Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
30.7.2007, Jan Dedek, recenze
Na trhu je dnes opravdu velký výběr DVD přístrojů všeho druhu. Narazit můžete na DVD přehrávače či DVD rekordéry a jejich kombinace s VHS videorekordéry, nebo DVD rekordéry s pevným diskem. Předtím, než si pořídíte nový DVD přístroj, je třeba pečlivě vybírat. S výběrem DVD přehrávačů vám pomůže tento srovnávací test v podobě série recenzí, která zde budou v následujících dnech uvedeny.
lsmira (1) | 21.2.200812:07
Nedělejte si naději s USB. Většinou DVD přehr. s USB má problém s adresáři. Většina neumí pracovat s adresáři vůbec, nebo jenom za divných podmínek. Čtení fotek přez USB má taky svá pravidla, čím větší fotky, tím déle, někdy hodně déle je načítají, následná kvalita bývá špatná, někdy hrozná, bez ostrosti a kresby. Přidání USB v DVD je podle mne marketingový tah stejně jako tvrzení, že dvd umí Divx, Xvid apod.. Stejně záleží na sw nebo chipu co umí za kodeky a jak rychle je schopen emulace či zpracování dat. A je celkem jedno jestli je to stroj XORO, SIGMATEK, FERGUSON, HYUNDAI, či jiné značky nebo pseudoznačky. Kupte si co chcete, ale tam, kde zboží můžete po vyzkoušení vrátit!!! Tak dosáhnete alespoň toho, že nenaletíte na teoretická technická data a špatné recenze :­-­) . A možnost k přehrání firmwaru je sice pěkné, ale 80% DVD neprovádí upg. a zbytek se na to se.e. Opět jeden marketingový tah. Prosím, pokud má někdo dobré zkušenosti s USB napište mi. Děkuji
Odpovědět0  0
ka-spel (7) | 23.1.200822:28
Mám ho a teď je na reklamaci. Papírově vypadá dobře, ale totální šmejd. Ovladač absolutně nereaguje a má cca 10 s zpoždění. Odmítá číst vypalovaná dvd. Podpora kodeků taky není taková jak se píše. Když jsem byl s ním na reklamaci, tak tam měli další dva. Mění je za novější model 8430, ale ten je na tom stejně. Jediný pozitivní rozdíl, že má už USB2
Odpovědět0  0
la_da | 30.7.200719:55
Tento by zase zajimal mne a dalsi stovky jinych pristroju by zase zajimalo ostatni ctenare. Je asi hodne tezke trefit se do tech spravnych ­- tedy tech mojich. Nevadi, alespon muzu srovnat s jinymi. Diky za test.
Odpovědět0  0
Bořík (1) | 30.7.200719:37
Škoda, že se nedostal mezi testované ­- je dost rozšířený a zajímalo by mě ­( a zajisté nejen mě ­), jak by obstál oproti konkurenci.
Odpovědět0  0
Ales_H | 23.8.20081:42
Pokud nevíš co s penězma tak si ho pořiď. Bavíme se o Xoro HSD­-8410. Honem jsem ho vrátil a hledám nějákého nástupce SENCOR SDV­-2504. Toto Byla super fréza co promítla naprosto bezchybně i zašpiněná média a vlastně vše co se jí nabídlo. Ne audioCD. Bohužel se po 30ti měsících pokazil.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.