Nejhorší na tom je, že film znám - njn posvícení také není pořád - jinak díky za "ostudnou" berličku !![]()
Nejhorší na tom je, že film znám - njn posvícení také není pořád - jinak díky za "ostudnou" berličku !![]()
mas tam odpoved. sranda, ze som ten film pozeral akurat teraz vo stvrtok. inak k tomu intru, co chcel pan reziser povedat tym, ze tam buracaju MiG-21, ktore sa v celom filme inak neobjavia ani na sekundu? no a ten Delfin vo farbach USAF ma tiez dostal do kolien...
Úvodní scéna právě začíná na letišti Planá u Budějc s MiGy 21, kde politruk Bednář právě začíná vzpomínat (viz ukázka na konci)...![]()
ten film je jedna tragicka groteska...
Hlavně, že je mirekv spokojen s vyhraněností kádrů...![]()
Naposledy upraveno uživatelem StD: 31-01-2016 v 18:00
Nevím, kde Standa bere přesvědčení, že jsem obdivovatel tehdejší doby! Jsem pravicový volič, ne komunista! Film jsem viděl kdysi v pravěku, v rámci hádanky jsem jej nyní zhlédnul a ty scény s balony s letáky a zneškodnění narušitelů v závěru mi jej připomněly!![]()
Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 31-01-2016 v 19:10
Aha, a od kdy je ODS "pravicová"? A hlavně ti vadí to, že se teď točí filmy o osudech lidí, nikoli o politice, která je někam dostala do určité situace. Tak až si zase zavolíš ODS, tobudeme v pr**** se všemi tvými prognostiky nasazenými soudruhem Andropovem...
![]()
Film jsem viděl, ale někdy v pravěku, snad jsme byli na něm povinně ve škole nebo na vojně. Kouknul jsem se na něj v sobotu a identifikoval podle balonů s letáky, podbarveno temnou hudbou a zajetí narušitelů na Delfínech v závěru, to se nedá zapomenout! Pěkná blbost!
hadanka je na svete...
Máš to tam, snad správně![]()
To tedy bylo mrhání materiálem (negativ AR 2,67:1). Na stejné thema raději Battleground (1949) nebo A Midnight Clear (1992). Ale Panzerlied už jsem halt dlouho neslyšel... Tady originálek a v pár záběrech i českomoravské výrobky:
Naposledy upraveno uživatelem StD: 05-02-2016 v 16:48
no myslim, ze po tejto napovede od StD to uz da aj polodement...
Za což mu děkuji, film jsem viděl několikrát, ale dávno. Na tu veselou písničku v něm si nějak nevzpomínám!![]()
neboj sa vzpomenies si...