Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Nvidia Shield TV před Vánocemi zlevňuje

18.12.2017, Jáchym Šlik, aktualita
Nvidia dočasně zlevnila multimediální centrum Shield TV v balení bez herního ovladače. Až do Štědrého dne lze tuto variantu zakoupit za 3 999 Kč. To je historicky nejnižší cena na českém trhu.
Váháte s koupí univerzálního multimediálního centra Nvidia Shield TV? Možná právě teď je vhodná příležitost, český distributor si totiž připravil předvánoční slevu 23 % na variantu s dálkovým ovladačem. Ta je vhodná především pro uživatele, kteří nehodlají zařízení využívat jako herní konzoli, v balení totiž chybí gamepad. Přesto o přístup ke hrám nepřijdete, řada z nich je totiž optimalizována právě pro běžný dálkový ovladač. Levnější varianta bez herního ovladače se dostala na český trh teprve na podzim, přičemž startovní cena činila 5 199 Kč. Po slevě, která platí od 11. prosince do 24. prosince, lze Shield TV zakoupit za 3 999 Kč včetně DPH.
 
 
Připomeňme, že Nvidia Sgield TV je vybavena operačním systémem Android TV a podporuje streamování obsahu ve 4K rozlišení a HDR. Kromě výrazně vyššího výkonu se poslední generace zařízení chlubí novým designem a o 40 % nižšími rozměry ve srovnání s předchůdcem. Nedávná aktualizace Shield Experience 6.0 navíc přidala podporu chytrého hlasového asistenta Google Assistant (ve vybraných regionech) či podporu 360stupňových videí na YouTube.
 
Zdroj: Tisková zpráva Nvidia