Jj, opravdu nic těžkého vzhledem i k několikerému vysílání snímku v TV![]()
Jj, opravdu nic těžkého vzhledem i k několikerému vysílání snímku v TV![]()
Sobotní nápověda je k dispozici Zítra už napíšu rovnou název filmu.
No to jsme se toho dozvěděli. Tos' tam nemoh aspoň nahodit titul a potom doplnit podrobnosti?![]()
Sorry, Mars Attack! (Mars útočí!)
Neviděl jsem.
Máte tam vyhodnocení Strohou odpověď jsem dával na kamarádově smartphonu, s dotykovým displejem moc kamarád nejsem, i ke svému 10" tabletu jsem si musel připojit myš.
...dnes mi kolegyně v práci nadšeně ukazovala ten "sqělý pokrok" v odesílání fotek ze smartdebilizátoru přímo na email i mobil. Když se jí to nepovedlo ani na po čtvrté, musel jsem jí poradit starou osvědčenou metodu "vystoupit/nastoupit" a teprve po restartu stroje to zafungovalo...
Sqělé to výdobytky kapitalismu.
K Marťanské tematice, zítra u nás dávají nový snímek Marťan, asi si zajdu, je to ve 3D za 120,- v předprodeji on-line je zadáno celých deset lístků!
Hádat tentokrát nebudu, jedu pryč, možná v neděli odpoledne - večer podle stupně devastace. Tím padá i Marťan.
hadanka pripravena, tak dufam, ze sa nezabudnem a casovo ju zadam spravne. napovedy mam tiez pripravene a ta nedelna je taka, ze s nou ju uhadne aj mirekv ked pride domov zo zatahu aj s 5 promile v krvnom obehu...
Jsem marod a hlásím, že již mám odhádáno ..... opět velice jednoduché a můj šálek kávy ....![]()
Tak to jsem na to zvědav, až dorazím domů vyslechnu...
mate tam nedelnu napovedu level retard...
Kdopak asi bude ten level---Našlo se to i podle těch prvních, byť tydle věci s dohrávaným chechtotem nemám rád.
chechot bol realny lebo to natacali pred zivym publikom...
p.s.: nedelne napoveda upravena na level - superretard...