ty jseš jako já. Mí sousedé si do paneláku koupili piáno. V sobotu odjeli autem do Chorvatska. Nevím proč, ale vtírá se mě bez mého přičinění myšlenka, že by třeba mohli spadnout ze srázu někam daleko dolů
. Nevím proč, ale nějak se té myšlence vůbec nebráním
Páteční hádání je ►► TADY ◄◄
tak jsem to tam "střelil"![]()
A střelils přímo do černé![]()
Hmmm, účast opravdu "parádní"- nápověda na sobotu ►► ZDE ◄◄
Mirku ani Ty to nedáš ? (jj, Ty jsi vlastně v těch Tatrách)
Tak poslední nedělní po lopatě daná nápověda ►► TADY ◄◄
Dal jsem dnes alespoň mimo soutěž... abych neskončil v propadlišti dějin VFH
Dle meteoradaru se k nám blíží buřina. Těším se na ochlazení, je tu 32°...
Tak pánové hádající i nehádajícívýsledek Vašeho snažení je na světě ►► ZDE ◄◄
To jsem rád, že to není na mně, příští i přespříští víkend jsem ve "větru". Ale hádat zkusím.
...to jsou mi věci, já hledal nějaký "Meteorites!" (1998), ale nic mi to neříkalo na nápovědy, tak jsem se na to raději vy... Toto jsem ani neviděl a asi ani neuvidím.
Díky RossiD!
Příští víkend tu ještě jsem, takže to nebude ten trapas jako minule. Něco vymyslím a zadám něco lehkého.
P.S. kde je k dispozici nejaktuálnější seznam hádaných filmů, abych nezadal něco co už tu bylo v minulosti?
---------- Doplněno v 10:41 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:39 ----------
ještě:
tento film - Evoluce - byl první se kterým jsem si nacvičoval tehdy před lety první laborování s XviD kodekem.
Postupně jsem zkušenosti sepsal na svém "starém" webu:
Kód:http://puschpull.org/old_web/n_3.php![]()
puschpull: My máme vlastně podobné zážitky ze začátků zpracování videa, to byl i můj začátek zpracovávání videa, tuším, že to byl DivX 3.11. To jsem tento film viděl poprvé a zatím i naposled.