výkonu PC, takže nemá moc smysl uvádět - je rozdíl, jestli máš dualcore, quadcore, HW podporu zpracování na grafice apod. Počítej řádově desítky desítky minut na film.
Ja jsem vetsinu filmu poustel z ntb, ale nekde jsem vycetl, ze kdyz film prozenu mkvmerge a dam tam "Disable header removal compression for audio a video", tak mi to pojede. Zkusil jsem to a vazne to pomohlo a uz mi 90% filmu jde poustet rovnou z TV. A predelani jednoho filmu trva tak do 10ti minut. Takze je to pro me vyhodnejsi a hlavne pohodlnejsi, nez to poustet z ntb
Jen mi jeste par filmu nejede kvuli tomu profilu do 4.1 a reframes do 8, tak bych rad i tohle nejak pozmenil, pokud to bude trvat taky jen takovou chvilku..
Dobrý večer, může mi někdo potvrdit, že zkušební HbbTV na CT24 ze satelitu jede ?