sorry, tento film mi nic nehovori, takze som to vzdal...
Ten film dávali několikrát a opakovaně v TV. Nehádal jsem, ale podíval jsem se na vyhodnocení a podle toho jsem si na něj vzpomněl.
edit: Ani jednou jsem jej nevidel cely, protoze jsem stejne delal neco jineho. TV casto pouzivam jen jako kulisu.
Naposledy upraveno uživatelem RoPo: 04-08-2014 v 21:31
Já se zas televizi vyhýbám jak můžu. Ale koukám se taky. Zhruba tak na jeden film týdně. Ale zpravidla stažený z webu. Sem tam i nějaký seriál. Naproti tomu hudbu poslouchám několik hodin denně. A také par hodin každý den čtu knihy ... :-
Tak film na pátek už mám vybrán. Nenašel jsem ho v seznamech zadávaných filmů z 2009-2013 ani v průběhu 2014. Jsem se divil, že dosud nebyl zadaný.
Pokusím se dodržet pátek ve 14:00
Co se týká TV vysílání, filmy nesleduji vůbec. Většinou zprávy, publicistiku a nějaký sport. Občas filmy s mé filmotéky (oblíbené sci-fi) v podvečer, jinak je TV přes den vypnutá. Mrzí mě, že někteří nehádají jen proto, že film neviděli. Já většinu hádanek taky neviděl!
Přeji hezké páteční odpoledne. Máte tam zadání.
Dnes je to opravdu snadné.
...a díval jsi se na mou vánoční Q_A_51_10???Tam je to vyzrazené...
Tady to máš alespoň qualitně a celé od našeho Pitomce, co mi (nám) schází.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 08-08-2014 v 13:28
StD: prošel jsem si celý xls soubor a "ručné" poslední rok, který v tom xls nebyl a zadávaný film tam nebyl.
---------- Doplněno v 14:29 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 14:26 ----------
jo takhle, já se lekl že jsem přehlédl to že film by byl již dříve zde hádaný. Pokud má nějaký jiný film stejnou melodii, za to nemohu ...
![]()
Však to taky byla "vánoční premie" mimo soutěž, tudíž na seznamu chybí. Není nad to uměti klamati tělem a znát unsere Pappenheimer.
P.S. Na tom tvým webu se už nějak dlouho nic moc neděje, co?! Taky "blokáda"?
P.P.S. Ale za včasnost zadání dávám za 1!![]()
Naposledy upraveno uživatelem StD: 08-08-2014 v 13:54
Hudba je známá, zatím nevím. Zkusím "obejít" Standovu nápovědu.
Tak když je to dnes tak easy, tak tady ještě mimo soutěž jedna ukázka "easier", která má ten titul filmu přímo v názvu (a refrénu). Hraje Nick Nolte a doporučuji.Jo a režisér byl "Ostravak".
Jde o záznam z radia, tak se nedivte... (naposledy to hráli 2012)
Naposledy upraveno uživatelem StD: 08-08-2014 v 15:34
Odhádáno a správně. Tak jsem zvědav, kolik bude celkem zúčastněných.