Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 127

Téma: Windows 7 vs. Leadtek PVR2

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    Jinak, zkusil jsem to podle rady Iva, ale, ten driver nejde nainstalovat, hlásí to že soubor .inf nepodporuje tuto metodu instalace a pokud kliknu na reinstal ovladače, žádný soubor s driverem to nenajde, tak jsem zkusil nainstalovat opět ovladač stažený z Leadteku přímo pro win7, pak jsem nainstaloval program PVR, dle Ivova výpisu, po spuštění PVR jednak není možné nastavit zdroj zvuku pro nahrávání, mám tam pouze reproduktory a za další, opět to při nahrávání hodí hlášku, tentokrát tuto : Cannot capture video stream , Error code=0x2002

    Tak jsem si po instalaci Win7 myslel, že budu muset koupit novou kartu na zachytávaní videa, o to větší bylo potěšení, když jsem zjistil, že Leadtek vydal ovladače přímo pro Win7, jenže pokud nebudu schopný nahrávat...... nejedná se mi ani tak o tuner samotný jako o možnost nahrávání videa z externího zdroje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ivo, teď nevím, komu je tento příspěvek určen, jestli mě??
    Bylo určeno pro tebe, ale já jsem to popletl, neb jsem si nevšiml, že používáš Win_7, takže se omlouvám. Ten PVR_1 na Win_7 by neměl fungovat (metoda je opravdu jiná). Tam je potřeba PVR_2.
    S těmi ovladači to bude stejný problém, jako u minulých OS. Ty první ovladače se vždy opravovaly a kdo Leadteka má, jistě potvrdí, že těch oprav (i během jednoho týdne) bylo mnoho.
    Takže ti neporadím - neb nevím.

    Já jsem to vždycky zkoušel na reinstalovaný systém, kde byl nainstalován pouze základ, grafika, zvukovka. Žádné doplňky. Ty ovladače tv tuneru si kodeky a podobné věci nosí s sebou a vědí, co do OS nainstalit. Ono to pak vždy fungovalo. A pak s rozmyslem instalit další věci, aby nedošlo ke konfliktu, či přepsání knihoven *dll.
    Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 22-12-2009 v 23:20
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    Já u min systému to taky tak udělal, měl jsem jeden systém jen na TV, další na ostatní práci
    Jenže mě zaráží, že vše funguje, ikdyž přiznám se, že jsem nezkoušel tuner, jelikož mám již příjem satelitem, takže řeším připojení satelitu ke kartě pomocí S-VIDEO konektoru. Ale až na nevyzkoušený tuner vše funguje, že by to byl problém ovladačů?? že nejde nahrávat ?? ono jak jsem to poprvé nainstaloval tak to taky zahlásilo, že nejde nahrávat, pak jsem pustil program jako správce a už to šlo. Až na ten zvuk, jakmile jsem rozchodil zvuk a spustil PVR2 jako správce, už to nešlo nahrávat.... myslíš, že to bude v ovladačích?? Já právě procházel vlastnosti programu, jako oprávnění, kompatibilitu atd... jestli to neblokují přímo win7, ale nic jsem nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    1

    Dobrý den, tak mě pod Win 7 PVR 2 přehrává krásně, bohužel když chci něco nahrát, zvuk je strašně posunutý a připadá mi, že čím delší nahraná doba, tím víc je posunutý zvuk. V Media centeru mi nejde zvuk ani u přehrávání ani u nahrávání. Počítám že asi nevíte jak to zprovoznit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    2

    Ahojte, chcem sa opytat ci mi neviete poradit co spravit pretoze po spusteni PVR 2 mi tv programy cez DVB-T funguju v pohode (importoval som z visty channel list) ale analog robi problem. Importoval som channel list pre analog ale obraz nenabehol - ostane stale modry obraz. Dam vyhladavat programy - nenajde nic ale ked po vyhladavani dam znovu import tak potom programy funguju. A to musim spravit pri kazom spusteni PVR2 (scan > import).

    Neviete mi poradit ako to riesit ?
    Naposledy upraveno uživatelem wolf14: 04-01-2010 v 20:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od wolf14 Zobrazit příspěvek
    Dam vyhladavat programy - nenajde nic ale ked po vyhladavani dam znovu import tak potom programy funguju. A to musim spravit pri kazom spusteni PVR2 (scan > import).
    Neviete mi poradit ako to riesit ?
    Vo Windows 7 64-bit 6.1.7600 som mal rovnaký problém na analógových staniciach vo WinFast PVR 2 2.0.3.28. Skúšal som staršie verzie a WinFast PVR 2 2.0.3.24 si stanice zapamätá aj po reštarte. Pre zmenu však v tejto verzii prestalo poslúchať diaľkové ovládanie, resp. niektoré tlačítka reagujú správne a niektoré nie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    2.0.3.24 taky na win 7 64bit Pro pouzivam. Stanice si pamatuje.
    Nefunkcnost tlacitek jsem nezaznamenal. To bude asi tim, ze ty co pouzivam funguji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    2

    Vdaka za rady, verzia 2.0.3.24 funguje zatial fajn
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    8

    Tak jsem přešel na WIN7, se kterými jsem zatím spokojen... Až tedy na TV kartu, kterou v pohodě nainstaluji, rozchodím, ale pak když dám vyhledat programy, nenajde nic... Koukal jsem, že tady pár takových problémů bylo, ale už jsem nepřišel na to, jak je vyřešit.
    Mám WinFast ExDTV2300 H s WIN7 Professional x64. Díky za jakoukoliv radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    2
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    19

    Tak se mi na win7 ultimate 64bit povedlo rozchodit 2000xp expert, ale nefunguje mi ovladani hlasitosti koleckem. posuvnik se posouva, ale hlasitost nereaguje. Je na to nejakej figl, nebo to proste nejde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    Dle mého názoru jde. Leadtek WinFast 2000 XP Expert mám v PC s WinXP/W7-64 Home Premium, používám pouze FM tuner. Analog se v Praze již nevyskytuje. Dám sem obrázky, jak to mám nastavené.
    To velmi podstatné ve Win7-32/64: Ovládací panely - Zvuk - a na kartách které jsem pojmenoval setup3 a setup4 je nutno postavit kurzor myši doprostřed, kliknout pravým tlačítkem myši v okně a zaškrtnout volby "Zobrazit vypnutá zařízení" a "Zobrazit odpojená zařízení". Pak to musí chodit. Takto jak to mám ovládám hlasitort FM tuneru kolečkem myši. Pokud by šlo o analog TV, je třeba vykoumat. Bude to určitě dost podobné, bohužel nemám jak vyzkoušet.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Setup1.png 
Zobrazení: 219 
Velikost: 277.6 KB 
ID: 14826   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Setup2.png 
Zobrazení: 180 
Velikost: 37.6 KB 
ID: 14827   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Setup3.png 
Zobrazení: 197 
Velikost: 71.8 KB 
ID: 14828   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Setup4.png 
Zobrazení: 153 
Velikost: 42.0 KB 
ID: 14829  
    Naposledy upraveno uživatelem JirkaH: 27-12-2011 v 14:19 Důvod: Oprava a doplnění
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    19

    jeste upresneni, me zvuk jako takovy jde, ale ovladam ho jen prez sat. prijmac, tim koleckem to nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    Pokud jde zvuk, jezdec se pohybuje a ovládání hlasitosti je nefunkční, pak je asi někde malá chybka, je třeba něco nastavit jinak.
    Jaký zdroj signálu pro TV kartu je použit - možnosti jsou anténa/kabel, CVBS, S-Video, u každé volby je možnost nastavení "Analogové video zařízení" a "Analogové vstupní audio zařízení". Dle mého názoru je třeba hledat zde. Připojený obrázek je pouze ilustrativní, jak to tam vypadá.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Nastavení.png 
Zobrazení: 170 
Velikost: 49.4 KB 
ID: 14840  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    19

    Mam jeste jeden dotaz k teto karte, je potreba pripojovat zvuk z teto karty do aux vstupu na zvukovce tim 3dratkovym kabelem? Nebo jede zvuk po zbernici pci?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows Movie Maker - ve Windows 7
    Od mark70 v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2011, 07:28
  2. Pvr2+16:10?
    Od Raskin v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-06-2009, 11:51
  3. Leadtek DTV2000 H + PVR2 + Vista 64, funguje nekomu?
    Od vita86 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 19:51
  4. WF DTV 2000H, PVR2
    Od kartuz v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-07-2007, 17:53
  5. Leadtek winfast DV2000 a windows media player
    Od f.kalensky v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2005, 13:57