O kom píšeme nejvíce
Acer (6)Adobe (3)Asus (8)ATI (4)AVerMedia (18)BenQ (12)Canon (12)Comag (3)
Compro (4)Creative (5)EAGET (4)Evolve (8)Genius (4)Hauppauge (5)Leadtek (8)LG (10)
LifeView (4)MSI (4)Panasonic (15)Philips (7)Pinnacle (12)Samsung (21)Sencor (7)
Samsung UE65F9000: 4K v plné kráse?

Samsung UE65F9000: 4K v plné kráse?

Fenomén UHD resp. 4K dorazil i do naší kotliny. Přinášíme Vám tak odbornou recenzi 4K televize, a to v podání Samsung UE65F9000. Pozor na to, že po tomto 65" drobečkovi budete toužit nejen letošní Vánoce.
18.12.2013, recenze, Pavel Kovač6 komentářů
WD My Book AV TV: data jako v bavlnce

WD My Book AV TV: data jako v bavlnce

Pokud si pořídíte jakoukoli chytrou televizi, časem začnete řešit problém, kam s nahranými programy. Většina televizí umožňuje nahrávání na USB disky a my vám na jeden takový přinášíme recenzi.
29.11.2013, recenze, Pavel Kovač1 komentář
BenQ MW663: ideální do každé domácnosti?

BenQ MW663: ideální do každé domácnosti?

Chcete si užít kino i doma? LCD televize vám svou velikostí nestačí a LED projektory stále nemají tak velký výkon? V tom případě máte jedinou možnost. Klasický projektor s lampou a DLP technologií.
20.11.2013, recenze, Pavel Kovač3 komentáře
eGreat U1 Android TV: umělá inteligence pro vaši TV

eGreat U1 Android TV: umělá inteligence pro vaši TV

Hledáte jednoduché multimediální centrum za lidovku? Už máte dost chybových zařízení, kterým stále něco nefunguje? Jako ideální kandidát pro vás je právě eGreat U1. Ten se totiž drží hesla: "v jednoduchosti je síla".
16.9.2013, recenze, Pavel Kovač16 komentářů
BenQ GP10: nesmrtelný LED projektor?

BenQ GP10: nesmrtelný LED projektor?

Stále čekáte na LED projektor, který by nahradil z dnešního pohledu zastaralé lampy? Chcete slušný domácí projektor, co vám v obýváku vydrží nějaký ten rok bez údržby? Možná právě takový je BenQ GP10.
9.9.2013, recenze, Pavel Kovač3 komentáře
Panasonic TX-L42ET60E: zlatá střední cesta?

Panasonic TX-L42ET60E: zlatá střední cesta?

V poslední době jsme se zaměřili spíše na dražší modely televizí. Dnes se ovšem podíváme na jednu levnější a přesto velmi zajímavou. 42", technologie IPS a samozřejmě chytré funkce, 600 Hz a Wi-Fi. Co víc si přát?
30.8.2013, recenze, Pavel Kovač12 komentářů
Samsung UE46F7000: televize, co vás vidí

Samsung UE46F7000: televize, co vás vidí

V nedávné době jsme měli v redakci televizi Sony, jež na nás zapůsobila. Tentokrát se podíváme na bratříčka v podobě Samsungu, který je ovšem výrazně levnější a nabízí atraktivní design. Jaký je pod povrchem?
7.8.2013, recenze, Pavel Kovač10 komentářů
Sony KDL-46W905A: prakticky dokonalá!

Sony KDL-46W905A: prakticky dokonalá!

Pokud dnes sháníte novou televizi, je téměř jisté, že sáhnete po LCD s LED podsvícením. Samozřejmě bude chytrá a velká. SONY navíc přidává prakticky dokonalé barvy a opravdu slušný kontrast. Co víc si přát?
16.7.2013, recenze, Pavel Kovač13 komentářů
Xtreamer TV: přímá konkurence Apple TV?

Xtreamer TV: přímá konkurence Apple TV?

Firma Xtreamer si připravila produkt s prostým označením Xtreamer TV. Toto multimediální centrum má šanci stát se letošním hitem díky inovativnímu menu a celkem zajímavému přístupu k médiím. Jaké tedy je?
2.5.2013, recenze, Pavel Kovač3 komentáře
Njoy Digital N7: televize po celém domě

Njoy Digital N7: televize po celém domě

Máte doma jednu přípojku k televizi a chcete si užít vysílání po celém bytě a hlavně na počítači? Tak není nic jednoduššího, než zapojit Njoy Digital N7 k satelitu či anténě a o zbytek se nestarat. Signál se vám dostane do celé domácí sítě.
12.3.2013, recenze, Pavel Kovač11 komentářů
Sencor SMP 9000 Pro: pod stromeček to nejlepší?

Sencor SMP 9000 Pro: pod stromeček to nejlepší?

Na trhu se objevil docela zajímavý produkt Sencor SMP 9000 Pro, který si nás doslova získal. Jde o robustní multimediální centrum, co umí prakticky vše, co potřebujete. Jak si však poradil s našimi testy?
17.12.2012, recenze, Pavel Kovač208 komentářů
Xtreamer Elvira: Malý, ale umí vše

Xtreamer Elvira: Malý, ale umí vše

Hledáte levné multimediální centrum a nevadí vám absence síťového rozhraní či pevného disku? Pokud ano, tak možná právě pro vás je tu Xtreamer Elvira. Toto centrum umí přehrát téměř vše, co mu na flash disku podstrčíte.
19.11.2012, recenze, Pavel Kovač
Xtreamer SideWinder 3: naviják vaší filmové kolekce

Xtreamer SideWinder 3: naviják vaší filmové kolekce

Xtreamer vyrukoval s novým modelem SideWinder. Jeho třetí generace přináší hlavně systém Android a podporu 3D zobrazení. Naopak mu byla snížena cena a je ochuzen o Wi-Fi. Vyplatí se? To se dozvíte v naší recenzi.
16.11.2012, recenze, Pavel Kovač11 komentářů
Genius DVR-HD560: levná kamera do auta

Genius DVR-HD560: levná kamera do auta

Nedávno společnost Genius představila světu svou novou kameru, která je určena pro montáž na čelní sklo automobilu a sledování provozu. Kamera umožní záznam na karty SD, má vlastní IR diody pro přísvit ve tmě a také vlastní baterii. A co dál?
15.11.2012, recenze, Jan Vítek8 komentářů
WD Elements Play: bezproblémový šikula

WD Elements Play: bezproblémový šikula

Známý výrobce pevných disků se vrhnul do nových vod. Na trh zaútočilo jeho multimediální centrum Elements Play. To poskytuje kapacitu od jednoho do dvou TB a plný 1080p výstup. Jak si vede v záplavě ostatních center? Dozvíte se v recenzi.
22.10.2012, recenze, Pavel Kovač5 komentářů
LG 47LM660S: chytrá, sexy a ve 3D

LG 47LM660S: chytrá, sexy a ve 3D

Pojem chytré telefony je v našem slovníku už zakořeněn. V poslední době však přicházejí chytré televize, které toho umí opravdu hodně. Mají tak potenciál nahradit veškeré vybavení obýváku. A právě taková je 47" LED televize od firmy LG. Podívejme se na ni!
4.10.2012, recenze, Pavel Kovač324 komentářů
Eaget Play M17: levný koumák

Eaget Play M17: levný koumák

Multimediální centra od firmy Eaget jsou obvykle levná a umí toho hodně. Dnešní kousek Play M17 v sobě nese dvojici DVB-T tunerů, šuplík pro pevný disk, Wi-Fi připojení a podporu 1080p. Jak si povede oproti konkurenci?
24.9.2012, recenze, Pavel Kovač3 komentáře
Xtreamer Ultra 2: ultimátní v každém ohledu

Xtreamer Ultra 2: ultimátní v každém ohledu

Pokud hledáte multimediální centrum, které umí takřka vše, je právě Xtreamer Ultra 2 horkým kandidátem. Jeho hardwarová výbava je více než nadprůměrná a navíc si můžete dokoupit spoustu příslušenství. Co víc si přát?
20.9.2012, recenze, Pavel Kovač6 komentářů
Evolve Infinity TwinCorder HD: podruhé a lépe?

Evolve Infinity TwinCorder HD: podruhé a lépe?

Evolve Infinity již v redakci dobře známe. Funkcemi napěchované centrum jsme si otestovali v únoru a nyní dorazil jeho vybavenější sourozenec. Přibyl duální HD DVB-T tuner a integrované Wi-Fi. Doladil však výrobce firmware?
20.8.2012, recenze, Jakub Doležal515 komentářů
EAGET H5: kovový elegán

EAGET H5: kovový elegán

Model H5 se mezi multimediálními centry rozhodně neztratí, tedy alespoň po stránce vzhledu. My se však vzhledem nenecháme obloudit a nahlédneme i pod kapotu. Bude výrobcem udávaná výbava, zejména čipset Sigma, proti konkurenci stačit?
17.8.2012, recenze, Jakub Doležal3 komentáře
BENQ W703D: ideální domácí projekce?

BENQ W703D: ideální domácí projekce?

Po delší době se podíváme na jeden DLP projektor, jehož parametry jsou nastaveny tak, aby splňovaly specifika domácího kina. Navíc umí i 3D režim. Jedná se tedy o ideální domácí projektor? To prozradí naše nová metodika!
28.6.2012, recenze, Pavel Kovač1 komentář
Noontec A9: Android v plné polní?

Noontec A9: Android v plné polní?

Multimediální centra povětšinou disponují čipsety Realtek nebo Sigma, avšak dnes se podíváme na zcela jiné řešení od společností Noontec. Ta vybavila svůj model A9 Smart Box procesorem Cortex A8 a operačním systémem Android. Je to však lepší kombinace?
26.6.2012, recenze, Jakub Doležal6 komentářů
Asus O!Play BDS-500: další z rodu O!Play

Asus O!Play BDS-500: další z rodu O!Play

Minule jsme si představili multimediálního hybrida BDS-700 a dnes se podíváme na jeho méně vybaveného sourozence BDS-500. Dokáže i přes absenci některých vylepšení nabídnout dostatečné schopnosti?
4.5.2012, recenze, Jakub Doležal
Asus O!Play BDS-700: multimediální hybrid

Asus O!Play BDS-700: multimediální hybrid

Multimediální řadu Asus O!Play jistě není třeba příliš představovat. Dnes se ale nepodíváme jen na další klasické „centrum“, neboť Asus vzal obývákový Blu-ray přehrávač a přidal do něj prvky, jež známe z multimediálních přehrávačů O!Play.
24.4.2012, recenze, Jakub Doležal5 komentářů
Popcorn Hour C-300: poctivý kus železa

Popcorn Hour C-300: poctivý kus železa

Mezi uživateli se Popcorn Hour vždy těšil dobré pověsti, a proto si dnes jeho auru ověříme na zbrusu novém modelu C-300. Dokáže tento kovový obr porazit své soky rozdílem třídy a obhájit tak prodejní cenu přesahující 10 000 Kč?
22.3.2012, recenze, Jakub Doležal6 komentářů
Xtreamer Prodigy Black: ztělesněná dokonalost?

Xtreamer Prodigy Black: ztělesněná dokonalost?

Celkem oblíbený přehrávač Xtreamer Prodigy dorazil do redakce ve vrcholné verzi Black. Připravte se na vysoký výkon, Android, podporu 3D , Wi-Fi a také duální DVB-T tuner. Má toto řešení vůbec nějaký nedostatek?
15.3.2012, recenze, Jakub Doležal40 komentářů
Evolve Infinity: nabitý funkcemi

Evolve Infinity: nabitý funkcemi

Konečně pořádné multimediální centrum, tedy alespoň co do parametrů. Evolve se s tím nemaže a osadilo nový Realtek na 750 MHz. Dále přidalo 512 MB DDR3, 3D, Torrenty, NAS, HMTL5 či interní disk. Je vlastně něco, co Infinity neumí? Doplněno o test Wi-Fi.
24.2.2012, recenze, Jakub Doležal135 komentářů
Contour+: outdoorová kamera do nepohody

Contour+: outdoorová kamera do nepohody

Jedním z fenoménů roku 2011 byla všemožná kaskadérská videa točená z pohledu první osoby. Nám se do rukou dostala kamera, která byla pro tyto okamžiky zrozena. Říká si Contour+ a prý plynule zaznamená veškeré dění. Opravdu?
18.1.2012, recenze, Jakub Doležal14 komentářů
Asus O!Play Mini Plus: pokračovatel rodu

Asus O!Play Mini Plus: pokračovatel rodu

Když se řekne Mini, v mnohých z nás to vyvolá pocit nižší výbavy. Jenže v případě modelu od společnosti Asus to tak není. Parametry totiž O!Play Mini Plus poráží i své větší konkurenty. Dokáže ale své kvality i po zapojení do zásuvky?
15.12.2011, recenze, Jakub Doležal11 komentářů
Logitech Harmony: kdo zkrotí PS3?

Logitech Harmony: kdo zkrotí PS3?

Sesbírali jsme pár ovladačů Logitech Harmony a vyzkoušeli, jakým způsobem lze díky nim ovládat PlayStation 3. Ne, tentokrát nebudeme hrát hry, ale využijeme konzoli jako multimediální centrum. Pohodlně se usaďte, jdeme na to.
9.12.2011, recenze, Jakub Doležal8 komentářů