Hádanka je na světě, jukněte prosím ►► ZDE ◄◄
Hádanka je na světě, jukněte prosím ►► ZDE ◄◄
Čéče, sice asi tuším o jaký seriál jde, nicméně při pokusech o spuštění té ukázky mi to jen vyhazuje chybovou hlášku: "došlo k chybě runtime". Tak nevim.
P.S. Ale Audition to normálně otevře a hraje...![]()
mne to ide, aj nápoveda je very easy...
nainštaluj si foobar
Já jsem to risknul a poslal odpověď
Tady z Klimkovic se bude bezva zadávat nová VFH, mám tu NB![]()
Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 04-07-2014 v 17:09 Důvod: doplnění
Tedy chlapci, ta rychlost odpovědí mne udivila a obzvláště v tomto prázdninovém čase, děkuji !!!!![]()
Závidím hadačům, já teda nevím vůbec nic. Ono je to stejně jedno, hádám mimo soutěž, za týden od čtvrtka do pondělí nejsem doma.
Na přehrávání všeho používám VLC a i tentokrát si z ukázkou poradil taky.
Jakej problem a krám? Audition s tím problem nemá, ale podle "nejblbějšího" (WMP) si testuji to základní. A jelikož jsem v debug-modu po jednom BSOD s hláškou "kmode_exception_non-handled" před 3 dny, tak jsem trochu pozornější k OS...![]()
Jen pro pořádek přidána malá sobotní nápověda i když si myslím, že není vůbec zapotřebí.Jukněte ZDE
No a je tu poslední nedělní nápověda, to už musí dát každý ....
Jak jsem psal, z Klimkovic se mi bude bezva zadávat nová VFHPoslední dobou platí pravidlo - jakmile hádám, tak zadávám
Měl bych si asi vsadit sportku, když mi tak všechno vychází
Zadání bude s největší pravděpodobností v 15:00 hod., neb z bazénu se celkem blbě zadává
Mám povinné procedury. Dám ještě vědět. Snad nezklame technika. Wifina občas vypadává a nasadila mi tu už vira. Proto nejraději pracuji z domova se zabezpečeným připojením.
Opět jsem se dostal do slepé uličky, o koho jde, jsem věděl hned, ale hledal jsem v historických seriálech. Dávali ten seriál u nás? Nic mi to neříká.