Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
Diskuze k článku: Televizní kanály II: Film
22.3.2010, Jiří Černý, článek
V dnešním pokračování se soustředíme na filmové kanály, které jsou pro potenciální diváky (nejen) kabelových televizí asi tím největším lákadlem. Investice do mnohých z nich se skutečně vyplatí, jiné však pod pozlátkem zajímavého názvu ukrývají krajně nezajímavou a stereotypní programovou nabídku.
lvy (12) | 26.3.201014:34
Tak jsem si to přečetl a ač jsem měl možnost všechny programy sledovat, tak musím uznat, že zásadní problém je kvalita obrazu. Zvuk bych i oželel, ale obraz na úrovni VHS v dnešní době na FHD TV to je vážně katastrofa.

Takže když to shrnu, tak na prvním místě je v kvalitě HD vysílání, potom následují klasické pozemní kanály ČT a Prima, za nimi je pak obrovská propast a následují zde uvedené filmové kanály na které se však občas skutečně nedá dívat a jejichž rozlišení bych tak tipoval na 200 řádků...

Takže nakonec se člověk rozhodne si zaplatit sto korun za HBO HD a zbytek prostě neřeší...
Odpovědět0  0
David Lister (4) | 26.3.201018:20
Bylo by fajn uvést, přes co se ty kanály sledují, protože je vcelku rozdíl, jestli se na to člověk dívá přes CigiTV nebo přes nějakého slušného poskytovatele.
Odpovědět0  0
lvy (12) | 28.3.201015:11
Omlouvám se, ale nechtěl jsem to sem psát, aby to nebylo bráno jako reklama. Mohu srovnávat pouze kabel od UPC, nevím jak to vypadá jinde.
Odpovědět0  0
artam (54) | 22.3.20109:39
Mozno by nebolo od veci vynechat subjektivne hodnotenie autora a naopak, okrem ­"psychologickeho­" zamerat sa na ­"technicke­" aspekty uvedenych kanalov, ako je napriklad kvalita obrazu a zvuku. A tiez odabstrahovat od toho, ze nie kazdy ma predplatene rovnake programove balicky.

To je zrejme z nepochopenia AXN versus AXN Crime a AXN sci­-fi. Vsetko je o dopyte a ponuke a kde je dopyt, tam je ponuka. Vo vacsine kabloviek je za AXN Crime a Sci­-fi nutne priplatit si za dalsi programovy balicek, a preto existuje AXN, ktory je sucastou bezneho rozsireneho setu programovej ponuky ako ­"mix­" pre tych, ktori chcu nejaky sci­-fi alebo krimi serial a podobne, ale nechcu kvoli tomu platit za dalsi set zbytocnych programov.
Odpovědět0  0
riman (55) | 22.3.20107:33
Chvályhodný přehled, ale na můj vkus je hodnocení až příliš subjektivní. Chtělo by tam přidat více dimenzí, podle kterých se dá TV kanál zhodnotit ­(uznávám, bylo by to pracné a časově náročné­):

Dabing? Titulky? Původní znění?
Premiéry? Počty repríz jednoho titulu?
Kvalita?

Mě třeba horror vůbec nebaví, ale miluju sci­-fi. Co si z přehledu odnesu? Že na AXN dávají Hvězdnou bránu. Hm.
Odpovědět0  0
David Lister (4) | 22.3.201010:21
Máme doma rozšířenou nabídku od Skylinku, ale jediné na co se dívám je stejně jen spor. Na filmových kanálech mi vadí prakticky nemožnost sledování filmů v původním znění s titulky.
Už jsem to dlouho nezkoušel, tak nevím, zda se něco nezměnilo, ale FilmBox a Film+ ­(ač nabídkya kvalitní a mnoho filmů bych i zkoukl ­- souhlasím s autorem, že spolu se Cinemaxem jde v tuhle chvíli asi o nejlepší kanál­) s titulky snad ani nevisílá. HBO jsem měl kdysi přes DigiTV a tam titulky taky nebyly.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.