Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 46 z 53 PrvníPrvní ... 364445464748 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 676 až 690 z 791

Téma: Panasonic TX-P42VT30, TX-P50VT30, TX-P55VT30, TX-P65VT30

  1. #676
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Caute
    chcem sa len uistit pred kupou 50VT30, v krabici by mali byt 2x3D okuliare a aj wifi adapter? Vela obchodov k tomuto modelu nedava wifi adapter a niektore dokonca iba 1x3D okuliare. Co ma byt spolu s TV? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #677
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Jumbo23: viz dokumentace, strana 6: http://dlc.panasonic-europe-service....&lang=cs&src=3

    Tyhle věci se ale často bez ohledu na manuál mění (většinou ale k lepšímu) podle různých akcí výrobce/obchodníka apod., takže záleží na to, ze kdy ji obchodník má, jestli nemá nějakou dohodu s výrobcem o "custom" balení (ořezané za nižší cenu) atd. Kupuj tam, kde máš jistotu a kde to uvádějí, jinak se budeš dohadovat zřejmě přes českou pobočku Panasonicu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #678
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    290

    Já měl přibaleno 2 x brýle (často uvádějí 1 pár 3D brýlí) + wifi dongl + asi speciálně 3D blueray disk Avatar
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #679
    Nováček Avatar uživatele Peter TAGTGREN
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    3

    Zdravim,
    mam dotaz k prehravaniu suborov mkv z USB kluca. Mam 50VT30 a skusal som spustit film v 3D s velkostou 1,4G priamo z TV, no ten mi oznamil, ze SUBOR NIE JE PODPOROVANY. Tiez som skusil film v 2D, tiez mkv a na ten mi napisal, ze SUBOR SA NEDA NACITAT. Musia mat tie mkv-cka nejake konkretne vlastnosti aby to slo prehrat?
    Tu v tomto vlakne som sa docital, ze TV by to mala v pohode prehrat, taktiez aj v manuale je medzi podporovanymi formatmi. Som s toho dost znechuteny a neviem ci robim chybu ja, alebo bude problen v TV. Dakujem za kazdu radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #680
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    428

    Není MKV jako MKV přehrávání filmů tv bych bral jen opravdu jako nouzovku opravdu bezproblémové přehrávání ti zajistí jen MMC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #681
    Nováček Avatar uživatele Peter TAGTGREN
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    3

    Aku specifikaciu by mali tie mkv-cka mat aby s tym neboli problemy?
    Skor inklinujem k HTPC ako k MMC, ale momentalne nemam cas to riesit.
    Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #682
    Je tu pořád Avatar uživatele Ladys
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,831

    Jiste mas hodne prace s novym albem svych Hypocrisy

    Ale ted vazne, opravdu je lepsi to MMC a necekat zda ti TV neco prehraje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #683
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Citace Původně odesláno od Peter TAGTGREN Zobrazit příspěvek
    Aku specifikaciu by mali tie mkv-cka mat aby s tym neboli problemy?
    Většinou do profilu 4.1, reframes do 8 a bez header stripping (někdy překládáno jako komprese hlavičky). Letošní Samsungy přehrají i 5.1.

    Bez HTPC/MMC se ale budeš vztekat pořád....
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 05-02-2012 v 18:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #684
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    27

    Jako nový majitel 50VT30 zkouším i rozchodit HbbTV. Ve verzi 1.801 jsem nastavil autostart pro aplikaci datových služeb, přes HDMI koukám na CT24 z 23° E a nikde červená ikona. Telka je nastavena v režimu Česko. Kde dělám chybu ? Dík za info. Jarda
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #685
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od Jaran.r Zobrazit příspěvek
    Jako nový majitel 50VT30 zkouším i rozchodit HbbTV. Ve verzi 1.801 jsem nastavil autostart pro aplikaci datových služeb, přes HDMI koukám na CT24 z 23° E a nikde červená ikona. Telka je nastavena v režimu Česko. Kde dělám chybu ? Dík za info. Jarda
    skús nastaviť Nemecko...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #686
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    27

    Ahoj, nastavil jsem Nemecko, sluzba neni dostupná, jen špatné znaky v EPG a jiné aplikace na internetu. Nevím, co dělám blbě. Musí být v telce SD karta nebo USB zasunutý ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #687
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    293

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Většinou do profilu 4.1, reframes do 8
    V jakym programu a jak to prosim menis? Mam mkvmerge a tsmuxer, ale zatim jsem to v nich nenasel.. A jak dlouho se to zhruba predelava? diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #688
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Citace Původně odesláno od Drake89 Zobrazit příspěvek
    V jakym programu a jak to prosim menis? Mam mkvmerge a tsmuxer, ale zatim jsem to v nich nenasel.. A jak dlouho se to zhruba predelava? diky
    Já to naštěstí nemám zapotřebí měnit . Můžeš zkusit jen změnit hlavičku, jestli to zkousne: http://www.videohelp.com/tools/H264-AVC-Level-Editor. Pokud ne, tak kompletně reenkódovat, třeba pomocí uncropMKV, XMediaRecode, MediaCoder apod. Čas je závislý na výkonu PC, takže nemá moc smysl uvádět - je rozdíl, jestli máš dualcore, quadcore, HW podporu zpracování na grafice apod. Počítej řádově desítky desítky minut na film.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #689
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    293

    Ja jsem vetsinu filmu poustel z ntb, ale nekde jsem vycetl, ze kdyz film prozenu mkvmerge a dam tam "Disable header removal compression for audio a video", tak mi to pojede. Zkusil jsem to a vazne to pomohlo a uz mi 90% filmu jde poustet rovnou z TV. A predelani jednoho filmu trva tak do 10ti minut. Takze je to pro me vyhodnejsi a hlavne pohodlnejsi, nez to poustet z ntb
    Jen mi jeste par filmu nejede kvuli tomu profilu do 4.1 a reframes do 8, tak bych rad i tohle nejak pozmenil, pokud to bude trvat taky jen takovou chvilku..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #690
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    27

    Dobrý večer, může mi někdo potvrdit, že zkušební HbbTV na CT24 ze satelitu jede ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 46 z 53 PrvníPrvní ... 364445464748 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic TX-P42G20E, TX-P46G20E, TX-P50G20E, TX-P54G20E
    Od SlavoF v sekci Panasonic
    Reakcí: 2326
    Poslední příspěvek: 06-01-2019, 16:52
  2. Plazma: Panasonic TX-P50VT20E, TX-P54V20E, TX-P58VT20E, TX-P65VT20E
    Od dj_h3ll v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 363
    Poslední příspěvek: 30-12-2016, 08:42
  3. Reakcí: 930
    Poslední příspěvek: 16-06-2015, 20:13
  4. Reakcí: 1376
    Poslední příspěvek: 09-01-2014, 09:16
  5. Reakcí: 226
    Poslední příspěvek: 24-11-2011, 19:10