Ropaci.... Tak tu prasecinu jsem videl jen v ukazkach a vubec me nezaujala. Tudis ani jsem nemel touhu toto dilko videt. Sic filmy od Sveraka mam rad.
Ale proti gustu zadny disputat![]()
Ropaci.... Tak tu prasecinu jsem videl jen v ukazkach a vubec me nezaujala. Tudis ani jsem nemel touhu toto dilko videt. Sic filmy od Sveraka mam rad.
Ale proti gustu zadny disputat![]()
mate tam vyhodnoceni.
Dík za všechna atmosférická data a za to, že se vítr zvednul a tím trošku přeskočil mé pořadí![]()
Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 18-11-2013 v 18:13 Důvod: korekce
Nápověda BYLA V 1. bodě zavádějící, neboť ČSSR nebyla v roce vzniku filmu členem EU...Kdyby tam bylo "evropské provenience", byla by to jiná.
RoPo, mrzi mne ze se ti film nelibyl, myslim ze kazdy dava do hadanky film ktery ho zaujal, ale jak pises> proti gustu...
StD EU neni jen oznaceni Evropske Unie, ale jako vseobecne pouzivana zkratka oznaceni kontinentu s nazvem Europe stejne tak jako napriklad CA je zkratka pro Californii.
... a prosim neargumentuj ze se pro EU pouziva oznaceni Continental.
Uff, píďo Ty mi dáváš, tentokrát bude hádanka cca o hodinu déle, zhruba v 15.00 hod.
interfernet: děkuji za aktualizaci tabulky.
Tak pánové, dnes trošku těžší hádanka ►► ZDE ◄◄
Vždyť v té audio nahrávce je přímo řečeno (30-33sekunda) co to je p...ř...2...a...a
To je schválně nebo jsi to přeslechl nebo to je zmatení nepřítele?![]()
Pozor, nesedí letopočet!
.....![]()
![]()
áách, jo!
To je zase "vypečené" kolo. Rossi, nepečeš u toho dnes náhodou vánoční cukroví?
![]()
hmmmm, to je na reparát, Rossi....
ajajaj
---------- Doplněno v 19:18 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 19:15 ----------
co s tím???
kdo není hluchý tak tohle má)chtělo by to asi nové zadáníPurpurové řeky
Francie Rivičres pourpres, Les
SK název Purpurové rieky
EN název Crimson Rivers, The
Krimi / Mysteriózní / Thriller
Francie, 2000, 102 min
Všem se omlouvám, mám toho v současné době pracovně docela dost , hlava mi to už nebere, únava se podepisuje na všem. Dnes do 20.00 provedu reparát, mám večer chvilku času - vše v klidu připravím a znovu nahodím. Ještě jednou má velká omluva za totálně zkaženou hádanku .....