@RossiD: Nechceš rovnou rozeslat zadání emilem nebo SZ trojici věrných Pretoriánů, aby měli nesoutěžící čumilové po vtákách?Březnové Idy už jsou pryč...
@RossiD: Nechceš rovnou rozeslat zadání emilem nebo SZ trojici věrných Pretoriánů, aby měli nesoutěžící čumilové po vtákách?Březnové Idy už jsou pryč...
Zkusím to přesto veřejně a máte to ►► TADY ◄◄![]()
...a vůbec tam není blbě DATUM uzávěrky, že ne??? To jako abych už se nenamáhal ve stylu dotazu v živé telefonní lince do vysílání na Radio JEREVAN: "Kdy bude lépe???" Odpověď: "Uže bylo."![]()
Opraveno a sobotní nápověda ►► TADY ◄◄
---------- Doplněno v 10:30 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:29 ----------
Koukejte sákryš hádat, je to opravdu primitivní !!!![]()
"Primitivní" je tak akorát uvažování průchozích individuí... Já si na ten film musím vzpomenout každý den, když přijde kolegyně stejného jména do kanceláře...
Tu ukázku jsem si cca o 16 dB zesílil a budu jí to schválně odpoledne před odchodem z práce pouštět.![]()
Ač asi zbytečně ... přidána nedělní nápověda → zde
Zřejmě to tu opravdu všichni zabalili, neb aby se přihlásil na takovou stupidně lehkou hádanku za víkend jeden jediný člověk, to již o něčem svědčí ....
Tak jim k tomu tichu alespoň zahrajme hymnu na to "ticho" i se slovy J.F. Kennedyho, která jsou dnes stále víc než aktuální, a příští týden se odebereme do ILEGALITY přes SZ...
Edito: Tady to máte ještě písemně, ovšem s horší dynamikou nahrávky...
Naposledy upraveno uživatelem StD: 10-04-2016 v 10:50
Hoši, nic nerušte. Na diskuzní fora celkově chodí méně a méně lidí. Tahle sekce se tomu samozřejmě nevyhla, tak jako ostaní sekce. Je to trend doby. Bohužel. Dneska kdo není nalepený na ksichtknize (fejsbůk), jako by nebyl. .... ti lidi sobě škodí, oni to ale ještě neví. Až to budou vědět - bude nenávratně pozdě.
...a přesně to formulovali S & G do textu, který konstatuje totéž už v roce 1964.
Dokud Erdogan v týhle zemičce nezruší důchody a další soc-výdobytky, půjde tohle slepé stádo ovcí na popravu. A nic jiného nezasluhuje, protože má mozky, ale je líné je používat.
Tak to už asi neexistuji, na fejsbůku a ani na dalších "zhovadilostech" co okrádají člověka o soukromí nejsem a doufám, že již ani v budoucnu nebudu .... Je zajímavé, že jsem si za celý svůj "počítačový" život vystačil pouze s fóry a "socsítě" či "chatovny" v jakémkoliv formátu šly nějak mimo mne a jevily se mi spíše jako těžce život-otravné nástroje .
mas to tam, dedko sklerotik odhadal...
Tak jak se dalo fifty/fifty očekávat, do pátku zkusím něco vymyslet. Odlišný bude zcela způsob zadání - soutěžit budou moci jen ti, kteří se u mě (třeba už od teď) a po oznámení připravenosti v PÁTEK u zadávajícího přihlásí prostřednictvím SZ se sdělením emailové adresy, kam mám zadání poslat spolu s ukázkou. Tudíž soutěžení už bude neveřejné, veřejné bude jen oznámení výsledků v threadu VFH v pondělí.
Obávám se Stando, že o neveřejné soutěžení bude podobný zájem jako doposud ne-li horší, ještě bych si to být Tebou rozmyslel ....![]()
Nebude zájem vůbec. Protože to bude komplikovanější. Nikdo nebude nikomu psát žádost a čekat na email. Pokud to nebude zde veřejně a jednoduše, tak jako by nebylo vůbec
Ty doby, kdy diskuzní fora žila a bylo tady hafo lidí dnem i nocí, jsou nenávratně pryč. Smiřte se s tím. Stačí se podívat dolu, kolik je aktivních připojených userů na celém TVFreaku. Je to ohromný propad.