Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 68

Téma: Jednoduchý střih TS (MPG)

  1. #46
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Já jsem myslel uploadovat jen tu druhou, krátkou část. Třeba by někgo přes GSpot apod. poznal, jestli je to "korektní" nahrávka - jestli "správně začíná", nebo jestli je to skutečně jen "sprostě" rozděleno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    16

    Řek bych, že je to jen "sprostě" rozděleno. Navíc, ten problém není na začátku, ale vždy na konci toho souboru. Čili, aby to někdo mohl analyzovat, stejně bych musel uploadovat minimálně ten jeden 1GB kus. Já to klidně udělám. Pokud je tu někdo ochotný, řekněte a někam to hodím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od koudalos Zobrazit příspěvek
    Řek bych, že je to jen "sprostě" rozděleno. Navíc, ten problém není na začátku, ale vždy na konci toho souboru. Čili, aby to někdo mohl analyzovat, stejně bych musel uploadovat minimálně ten jeden 1GB kus. Já to klidně udělám. Pokud je tu někdo ochotný, řekněte a někam to hodím.
    Odpověď máš v mé předchozí odpovědi (3. řádek). Nic nikam neuploaduj a podívej se raději na ten původní stream v GSpotu (po načtení přes tlačítko VGS - už jsem sem jinde dával několikrát obrázek, kde to je...) - uvidíš sám, kolik tam máš červených teček - chyb z výpadků (Error Flags).

    Edito: P.S. Ten obrázek jsem naposledy dával v postu #5 tady (klik).
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 10-02-2012 v 09:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    16

    Zkusil jsem GSpot. Po načtení souboru se ale nic nedělo. I to tlačítko VGS bylo šedé - viz příloha. Pak jsem otestoval TS Doctor. Ten sice pár chyb našel (viz další přílohy), ale soubory spojil a zdá se, že přechody jsou čisté a zvuk je synchronní. Pokud tedy nebudou výpadky někde v jiných místech, myslím, že tohle řeší můj problém. Bohužel jen částečně, protože soft je placený (polovina hodnoty STB). :/
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: GSpot.jpg 
Zobrazení: 183 
Velikost: 145.4 KB 
ID: 15668   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: TSDoctor.jpg 
Zobrazení: 210 
Velikost: 147.8 KB 
ID: 15669  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od koudalos Zobrazit příspěvek
    Zkusil jsem GSpot. Po načtení souboru se ale nic nedělo. I to tlačítko VGS bylo šedé - viz příloha. Pak jsem otestoval TS Doctor. Ten sice pár chyb našel (viz další přílohy), ale soubory spojil a zdá se, že přechody jsou čisté a zvuk je synchronní. Pokud tedy nebudou výpadky někde v jiných místech, myslím, že tohle řeší můj problém. Bohužel jen částečně, protože soft je placený (polovina hodnoty STB). :/
    Ad 1. obrázek - neděje se nic, protože jsi dosud nestiskl modrou 1ku dole a nenarenderoval jsi to (není sestavena cesta/graf ke kodeku) - máš to spuštěné v režimu pro pokročilé (Advanced)???

    Ad 2. obrázek - s tolika dropy bych to rovnou zahodil a neztrácel čas...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    16

    Zmáčkl jsem modrou jedničku a nic, pak jsem zmáčkl modrou dvojku a v náhledu se začal přehrávat ten záznam. Jinak vše stále šedé. Jestli to mám v advanced módu, to nevím. Přikládám i screenshot settings...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: GSpot.jpg 
Zobrazení: 165 
Velikost: 68.4 KB 
ID: 15689   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: GSpot01.jpg 
Zobrazení: 155 
Velikost: 69.2 KB 
ID: 15690  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...těch codeců tam máš na můj vkus nějak příliš a vůbec ti přitom nenačte defaultní Mpeg2 decoder. Máš tam vůbec nainstalený nějaký softwarový DVDplayer? (WMP to není...). To okno musí vypadat nějak takto. Ty tam máš dole v informačním okně načtený jen audiodecoder a chybí video i demultiplexer.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: GSpot_po_nacteni_streamu.jpg 
Zobrazení: 168 
Velikost: 169.0 KB 
ID: 19743  
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 10-02-2012 v 17:49
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    16

    Mám - Corel WinDVD, Power DVD, VLC Player... Fakt nevím co dělám špatně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    VLC Player je mimo hru, ten se neregistruje a má vše v sobě, ale minimálně jeden z těch dvou (WinDVD a PwrDVD) musí být v registru s vyšším meritem (nemluvě o tom, že se v jednom systemu navzájem moc nesnáší...). Je to sice už daleko od problemu, ale nemáš ty tam nějaký zavšivený CodecPack? Tomu by napovídalo to číslo 552 načtených kodeků - pro "zdravý" život snáší OS počty něco přes 200...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    16

    Podívej, možný to je. Každopádně, čeho vlastně chceme dosáhnout tím, že to nějak natáhnu do toho GSpotu? Je to jen analyzátor nebo to dokáže ten ts stream nějak opravit? TS Doctor mi to spojil a hraje to v pohodě. Ovšem nevím, která místa opravoval. Nicméně ta spojení mezi soubory jsou čistá.

    Jinak, svoje kodeky určitě dával do systému i Vegas, Soundforge, Pinnacle Studio 10, Nero, atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Máš to spojené a není co řešit, ale nedalo mi to, že ti nefunguje něco, co právě můžeš použít při situacích jako máš ty (Nero sám je codecpack a chtělo by to poupravit registr...). Spojovat v tom (GSpotu) nelze, ale přes to VGS tam přesně najdeš číslo frame a čas, kde ty chyby jsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    16

    Jasně, každopádně díky za trpělivost. Zkusím to ještě na nějakým čistým systému. Nějaký nástroj, který by fungoval podobně jako TS Doctor, ale byl free, asi není, co? :/
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    "Free" je nejlepčí zajistit si přísun streamu bez takové chybovosti jako je ten tvůj dnešní případ. Já z DVB-S často vystřihávám bloky reklam a kdyby mi to dělalo to co tobě, tak bych se z toho asi zbláznil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    16

    Tak já nevim, síla i kvalita signálu kolem 90%. Podle toho, jak to hodnotíš to vypadá, jako by to video bylo z poloviny špatné, což není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Signál je jedna věc a ztracené pakety (dat) věc druhá - já mívám tak 1 až 3 při kvalitě signálu 75-80, a to ještě ve střizích na začátku nebo konci, takže se to stejně ostřihne o přesahy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jednoduchý střih DVB-T programů
    Od patriot v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-02-2012, 07:43
  2. jak na jednoduchý střih MP4?
    Od Doom v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-12-2008, 18:01
  3. Jednoduchy SW pro zachytavani
    Od LiborSa v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 23:01
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 08:42
  5. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 03-01-2005, 15:00