Tak je tu 13.00 a máte to ►► ZDE ◄◄
Zatím se nechytám, zřejmě je žánr mimo mě. Zajímavé je místo určení, něco jako že se děj odehrává na velmi známém místě někde mezi Hrčavou a Aší!.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 28-11-2014 v 19:23
Kua chlapi, snažte se trošku - je to dnes opravdu primitivní, ono místo "mezi a mezi" má být nápovědou k původnímu názvu filmu - není to o obsahu! Jsem si jist, že "ono" místo velmi dobře všichni znáte, minimálně z doslechu![]()
Já jsem v době zadání neměl čas. Věnoval jsem se výuce. Pak jsem šel na pár.
Nyní uslivky přemýšlím, co se stalo píďovi. Zdr. stav byl ok co vím, ale... Nechci to zde psát.
Něco se muselo stát... Mohl "hapat" s érem třeba.
Pro píďu je zásadní chodit na TV freak. Opravdu je divný, že sem nechodí... Měsíc se neobjevil.
Myslím si, že píďa už není...Zítra se připojím ...
Dnes mě dost zajímalo, co se děje s našim hádačem píďou.
Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 28-11-2014 v 21:58
Vy ho někteří znáte osobně, já jen tady z fóra, ani sz jsme si nepsali, pro mě to není divné, že někdo prostě zmizí, to mohou doložit místní pamětníci srazů, na srazu natěšený účastník na další, a pak se po něm slehne zem.
Stando, ta Hrčava a Aš byla příkladem "přesného" určení místa, mezi Chicagem a LA leží skoro půlka US.
Edit: musím si počkat na nápovědu, filmů tohoto ražení jsou mraky.
Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 29-11-2014 v 06:59
Tak fajn, úspěšných hádajících je slovy "jeden", opravdu je to asi těžké, podvoluji se hrubému násilí - nápověda ►► ZDE ◄◄
...asi by jsi měl trochu přiblížit tu pěnici, co žije na skromné 62hektarové farmičce u Nashville, Tenn.![]()
Tak jsem to dal, ale žánr je daleko mimo mě!
Jj, pěnice je velice skromná, dodám zítra v nápovědě
---------- Doplněno v 13:57 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 13:54 ----------
Mirku, můj primární žánr je sci-fi, ale na toto a tomuto podobné se velice rád podívám také (obzvláště s vnukem)Tak jsem to dal, ale žánr je daleko mimo mě!![]()
Tedy, takto "mrtvolno" tady u tak hřejivého filmečku... To už ani nikdo necítí potřebu utrousit pro druhé nějaké slovo?Je mi z toho tak nějak
Jdu raději chrnět.