Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
Diskuze k článku: Smart TV jako herní konzole
27.6.2012, Pavel Zubatý, aktualita
Zavedení internetu do televizoru znamenalo důležitý milník, který otevřel nové možnosti. Moderní přístroje už dokáží zastoupit i herní konzole. Chybějící výkon pak může nahradit tzv. cloud, alespoň podle konceptu společností Samsung a LG.
ODSakEda (108) | 30.6.20128:37
"Zavedení internetu do televizoru znamenalo důležitý milník.­"??? No to si nejsem tím tak jist, neb internet v ­"televizi­" ­(přesněji ve velkém placatém LCD TV­/monitoru s integrovanými­(!­) TV tunery, které stejnak nevyužívám a defacto slouží ­"jen­" jako velký monitor, neb na CRT TV bych nepřečetl ani popisek pod ikonou po AV rozhraní..., natož z víc jak 1m na dříve max jen 72cm­-80cm a často jen 50Hz mrkajících... a prokládaně... , obrazovkách ­), mám již mnoho let!

Interní tunery již nevyužívám léta neb analogové skončilo a já na nic nečekal a na digitálním pozemním: DVB­-T byly dlouho jen 4 stanice... A proč by zrovna internet ­(sítovvá karta s LAN vstupem + nějaký omezený... prohlížeč...­) musel býti integrován­(!­) přímo do TV???

Proč když mám externí­(!­) TV přijímač ­(satelit je alespon s HDD s možností komfortního nahrávání a programování­), by nemohla být daleko šikovnější krabička :­-­) vedle toho již ­"jen­" monitoru, s LAN a mnohem šikovnější, než jen omezený prohlížeč nebo i player integrovaný v dnešních tzv. Smart TV???... :­-­(

Pro mě by LCD­/Plazma TV nemusely míti integrovaný vůbec NIC!!! ­(NIC = nic, vůbec nic, Nothing!­) Hlavně aby by měly kvalitní obraz!!!!!
(barvy, kontrast, jas, alespom 100HzTM a přepočet stále ještě používaného prokládání... i v HDTV, ani žádné reproduktory, které v těch plackách stejnak oslnujících kvalit, natož výkonu nemohou dosahovat, jako také externí­(!­) bedýnky se zesilovačem :­-­) ­)

No nejspíš si ale hlópé masy žádají takovou integraci­(!­) ­- vše v jednom... ­(nejlépe aby to umělo to co PC, no tak si vedle postavím PC a nemusím při poruše ­- pak již snadno nevyměnítelnými součástmi jako u PC, a případné reklamaci táhat do opravny celou velkou TV... ­(známej nedávno řešil tento problém, jak poslat 55­" LCD TV na reklamaci právě kvůli poruše takovéto nějaké funkce...­) a marketing prostě reaguje správně ­- tržně a integruje­(!...­) ;­-­)
Podobně jako zavedli odporně lesklé povrchy všeho ­- nejen rámů, ale nakonec i obrazovek a dokonce i PC monitorů a notebooků, v jejíž odlesku bych se mohl klidně i učesat , kdybych nějaké vlasy na starý koleny ještě měl ;­-­)­) No když to masy kupují, nevyráběj to tak nepraktické že?... :­-(
Odpovědět0  1
kopiha (4) | 28.6.201210:01
samsung umí jenom kopírovat nic víc!!! ani nechapu jak tu vubec můžete psát články o té nejhroší značce samsung??
Odpovědět0  2
Pavel Kovač (37) | 28.6.201213:33
Mohu se zeptat v čem přesně Samsung kopíruje? Myslím tím právě u této Smart TV...
Odpovědět1  0
ODSakEda (108) | 30.6.20128:48
Ještě doplním, že třeba můj rok starý telefon Galaxy S2 je po aktualizaci Androidu na 4 prakticky bez SW chyb a mechanicky obdivuji, že je odolnější než předražení ajfoun ­- padá mi bez obalu na dlažbu, několikrít denně mu saunuji i vylamuji do stran ­(naplocho!­) miniUSB konektor, který má betelný kovový rámeček ­(stejně tak kolem kaleného skla je vystouplý­(!­) kovový dvojitý­(dutá lišta­) rámeček! :­-­) a není ani odřený nikde a vše funguje jak má a to jej využívám všestraně i jako baterku či vodováhu a šourám s ním po zdi pod... Na cestách mačkám zepředu jediné mechanické tlačítko asi 1000x neb volám kvůli obchodu a volají neusále mě, tedy vytíženost telefonu maximální! Obraz OLED Super+ exelentní, nevím o ničem co by mi u něj scházelo a vypadáto že mi ještě dlouho vydrží čili Samsung si zadělal na problém, že jen tak na další následující model nepřejdu ;­-­)
Odpovědět0  0
ODSakEda (108) | 30.6.20128:43
Samsung není nejhorší! Ale ani příliš kvalitní, prostě levný a poměr ceny­/výkony a co umí je velmi příznivá, nic víc. Proto jej kupují masy a i proto je světovou dvojkou! ­(za LG­)
Zas takový šunt to tedy asi není, když je v prodejnosti světovou­(!!!­) dvojkou­(!­), nemyslíte? Daleko větši šunt je kvalitou obrazu např SONY, i když se zlepšil, nakoupil odjinud LCD technologii a procesy přepočtu obrazu na 100Hz i fps­(!­) a lepší deinterlaci umí již konečně a nemá tak narudlé ksichty a růžové nebe a sníh jak doposud, to by mi vadilo mnohem více!
Nebo čím jste myslel že je Samsung nejhorší ­- mechanickou kvalitou a spolehlivostí nebo obrazem a co umí???
Odpovědět0  0
jedik007 | 18.7.201214:48
spíš bych upřesnil, že v Evropě je Samsung v prodejnosti světovou jedničkou ... a to dlouhodobě jak s TV, tak na trhu CE celkově ... nicméně já bych ho domu nechtěl, obrazově mi vůbec nesedí, ale chápu, že díky poměru cena­/výkon si ho dost lidí koupí
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.