Zápasnickou "vložku" máš i tady, akorát že tihle jsou dokonale naturalizovaní a mluví/zpívaj perfektní Oberbayrisches Dialekt... I vypadaj poněkud jináč, než ti vaši v Sudetech.
Zápasnickou "vložku" máš i tady, akorát že tihle jsou dokonale naturalizovaní a mluví/zpívaj perfektní Oberbayrisches Dialekt... I vypadaj poněkud jináč, než ti vaši v Sudetech.
Vypadají jinak, to ano
Protože jistý pán stačil svoji zemí vyčistit a bohužel, jinde už to časově nestíhal. Škoda .........
Evidujem a som pripravený ... ako vždy v piatoček o 14:00 plus mínus nejaké drobné ...
Jj. Jináč dnes jsem se u tohoto velice dobře pobavil a nasmál, když je ta Weiberfastnacht... To je i pro tebe Ivo - jestli chceš pochopit to vnímání rasismu eurodemokraty.
Rien a déclarer (2010) Nic k proclení (CZE)
Obzvláště pikantní jsou tam také honičky s vytuňěným Renaultem R4CV (s motorem Alpine 230 HP)...
a tady tohle autíčko z toho udělaj a ve filmu zničí...
Naposledy upraveno uživatelem StD: 16-02-2015 v 21:14
Kdoví, jak to tentokrát dopadne, mám dvě akce po sobě, Praděd a rodinnou oslavu. Takže jesli to nestihnu dnes do 15 hodiny, tak až v ne v podvečer a kdoví, jak na tom budu.
Snáď na to robky o 14:00 nezabudne![]()
Tak robky na Vás nezabudol a máte to tam![]()
hm, máš tam můj tip
![]()
kurňa ty si rýchly ... to vo všetkom ?![]()
Předlohový film mám, přibližnou dobu mám, ale čas nemám, později.
tvl, ja so svojimi 42 si tu pripadám ako batoľa![]()
Dědek (59+) právě dorazil z roboty, tak nad tím budu rozjímat asi až po ránu. První už stejně nebudu.
Neviem, či budem mať dnes neskôr ešte čas, tak som nahodil sobotné pomôcky ... GL